http://www.homeoint....es/diseases.htm
Это детские онкологические заболевания, первое среди которых лейкоз. Это и бесчисленные аутоиммунные болезни (ювенильный ревматоидный артрит, системная красная волчанка, узелковый периартериит и пр.). А ведь это лишь самые страшные недуги. О таких "мелочах" как астма, хроническое воспаление среднего уха (отит), аллергии, диатезы, экземы и пр. я вообще не говорю. Как если бы слова "ребенок" и "больной" были бы синонимами. Нам объясняют: да это просто плата за нашу цивилизованность. За кока-колу и гамбургеры, малоподвижность и загубленную экологию. Виновато все вокруг, кроме прививок. Последние, если верить докторам, выше всяких подозрений, как жена Цезаря. Еще 50 лет назад ребенок-аллергик или ребенок-астматик были почти в диковинку, а астма полагалась относительно доброкачественной детской болезнью, которая "перерастается" в пубертатном возрасте и на этом неприятности заканчиваются. Ныне все по-другому. Немалому количеству детей, увы, уже не удается "перерасти" астму и они от нее погибают. Скоро мы будем удивляться, увидев ребенка, не имеющего никакой болезни. Всё это плата за разрушаемую с самого рождения прививками иммунную систему
Zemiau yra daugiau nuorodu pasiskaitymui apie astma ir skiepus.
Daugiau informacijos sudejau i tema:
http://www.supermama...?...3707&st=384
Mano vaikui nera astmos, taciau jis yra neigalus: autistas. Neigalus del skiepu padarytos zalos. Kitas vaikas maziau, bet irgi nukentejo.
Autistuku temoje sutikai nemazai mamu, kurie skundesi, kad ju vaikams yra astma arba kitokios plauciu ir pan. problemos.
Beje tam, kad pasalinti ligos simptomus, reiktu surasti jos priezasti. Kai organizmas yra apnuodytas sunkiaisiais metalais, siuloma salinti tuos metalus.
Kai sianakt mazule iskele eiline isterija, eidama ant puoduko, ir as pradejau rimciau mastyti apie tuos salutinius montelukastum poveikius...
Eisim 5dieni pas alergologe, uzklausiu jos nuomones. Noriu jau pertrauka padaryti iki rudens.
Tarp kitko, perskaicius pries mano parasyta zinute, prisiminiau, kad mazei visi einamieji paumejimai prasidejo po skiepo nuo gripo rudeni. Gal sutapimas...o gal ir ne...
Sedziu darbe po beveik bemieges nakties kaip zombis...
Labas rytas.
Eisim 5dieni pas alergologe, uzklausiu jos nuomones. Noriu jau pertrauka padaryti iki rudens.
Tarp kitko, perskaicius pries mano parasyta zinute, prisiminiau, kad mazei visi einamieji paumejimai prasidejo po skiepo nuo gripo rudeni. Gal sutapimas...o gal ir ne...
Sedziu darbe po beveik bemieges nakties kaip zombis...
Labas rytas.
Labas rytas, Ikulia, ir visoms kitoms mamytėms
Kažkada neseniai rašiau, kad maniškė kosėjo, sprengsėjo, kaip tankas, galiausiai dozę antibiotikų sugėrėm, tada vaikas akyse kimo kimo, kol vos prakalbėjo. Kažkas rašė, kad galėjo grybelis ant gerklytės mestis, dėl nepakankamai išskalautos gerklytės po inhaliavimų. Gydytoja tepasakė, kad mes jau nuo gimimo kažkokios užkimusios? Nors aš tai labai skiriu, kur vaikas būna užkimęs, o kur viskas normalu. Plius, pažiūrėjus gerklę, mačiau, kad gerklė visa išvešėjusi, nežinau, ką aš ten mačiau, bet pilna kažkokių tokių darinių keistų, tai sakė, padideję ten kažkas būdinga dažnai sergantiems vaikams...Nu blync...
Aš tai norėčiau kažkokių liaudiškų priemonių, gal grūdinti, nu net nežinau, ką daryti, kad būtų atsparesnė toms visoms baciloms...
Pati dabar kosčiu, sprengsiu, neišsimiegu, nes tie kosuliai neduoda ramybės, o tai ką kalbėti vaikui...
Nu vienžo.
Kas lankot baseiną, ar kažkiek mažiau sergat?
Kažkada neseniai rašiau, kad maniškė kosėjo, sprengsėjo, kaip tankas, galiausiai dozę antibiotikų sugėrėm, tada vaikas akyse kimo kimo, kol vos prakalbėjo. Kažkas rašė, kad galėjo grybelis ant gerklytės mestis, dėl nepakankamai išskalautos gerklytės po inhaliavimų. Gydytoja tepasakė, kad mes jau nuo gimimo kažkokios užkimusios? Nors aš tai labai skiriu, kur vaikas būna užkimęs, o kur viskas normalu. Plius, pažiūrėjus gerklę, mačiau, kad gerklė visa išvešėjusi, nežinau, ką aš ten mačiau, bet pilna kažkokių tokių darinių keistų, tai sakė, padideję ten kažkas būdinga dažnai sergantiems vaikams...Nu blync...
Aš tai norėčiau kažkokių liaudiškų priemonių, gal grūdinti, nu net nežinau, ką daryti, kad būtų atsparesnė toms visoms baciloms...
Pati dabar kosčiu, sprengsiu, neišsimiegu, nes tie kosuliai neduoda ramybės, o tai ką kalbėti vaikui...
Nu vienžo.
QUOTE(Kenguryte @ 2010 04 13, 09:45)
Maniškė lanko, tai serga nedaug, bet nežinau, ar tai baseino pasekmė, ar tiesiog jau paaugus yra ir nebekimba visos bacilos iš eilės
O norėjau paklausti, ar yra čia tokių, kur diską kvėpuoja? Nes jau reikia keisti iš dūdos į diską, ir nelabai įsisvaizduoju, kaip ten tas vaikas jį sukvėpuos normaliai
Labas rytas,
Na aš nesu tų cheninių vaistų priešė, nes negalim teigti , jog jie nepadeda. Tačiau už natūralesnius vaistus esu už. Prieš velykas mes apsilankėm pas žolininkę hemeopatę. Tai skyrė vitaminų imunitetui stiprinti ir arbatėlę gerti nuo BA. Po poros mėnesiukų lėpė atvažiuoti vėl ir tada tikrins ar reikia stipresnių ar ne.
Na mes disko nekvėpuojam, bet esu jį mačius ir žinau kaip naudoja. Tai toks pat daiktas kaip ir purškalas. Tik jo nereikia purkšti, o ten jį atidarai, prisidedi prie burnos ir giliai įtrauki. Gydytoją turi pasakyti kiek kartų traukti, nes kiekvienas atidarymas išleidžia tam tikrą kiekį vaistų.
Na aš nesu tų cheninių vaistų priešė, nes negalim teigti , jog jie nepadeda. Tačiau už natūralesnius vaistus esu už. Prieš velykas mes apsilankėm pas žolininkę hemeopatę. Tai skyrė vitaminų imunitetui stiprinti ir arbatėlę gerti nuo BA. Po poros mėnesiukų lėpė atvažiuoti vėl ir tada tikrins ar reikia stipresnių ar ne.
QUOTE(Bishojo @ 2010 04 13, 10:11)
O norėjau paklausti, ar yra čia tokių, kur diską kvėpuoja? Nes jau reikia keisti iš dūdos į diską, ir nelabai įsisvaizduoju, kaip ten tas vaikas jį sukvėpuos normaliai
Na mes disko nekvėpuojam, bet esu jį mačius ir žinau kaip naudoja. Tai toks pat daiktas kaip ir purškalas. Tik jo nereikia purkšti, o ten jį atidarai, prisidedi prie burnos ir giliai įtrauki. Gydytoją turi pasakyti kiek kartų traukti, nes kiekvienas atidarymas išleidžia tam tikrą kiekį vaistų.
QUOTE(Bishojo @ 2010 04 13, 10:11)
o kiek taviškei yra?
gal purškalą galima naudoti ir be dūdos?
QUOTE(Lindra @ 2010 04 14, 13:14)
7 bus
Bet sulaukėm paūmėjimo, tai teks diską nukelti vėlesniam laikui Dabar padidinti hormonai su dūda ir aišku šalia bele kiek vaistų
sveikos, mums tik 8men, o jau turim bronch. astma, koseja ir koseja, geria singulaira, dabar kazkur 10dienu, kolkas jokio efekto, as tik nelabai suprantu kada man duoti pakvepuoti ta salbutaoli per duda, gyd.sako kad tik tada kai dusta be kosejant, ir lb. jau smarkiai ksoeja ryte ir vakare, na mes kosejam, ir daznokai, taip slapiai, bet nera kad dustume, ar labai jau smarkiai uzsikosetume, tai turbut ir neduoti kvepuoti?
QUOTE(renatuxaass @ 2010 04 14, 23:35)
sveikos, mums tik 8men, o jau turim bronch. astma, koseja ir koseja, geria singulaira, dabar kazkur 10dienu, kolkas jokio efekto, as tik nelabai suprantu kada man duoti pakvepuoti ta salbutaoli per duda, gyd.sako kad tik tada kai dusta be kosejant, ir lb. jau smarkiai ksoeja ryte ir vakare, na mes kosejam, ir daznokai, taip slapiai, bet nera kad dustume, ar labai jau smarkiai uzsikosetume, tai turbut ir neduoti kvepuoti?
aišku menka iš manęs patarėja, nes maniškiui beveik 6 m. tai kai lengvai -šlapiai atsikosėja - neduodu salbutamolio, o būna pats paprašo, kai kosėja kosėja nesustodamas ir neatkosėja, tada įsipurškiam.
ar yra kam buvę, kad po 1 mėn flexotide vartojimo pagerėjo ir nutraukėte harmoninį gydymą?
QUOTE(Lindra @ 2010 04 15, 08:40)
ar yra kam buvę, kad po 1 mėn flexotide vartojimo pagerėjo ir nutraukėte harmoninį gydymą?
tik taip ir tedarom Bet nutraukti reikia palengva,ne iškart.
QUOTE(Čili @ 2010 04 15, 09:47)
tik taip ir tedarom Bet nutraukti reikia palengva,ne iškart.
Mes be perstojo fliksotidą kvėpuojam, nes kai tik norėjau pamažint tai pradėjo vėl sirgt, na po sanatorijos gal pradėsim ir mes mažint. Būtų gerai , kad kuo mažiau to brudo gautų
QUOTE(Lindra @ 2010 04 15, 08:40)
Vyresniems vaikams pavyksta taip daryt.
Mazulei kolkas ne, bet ji ta Flexotida pakankamai neilgai vartoja dar.