QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 05 06, 16:28)
užsiregistruokit pas pulmonologą ir pasakys kokių tyrimų reikia, nes ne visiems vienodai. beje, kiek vaikui metų?
sausą kosulį reikia drėkint. astmatikams karštais garais netinka, reikia šaltais, t.y. kompresoriniu inhaliatoriumi, įpylus biški mineralinio. dar būtinai daug šiltų arbatų gerkit, lb gerai šalpusnių - gysločių, raktažolių, čiobrelių. db galit šviežių pasirinkt šalpusnių ir raktažolių . aš dar barsuko taukais krūtinę ir nugarą tepu kai kosti, uždedu prieš miegą ant nugarytės šiltą pūslę. ir ventoliną kvėpuokit kas 4 val
sausą kosulį reikia drėkint. astmatikams karštais garais netinka, reikia šaltais, t.y. kompresoriniu inhaliatoriumi, įpylus biški mineralinio. dar būtinai daug šiltų arbatų gerkit, lb gerai šalpusnių - gysločių, raktažolių, čiobrelių. db galit šviežių pasirinkt šalpusnių ir raktažolių . aš dar barsuko taukais krūtinę ir nugarą tepu kai kosti, uždedu prieš miegą ant nugarytės šiltą pūslę. ir ventoliną kvėpuokit kas 4 val
dekui,gerai sakau kad visdelto tos ligos uzpuola pries vaziuojant namo, aisku geriau isvis nesirgti,bet jei sirgti tai geriausia griztant namo.
Maniskiui uzvakar suejo 3 metukai,o jau daugiau kaip menuo sergam.
musu inhaliatorius toksai
, o koks yra kompresorinis inhaliatorius? ar labai skiriasi nuo sio? sis is pigesniu,cia pas mus airijoje 10 euru takainuoja.
o tu barsuko tauku is kur gauti ? ar labai veiksminga?
man dar idomu ar tokia extra prieziura vaikui visa laika reikia skirti, ar tik kol simptomai pasirode?