Sveikos mamytes,
visai netycia jus suradau ir panorau parasyt cia.
Na mano vaikinas astmininkas su siokiu tokiu stazu.
Jam dabar greit 11 metu, serga nuo kokiu 2 metuku. Buvo ir labai sunkiu periodu. Kai jam buvo 7 metai mums pradejo rasyt jau vidutinio sunkumo astma, nors vaistu dozes buvo, kaip sergant stipraus sunkumo astma. Vaikas praktiskai negalejo lankyt mokyklos.
Bet dabar galiu jus labai paguost, kad manau, jog astma mes pamazu isaugam.
Gydemes, varstem mediku duris tiek tradicines medicinos, tiek buvom pas homeopatus. Nuo situ ligu ir visokiu bedu sustreikavo vaiko skrandis. Rekejo operacijos. Supratau, kad gydimas ne tik kad nepadeda, bet dar ir kenkia. Pradejom laikytis grieztos dietos. Po 19 val nieko neduodavau valgyt. Mano mama mane net siaubinga motina vadindavo. Vos tik vaikui pradejus koset klausdavau, kas negerai, kokios problemos. Daug kalbejomes, pakeitem mokykla, nors gydytojai liepe atsisakyt suns, atsitempiau dar ir katina ( vaikui nenustatyta jokia alergija). Pernai apytiksliai pora menesiu vartojo fliuksotida ir singulaira ir siemet taippat. Vis duodu barsuko tauku. Vasara praleidziam kaime, valgom savas darzoves, is bobuciu perkam piena, suri, tetis medziotojas ir zvejys.
Taip kad is savo patirties galiu pasakyt, kad nei gydytoja,i nei sanatorijos ,nei vaistai tiek nepadeda sergant astma, kaip tinkamas maistas, gera nuotaika ir ramus nervai.
Butinai reikia pasidomet ar vaikas gerai jauciasi darzelyje ar mokykloj, ar nejaucia del ko nors baimes ar nerimo.
Sirijana mes perkam barsuko taukus kapsulem, bet yra ir skystu, grynu tauku. Ju galima isigyti prekybos vietose, kur prekiaujama rusiskai vaistais ir papildais. As, konkreciai, perku Vilniuj, Kalvarju turguj.