Skubiai perkam laptop'ą, mano pasirinkimas dell, geriausia rasta kaina, be OS. Noriu susiinstaliuoti savo nelegalius windows xp, bet bijau galimų bėdų, kurias keleta psl atgal minėjo Taktas. Patarkit, ar ieškoti optimalios kainos su ta Višta, ar bandyti taip.
Ar labai nukentėsiu finansiškai, jei nepriims xp, teks pirkti vistą atskirai?
Skubiai perkam laptop'ą, mano pasirinkimas dell, geriausia rasta kaina, be OS. Noriu susiinstaliuoti savo nelegalius windows xp, bet bijau galimų bėdų, kurias keleta psl atgal minėjo Taktas. Patarkit, ar ieškoti optimalios kainos su ta Višta, ar bandyti taip.
Galų gale išsisaugok savo vistos serialą, atsisiųsi iš bet kur vistą, instaliuosi su savo serialu ir bus viskas ok (bent jau su XP tai man veikia viskas tvarkingai, naudoju kažkokios mokyklos serialą)
p.s. Vėl prisišnekėjau, ateis LATGA-A ir susems mane
Turiu tokį. Suinstaliuoti Xp win. Viskas veikia normaliai. O jeigu kompas bus asmeniniam naudojimui, kam pirkti vistą? Taip pat sėkmingai galima parsisiusti.
Nepamirskit visi, kad naujos platformos pritaikyti prie Windows Vista ir nuo 2012m. jus jau jokiu driveriu prie XP nerasite. Nesuprantu ko jus taip bijos tos Vistos, pas mane stovi Vista SP1 paketas ir skrenda kuo puikiausiai. Kaip rase Taktas: galima suinstaliuoti XP nesvarbu i koki kompa, bet 1. galit nerasti driverius 2. su XP veiks zymiai leciau, negu su Vista nes dar karta pasikartosiu, gaminamos platformos jau pritaikyti prie operacines Windows Vista.