Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

QUOTE(Sky_diver @ 2008 11 05, 18:39)
Turiu nesiojama HP kompiuteri, bet jau senukas jis pas mane smile.gif Siaip veikia normaliai, aisku jau letokas lyginant su dabartiniais ir labai sunkus veziotis. Bet kazkaip pagalvojau, kad reikia pirkti nauja, tuo labiau, kad galima dali pinigu susigrazinti. Kazkaip manau, kad nuo 2009 m. uztrumpins visas sitas lengvatas, tad reikia spet pasinaudoti smile.gif Mastau apie Apple MacBook.
Kas turit Apple, ar esat patenkinti?

labas , pats turiu Apple Macbook 13", turiu balta ir esu labai patenkintas,
su programomis tikrai problemu neturiu,
virusiuku irgi nera

net Mozilla yra macams.
Dabar maciau neblogos kainos yra "iDeal" salone Vokieciu g. 5, Vilniuje, dabar pigiausia laptopa galima net uz 2899 Lt nupirkti.
Atsakyti
Sutinku su Kristis, Apple yra Apple. Tik galbut reikes laiko priprasti prie kitos operacines sistemos, bet prie gero greitai pripranti.
Del Vistos nereikia kalbeti kaip apie kazka blogiausia, Vista SP1-normaliai veikia, jokiu problemu nera.
WindowsXP oficialiai nebus jau gaminamas ir visi gamintojai veliau netures savo puslapiuose driverius sitai operacinei sistemai.
Atsakyti
QUOTE(kristis @ 2008 11 05, 22:55)
labas  , pats turiu Apple Macbook 13", turiu balta ir esu labai patenkintas,
virusiuku irgi nera

net Mozilla yra macams.
Dabar maciau neblogos kainos yra "iDeal" salone Vokieciu g. 5, Vilniuje, dabar pigiausia laptopa galima net uz 2899 Lt nupirkti.

Tai dabar sitiems baltiems yra nuolaida, nes nauju uzveze smile.gif dabar ir varvinu seile del tu nauju smile.gif Del programu as visiskai rami, nes ju tikrai yra nemazai.
Labiausiai tai mane neramina pinigu susigrazinimas uz kompa. Kazin ar panaikinus tas lengvatas jos vel bus ivestos g.gif Nes dabar jeigu perku kompa tarkim uz 4k, tai beveik 1k galima susigrazint. Sakyciau visai normalus deal'as iseina. Netgi geriau gaunasi nei parsivezant is Amerikos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky_diver: 06 lapkričio 2008 - 09:36
QUOTE(Sky_diver @ 2008 11 06, 09:34)
Tai dabar sitiems baltiems yra nuolaida, nes nauju uzveze smile.gif dabar ir varvinu seile del tu nauju smile.gif Del programu as visiskai rami, nes ju tikrai yra nemazai.
Labiausiai tai mane neramina pinigu susigrazinimas uz kompa. Kazin ar panaikinus tas lengvatas jos vel bus ivestos  g.gif Nes dabar jeigu perku kompa tarkim uz 4k, tai beveik 1k galima susigrazint. Sakyciau visai normalus deal'as iseina. Netgi geriau gaunasi nei parsivezant is Amerikos smile.gif

niekas nezino ar prates istatyma...... rolleyes.gif Tas pats reikalas buvo 2006m.-kai visi galvojo kad paskutini metai.
Atsakyti
Neturėtų pratęst, sunkūs laikai, o ir šiaip konservai gi berods jau sakė, kad naikint lengvatas reikia.
Atsakyti
lengvatos kol kas patvirtintos perkant 2004-2009 metais. kitais metais dar galios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 11 07, 16:58)
lengvatos kol kas patvirtintos perkant 2004-2009 metais. kitais metais dar galios smile.gif

Turetu galiot, bet visko gali but smile.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, snd pirkau loptopa dell ir iskilo klausimas, kiek reikia pirma karta krauti baterija? ar nesvarbu? g.gif nes tarkim mobileku baterijos privalomos krauti pirmus tris kartus nustatyta laika, su senuoju loptopu nepamenu kaip dariau .. gal galit kas patarti?
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2008 11 09, 23:29)
Norejau paklausti, snd pirkau loptopa dell ir iskilo klausimas, kiek reikia pirma karta krauti baterija? ar nesvarbu?  g.gif  nes tarkim mobileku baterijos privalomos krauti pirmus tris kartus nustatyta laika, su senuoju loptopu nepamenu kaip dariau .. gal galit kas patarti?

Niekada gyvenime nesilaikiau tų taisyklių krovimo ir nepastebėjau, kad kas prasčiau veiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristis @ 2008 11 05, 21:55)
labas  , pats turiu Apple Macbook 13", turiu balta ir esu labai patenkintas,
virusiuku irgi nera

bet jei jie tokie geri, kodėl duodama tokia palyginti trumpa garantija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 11 10, 19:57)
bet jei jie tokie geri, kodėl duodama tokia palyginti trumpa garantija? g.gif

Jeigu daiktas yra kokybiskas ir geras (ar tai yra kompiuteris ar kokia nors kita preke), nesvarbu kiek jam yra garantija-jis tarnaus ilgai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radulia: 11 lapkričio 2008 - 14:42
QUOTE(radulia @ 2008 11 11, 14:38)
Jeigu daiktas yra kokybiskas ir geras (ar tai yra kompiuteris ar kokia nors kita preke), nesvarbu kiek jam yra garantija-jis tarnaus ilgai.

bet kokybiškiems visada duodama ilgesnė garantija smile.gif
Atsakyti