QUOTE(Kenguryte @ 2010 05 11, 20:27)
Barsuko taukus jūs duodat vaikams gerti ar tepat? [/i]
aš tepu, nes mano vaikis niekaip negeria jų
. pabandysiu kapsulių nusipirkt, bet įdomu kokio jos dydžio, ar prarys keturmetis nesukramtęs
QUOTE(Laura_k @ 2010 05 11, 20:50)
ka palei jus reiskia "tinkamas maistas"?
siandien buvom pas homeopata, mes klaipedieciai. Tai jam atrodo, ka\d maniskiui astmos nera
dabar jam dygsta kruminiai dantys ir pasak h. tai sukele kosuli ir visa kita.. na israse zirneliu, ziuresim kaip tolesne musu situacija bus
ekologiškos daržovės, pieno produktai, mėsa (aš pradėjau pernai pati augint daugumą daržovių, vištas, arba mama dar mano kažkiek užaugina, o ko neauginam perku iš ekologinių ūkių). jokių pusfabrikačių, limonadų, buljonų, vegetų, saldainių (nebent ekologiškas šokoladas,), čipsų. įpratau jau namie pyragus kept, sausainius, tai nebent kokia močiutė retkarčiais nuėjus sugalvoja "palepint" pirktiniais saldumynais. pagraužimams perku ekologiškus trapučius.
na iš patirties pasakysiu, kad tokia mityba tikrai gerus rezultatus duoda, ir visai šeimai. praserga kažkaip lengviau, kraujo rodikliai irgi geri, o kai buvo per plaučių uždegimą labai blogi, tai net nustebau, kad po savaitės sirgimo kraujas vėl buvo idealus. blogiausia, kad darželio maisto kontroliuot negaliu
, nors retai ten būna visokių nesąmonių, bet pasitaiko ir tie sūreliai su 10 E raidžių ir sausainiai. ypatingai ant savęs matau sveikos mitybos naudą, vos tik atleidžiu vadžias, pavalgau kokių nesąmonių ir viskas - bėrimai, švokštimas, dusulys, pilvo pūtimai.