Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

smile.gif+2007 01 26, 13:17-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 26, 13:17)
Kaip suprantu kalba eina apie GPS imtuvą. Jums teks nusipirkti kažką panašaus.

Tai jo tipo turėtų užtekti g.gif ir reikia turėti diskus ? Ar taip ? blush2.gif
Ir tad galėsim važiuoti kur norėsim svarbu tos valstybės diską turėti ? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvate24 @ 2007 01 26, 18:04)
Tai jo tipo turėtų užtekti g.gif  ir reikia turėti diskus ?  Ar taip ? blush2.gif
Ir tad galėsim važiuoti kur norėsim svarbu tos valstybės diską turėti ?  cool.gif

Deja nesu artimai susidūręs su GPS navigacija kompiuteriu. Parduotuvėje konsultantai turėtų suteikti visą rūpimą informaciją šiuo klausimu.
Atsakyti
Siaip buna ivairiu, vienoms uztenka irasytos programos, kitoms reikia disku. Bet ir siuo atveju nera problema. Bet kuri diska galima padaryti "virtualiu", t.y. su spec. programa isirasyti diska i kompiuteri, o tavo kompiuteris tuo tarpu galvoja, kad sis diskas yra tavo cd ar dvd rom'e. O siaip jei daznai tenka keliauti siulyciau normalu GPS imtuva isigyti, t.y delninuko tipo, isirasai i ji zemelapius ir isidedi i kisene
Atsakyti
Norečiau paklausti gal kas susidūrėt ax.gif Ar eina išjungti nešiojamame kompe valdyma prisilietimu (na tas su kuriuo valdome rodyklytė) g.gif ir jeigu eina tai kaip ? rolleyes.gif
Atsakyti
Koks kompiuteris? Siaip HP kompiuteriai tai tikrai turi ir kiti toki mygtuka burbuliukas nupiestas perbrauktas, tai ta reikia paspausti.
Atsakyti
QUOTE(Vytautas:) @ 2007 01 25, 18:06)
Užmeskite akį į šį ASUS modelį.
Yra ir krepšys, pelė, kortelių skaitytuvas  smile.gif  Praktiškai viskas ko reikia laisvalaikiui.

Gerbiamasai, o gal patartumete koki modeliuka is HP? reikalavimai tokie pat kaip ir pries tai merginos. Noreciau nediduko ir lengvo. Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dinaja @ 2007 02 17, 21:21)
Gerbiamasai, o gal patartumete koki modeliuka is HP? reikalavimai tokie pat kaip ir pries tai merginos. Noreciau nediduko ir lengvo. Aciu  mirksiukas.gif

Dažnai nešiositės ar ne? Jei taip -- siūlyčiau pasidairyti į Dell kompiuteriukus. Labai kompaktiški. Grynai moterims skirti smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 02 18, 01:58-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 02 18, 01:58)
Dažnai nešiositės ar ne? Jei taip -- siūlyčiau pasidairyti į Dell kompiuteriukus. Labai kompaktiški. Grynai moterims skirti  smile.gif

aciu uz patarima 4u.gif greiciausiai, tai mus naminis, retai tampomas daiktas, o kodel jus pries HP? kazkaip iki siol ziurinejau tik i juos, nes kazkaip darbe kompiuteristai juos rekomenduoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(dinaja @ 2007 02 18, 10:53)
aciu uz patarima  4u.gif  greiciausiai, tai mus naminis, retai tampomas daiktas, o kodel jus pries HP? kazkaip iki siol ziurinejau tik i juos, nes kazkaip darbe kompiuteristai juos rekomenduoja  g.gif

Aš nesu prieš HP smile.gif
Jei ką nors iš HP namų naudojimui, tai rinkčiausi šį arba šį (Dell).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vytautas :): 18 vasario 2007 - 11:02
smile.gif+2007 02 18, 12:02-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 02 18, 12:02)
Aš nesu prieš HP  smile.gif
Jei ką nors iš HP namų naudojimui, tai rinkčiausi šį arba šį (Dell).

As ir pries tai labai norejau dell. bet normalesni cia Lietuvoje gan brangogi. na brangesni kaip tarkime europoje. ir yra variantas toks koki pardavejas atsiveze.
taigi nusileidaU savo norams ir kazkaip i mano akirati papuole HP. na tie kur su integruota kamera. seip duomenys plius minus. tik parduotuvese problema su procesoriumi. as noriu Intel core 2 duo. tai tik vienoje parduotuveje pasiule 14 coliu. ir jei neklystu tera 1.66 spartos.
vis galvojau rinktis optimalu arianta (na cia as taip galvoju), ekrana 15.4 coliu. bet gal kas is praktines puses turi kokia nuomone? 14 ar 15? esu kaip ir studente siek tiek. bet tenka skraidyti, siek tiek dirbti. (namie turiu personalini, kuris letokas, bet dirbu) nesiojamas reikalingas, kad galeciau lovoje padirbeti (kai nugara nuo sedejimo paskausta), laikyti failus, nuotraukas, muzika, kelioneje ir pan. zaidimu nezaidziu ir niekam neleidziu zaisti mano kompiuteriu.
tiesiog esu pasimetusi ir norisi isgirst konkreciu patarimu. kazkokiu argumentu.
noriu spartesnio daikto (nes prie senojo baigiu prazilti) ir negriozdo. vizualine puse nepaskutinis dalykas.
kaina iki koki 3500. nepigus daiktas, todel vejas pinigu nesinori paleisti.
ir tiesa ka konkreciai turite omenyje turedami tik nepirkite toje ar kitoje parduotuveje? ko reiketu pasisaugoti. seip gyvenu tolokai nuo vilniaus, todel pasirinkimas nedidelis
Atsakyti
Reikia laptop'o
Kazkaip pradzioje labai norejau DELL. bet lietuvoje ju kainos aukstesnes. (lyginau pagal tuos pacius duomenis ir pan.) ir aplamai ju pasirinkimas nedidelis
po to kaip ir nusilaidau savo noru ir man i aki krito HP. na tie kur su integruota kamera ir panasiai? ka manote apie juos. daugiau man nelabai kas patiko. nes seip vizualine puse man nepaskutineje vietoje.
tiek kad tu paciu Hp su Intel core 2 duo procesoriumi nelabai yra. o sito noriu butinai. tai tik vienoje vietoje pasiule bet 14 coliu kompiuteriui. kas gal is praktines puses kokiu patarimu? ar ne permazas. seip esu kol kas dar studente, bet namie turiu personalini kompiuteri (tik jau labai letas, baigiu prazilti) tenka vazineti skraidyti siek tiek. jis man reikalingas siek tiek darbui, failams, muzikai, nuotraukoms ir pan. atsiradus skaitmeniniams foto aparatams labai daugeja. todel atmintis 120 manau reikalinga. zaidimu nezaidziu ir kitiems neleidziu mano kompiuteriu zaisti. bet norisi daikto su neblogais duomenimis, nes niekad neziani ka reikes su juo dirbt. taip pat kad butu patogu daznai su juo keliauti. kazkaip vis galvojau rinktis optimaliausia varianta 15.4 coliu istrizaine. bet nera norimo procesoriaus. kaip sakiau pasiule tik 14 ir tai man atrodo 1.66 spartos. pas mus yra tai kas pardavejas parsiveza ir tiek.
tai va esu tikrai pasimetusi ir pasiklydusi siek tiek. kaip sakiau norisi normalaus daikto. su naujomis technologijomis nesuspesi, bet atgyvenos nesinori. reikalingas ir darbui ir laisvalaikiui.
tiesa kodel vis pasigirsta nekokie atsiliepimai apie tam tikras parduotuves? kur nevertetu lankytis ir kodel? mat gyvenu toli nuo vilniaus ir ju pasirinkimas ribotas.
tiesa kompiuterio ieskau iki koki 3500 lt
Atsakyti
QUOTE(eglejtree @ 2007 02 18, 14:06)
Reikia laptop'o
Kazkaip pradzioje labai norejau DELL. bet lietuvoje ju kainos aukstesnes. (lyginau pagal tuos pacius duomenis ir pan.) ir aplamai ju pasirinkimas nedidelis
po to kaip ir nusilaidau savo noru ir man i aki krito HP. na tie kur su integruota kamera ir panasiai? ka manote apie juos. daugiau man nelabai kas patiko. nes seip vizualine puse man nepaskutineje vietoje.
tiek kad tu paciu Hp su Intel core 2 duo procesoriumi nelabai yra. o sito noriu butinai. tai tik vienoje vietoje pasiule bet 14 coliu kompiuteriui. kas gal is praktines puses kokiu patarimu? ar ne permazas. seip esu kol kas dar studente, bet namie turiu personalini kompiuteri (tik jau labai letas, baigiu prazilti) tenka vazineti skraidyti siek tiek. jis man reikalingas siek tiek darbui, failams, muzikai, nuotraukoms ir pan. atsiradus skaitmeniniams foto aparatams labai daugeja. todel atmintis 120 manau reikalinga. zaidimu nezaidziu ir kitiems neleidziu mano kompiuteriu zaisti. bet norisi daikto su neblogais duomenimis, nes niekad neziani ka reikes su juo dirbt. taip pat kad butu patogu daznai su juo keliauti. kazkaip vis galvojau rinktis optimaliausia varianta 15.4 coliu istrizaine. bet nera norimo procesoriaus. kaip sakiau pasiule tik 14 ir tai man atrodo 1.66 spartos. pas mus yra tai kas pardavejas parsiveza ir tiek.
tai va esu tikrai pasimetusi ir pasiklydusi siek tiek. kaip sakiau norisi normalaus daikto. su naujomis technologijomis nesuspesi, bet atgyvenos nesinori. reikalingas ir darbui ir laisvalaikiui.
tiesa kodel vis pasigirsta nekokie atsiliepimai apie tam tikras parduotuves? kur nevertetu lankytis ir kodel? mat gyvenu toli nuo vilniaus ir ju pasirinkimas ribotas.
tiesa kompiuterio ieskau iki koki 3500 lt

O toks netiktu?
ACME Book AB13-Z62F
http://www.fortakas.lt/index.php?sk=36
Nes siap tai ne kazka is brandu uz tokia kaina gausi. Pati turiu barebone (rinkta kompiuteri, ne firmini) jau antri metai ir tikrai nesigailiu. Rinktini kompiuteri galima gauti daug galingesni uz ta pacia kaina nei brand'a. Skirtumas toks, kad brand'as turi pasauline garantija, t.y. bet kurioj pasaulio saly nunesus i atstovybe jei turesi reikiamus dokumentus suteiks garantini aptarnavima. Barebonui suteikia tik Lietuvoje tos firmos atstovybes.
O siaip pati gali palyginti - dar silpnesnis Dell kainuoja visu 1000 Lt daugiau nei rinktinis kompiuteris.
Kas liecia HP , tai man jie is vis nei dizaino nei technine prasme nepatinka. Toki sh.. pradejo gamint, kad baisu. Ekranai irgi ju ne pacios geriausios kokybes. Na tik neblogai akumas laiko. Is pigesniu yra acer ar fujitsu-siemens, bet pas juos su akumais ir siaip su technika prastokai.
Visu pirma turi nusprest ko pati noretum - firminio (moket uz firma, bet turet pasauline garantija), ar rinkto (turet garantija tik lietuvoje, bet paimt daug galingesni arba pigesni kompiuteri, kuriam prireikus detale pakeis gausi greiciau ir daug pigiau nei brand'ui)...
Atsakyti