Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

QUOTE(l'eau @ 2008 12 16, 16:51)
gal galit kas nors apšviesti kodėl kompiuteris mažesniu ekranu kainuoja brangiau?

kaip jau atsake vienas naris, surinkimas kainuoja brangiau ir aisku pati platforma kainuoja brangiau.
Atsakyti
QUOTE(Tuki @ 2008 12 17, 09:04)
Gal galėtumėt pasakyt nuomonę apie šį kompą Lenovo.  http://www.icg.lt/st.../gruodis_01.jpg  Vertas dėmesio ar ne už tokią kainą? Ačiū  4u.gif

Taip nieks nieko negali pasakyt ar verta jį pirkt ar ne g.gif
Atsakyti
Palemonai, Taktai, visi, kas suprantat, padėkit biggrin.gif

Skubiai perkam laptop'ą, mano pasirinkimas dell, geriausia rasta kaina, be OS. Noriu susiinstaliuoti savo nelegalius blush2.gif windows xp, bet bijau galimų bėdų, kurias keleta psl atgal minėjo Taktas. Patarkit, ar ieškoti optimalios kainos su ta Višta, ar bandyti taip.

Ar labai nukentėsiu finansiškai, jei nepriims xp, teks pirkti vistą atskirai?
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2008 12 18, 22:45)

Skubiai perkam laptop'ą, mano pasirinkimas dell, geriausia rasta kaina, be OS. Noriu susiinstaliuoti savo nelegalius blush2.gif windows xp, bet bijau galimų bėdų, kurias keleta psl atgal minėjo Taktas. Patarkit, ar ieškoti optimalios kainos su ta Višta, ar bandyti taip.

Nelegalūs XP
Pirkti Vista

Šitie du man nesiderina biggrin.gif

Galų gale išsisaugok savo vistos serialą, atsisiųsi iš bet kur vistą, instaliuosi su savo serialu ir bus viskas ok (bent jau su XP tai man veikia viskas tvarkingai, naudoju kažkokios mokyklos serialą)

p.s. Vėl prisišnekėjau, ateis LATGA-A ir susems mane sad.gif
Atsakyti
Gal galit pasisakyt apie
http://eu.computers.toshiba-europe.com
http://www.deze.lt/p...11G3-025960.htm
Ar geras? kokia jo kaina?
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2008 12 18, 21:45)

Turiu tokį. Suinstaliuoti Xp win. Viskas veikia normaliai. O jeigu kompas bus asmeniniam naudojimui, kam pirkti vistą? Taip pat sėkmingai galima parsisiusti.
Atsakyti
QUOTE(Muzika @ 2008 12 19, 10:55)

blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Muzika @ 2008 12 19, 14:39)

O būtinai tos tošibos nori ?
Atsakyti
o kuo ji blogai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 12 19, 15:42)
O būtinai tos tošibos nori ?

čia viena mama parduoda už 950
Atsakyti
Nepamirskit visi, kad naujos platformos pritaikyti prie Windows Vista ir nuo 2012m. jus jau jokiu driveriu prie XP nerasite. Nesuprantu ko jus taip bijos tos Vistos, pas mane stovi Vista SP1 paketas ir skrenda kuo puikiausiai.
Kaip rase Taktas: galima suinstaliuoti XP nesvarbu i koki kompa, bet
1. galit nerasti driverius
2. su XP veiks zymiai leciau, negu su Vista
nes dar karta pasikartosiu, gaminamos platformos jau pritaikyti prie operacines Windows Vista.
Atsakyti
kas tas sp1?
Atsakyti