Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

QUOTE(l'eau @ 2008 12 19, 16:34)
kas tas sp1?

Suprantama - operacinės sistemos pataisymų paketas.
Atsakyti
man nesuprantama, neklausčiau kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2008 12 19, 17:27)
Nepamirskit visi, kad naujos platformos pritaikyti prie Windows Vista ir nuo 2012m. jus jau jokiu driveriu prie XP nerasite. Nesuprantu ko jus taip bijos tos Vistos, pas mane stovi Vista SP1 paketas ir skrenda kuo puikiausiai.
Kaip rase Taktas: galima suinstaliuoti XP nesvarbu i koki kompa, bet
1. galit nerasti driverius
2. su XP veiks zymiai leciau, negu su Vista
nes dar karta pasikartosiu, gaminamos platformos jau pritaikyti prie operacines Windows Vista.

O nuo 2009 metų ir vištai ragas pareina - išleis windows 7. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2008 12 19, 16:27)
Nepamirskit visi, kad naujos platformos pritaikyti prie Windows Vista ir nuo 2012m. jus jau jokiu driveriu prie XP nerasite. Nesuprantu ko jus taip bijos tos Vistos, pas mane stovi Vista SP1 paketas ir skrenda kuo puikiausiai.
Kaip rase Taktas: galima suinstaliuoti XP nesvarbu i koki kompa, bet
1. galit nerasti driverius
2. su XP veiks zymiai leciau, negu su Vista
nes dar karta pasikartosiu, gaminamos platformos jau pritaikyti prie operacines Windows Vista.

Na kolkas daugumai kompų galima rasti draiverius. Su antru punktu nesutikčiau. Jeigu viskas korektiškai suinstaliuota, tai tikrai sukasi smagiau ir problemų mažiau.
Aišku ir vistą galima paspartinti, atjungus visus pagražinimus ir efektus.
Xp kiek naudojau, neteko mirtinai pakabinti, o vistą sugebėjau per pora valandų išprovokuoti. Nors reikia pripažinti, tuomet dar nebuvo Sp1. O su juo dar nemėginau.

Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2008 12 19, 17:03)
man nesuprantama, neklausčiau kitaip biggrin.gif

Norėjau parašyti - suprantamai....
Atsakyti
nesiojimo noriu as ir bet nz koki pirkti kad greitas butu ir daug vietos turetu biggrin.gif
patarkit kas user posted image
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 12 16, 23:19)
Iš viso nesusipratimas pirkti kompą bms, ar kokiam topo centre. Visuomet galima rasti protingą alternatyvą.

Tai kur tuomet pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2008 12 19, 18:41)
nesiojimo noriu as ir bet nz koki pirkti kad greitas butu ir daug vietos turetu  biggrin.gif
patarkit kas user posted image

Patarti nesunku būtų žinant kiek daugiau. smile.gif T.y. pvz. kiek aktualus svoris, koks ekrano dydis pageidaujamas (t.y. ar kompiuteris bus nešiojamas ar stalinio pakaitalas), finansai, ar bus žaidžiami žaidimai, kiek aktualu baterijos tarnavimo laikas na ir šiaip, kas juo bus veikiama smile.gif
Atsakyti
Na pvz. jei nešiojamas nebūtų, labiau kaip "stalinio pakaitalas", reikalingas kaip info šaltinis, filmų gal šiek tiek parsisiųsti ax.gif
Ką galite pasakyti apie šį
http://www.bms.lt/lt...ew/?id=42753#bb
Atsakyti
QUOTE(safaris @ 2008 12 21, 13:50)
Na pvz. jei nešiojamas nebūtų, labiau kaip "stalinio pakaitalas", reikalingas kaip info šaltinis, filmų gal šiek tiek parsisiųsti ax.gif 

Manau, kad pilnai užtektų ir kažko tokio smile.gif :
http://www.fotofabri...CQ60-110EN.html

ekaranas 15,6 colio, bus 16:9 formatas, o tai filmams gerai, nes bus per visą ekraną, na, o pilna klaviatūra palengvins informacijos paiešką ir įvedimą. Dizainas puikus, kaina "nesikandžioja", kokybė pakankama. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(safaris @ 2008 12 21, 13:50)

na, o kalbant apie Samsungą taip pat visai neblogas variantas, kokybė pagal kainą šio modeliuko gera, tiek kad kaina šiek tiek nuorodoje aukštoka. Šio modelio tiesioginiai konkurentai dar galėtų būti Dell Studio 15 ir Inspiron 1525.
Atsakyti
QUOTE(Muzika @ 2008 12 19, 10:55)

Labai prašau patarimo. Viena mama parduoda už 950. Ar apsimoka pirkt pusę metų naudotas, su garantija dar.
Man jo reiktų naršymui internete, žaidimams, filmams ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muzika: 22 gruodžio 2008 - 09:04
Ruosiuosi pirkti nesiojama kompiuteri. Labiau reikalingas jis sedejimui internete (one.lt, supermamos ir panasiai, na lryta paskaityt ir pan.) Galbut kazkada reikes ir darbui, bet mazai, kazko ypatingo ten nedarysiu. Nenoriu brangaus, deveta pirkt bijau. Galbut visai tiktu kaina 1400 (naujo) Dabar galvoju ir siandien ziurejau parduotuveje tuos maziukus kompiuterius. turiu omenyje na tuos kur mazu matmenu. Dar man labai svarbu kad tiktu bevieliam internetui. Gal galetumet pasakyti pliusus ir minusus standartinio dydzio laptopo ir siu mazuciu...
Nesijuokit labai , nes kompuose nenusimanau.O noretusi perkant neapsigauti. Lyg ir mastyciau apie ta mazuti kompiuteriuka, bet vat idomu kas juose kitaip... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muzika @ 2008 12 22, 10:02)
Labai prašau patarimo. Viena mama parduoda už 950. Ar apsimoka pirkt pusę metų naudotas, su garantija dar.
Man jo reiktų naršymui internete, žaidimams, filmams ir tiek.

dar pasidėrėk smile.gif Blogas tikrai nėra jis, pakankamai tvirtas, visgi pigiausias Toshibos modelis esantis rinkoje. Instaliuota Vista tikrai kiek stabdžiuos smile.gif
Atsakyti