Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

QUOTE(Phaks @ 2008 12 09, 19:48)
Ka mananote apie Samsung R510, Core 2 Duo P8400, 4096 MB DDR2,320 GB SATA , 15,4 WXGA, GeForce 9200 iki 1407 MB VGA.Kaina 3199lt.

As toki turiu. tik ji galima gauti bent 500 pigiau biggrin.gif (tikslesniu kainu reik internete paieskoti)
Nu normalus kompas ax.gif
QUOTE(radulia @ 2008 12 10, 12:17)
apie Samsung geriau nekalbeti...... doh.gif

kodel blush2.gif g.gif bent man jis labai geras ax.gif
Atsakyti
o kaip vadinas ta jungtis, kur projektorių pajungt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 12 14, 09:17)
o kaip vadinas ta jungtis, kur projektorių pajungt? g.gif

Tai kad jungiasi į vga jungtį. Ten kur galima loptopui prijungti papildomą monitorių.
Atsakyti
aš klausiu ne apie monitorių, o apie projektorių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 12 14, 17:02)
aš klausiu ne apie monitorių, o apie projektorių smile.gif

Tai ir sakau, kad projektorius jungiasi. Nekartą teko jungti. O koks projektorius?
Atsakyti
aaa, aišku. vadinas norint kad būtų galima jungti projektorių, prie jungčių žiūrėt vga? projektorius na kaip čia pasakius, rodyt skaidrėms, kurios kompe, univere tenka kartais pristatymus daryt. kaip anas vadinas nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 12 14, 19:22)
aaa, aišku. vadinas norint kad būtų galima jungti projektorių, prie jungčių žiūrėt vga? projektorius na kaip čia pasakius, rodyt skaidrėms, kurios kompe, univere tenka kartais pristatymus daryt.  kaip anas vadinas nežinau g.gif

O jis tokio tipo? Laidas būna komplekte prie projektoriaus.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 12 14, 20:27)
O jis tokio tipo? Laidas būna komplekte prie projektoriaus.

taip, toks. kad laidas yra žinau, bet juk jam įkišti kompe turi kažkokia skylutė būt. tai jei charakteristikoj prie jungčių parašyta vga, vadinas įjungsiu? nes iki šiol maniau kad tas dalykas vadinas hdvi ar tai hdmi, o ji ne visuose yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 12 14, 20:35)
taip, toks. kad laidas yra žinau, bet juk jam įkišti kompe turi kažkokia skylutė būt. tai jei charakteristikoj prie jungčių parašyta vga, vadinas įjungsiu? nes iki šiol maniau kad tas dalykas vadinas hdvi ar tai hdmi, o ji ne visuose yra g.gif

Net suabejojau ar visuose yra. Niekada nekreipiau dėmesio. Nors pas mane naujas kompas ir jame yra hdmi, bet monitoriaus jungtis taip pat randasi. Pasižiūrėk kompe, ar yra jungtis su trimis eilėmis skylučių.
Atsakyti
apžiūrėt negaliu, todėl man aktualu būtent pavadinimas smile.gif tai jei tas dalykas su trim eilutėm skylučių monitoriui/projektoriui vadinas vga, ką tas hdmi daro?
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 12 14, 20:55)
apžiūrėt negaliu, todėl man aktualu būtent pavadinimas smile.gif tai jei tas dalykas su trim eilutėm skylučių monitoriui/projektoriui vadinas vga, ką tas hdmi daro?

Hdmi perduoda dideles raiškos vaizdą. Tinka tv kurie turi tokį įėjimą.
Atsakyti
ačiū kad apšvietėt 4u.gif
Atsakyti