Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

QUOTE(Silvute @ 2006 11 22, 17:52)
Vytautai smile.gif yra dvi skirtingos savokos kaip Asus ir kaip ekonomines klases Asus.
Va i antraji varianta as irgi ziuriu skeptiskai.

Kodėl skeptiškai? Pats ruošiuosi tokių 15 įsigyt ir padovanot savo darbuotojams kaip premiją už gerą darbą. Turiu pažįstamą vadovą vienoje PC parduotuvėje ir paprašiau aš jo šiandien, kad jis pasidomėtų apie šiuos kompiuteriukus - ar daug jų atvažiuoja į garantinį. Jis paskambino vakare ir pasakė, kad vos keli iš 54 ar 56-jų
(dauguma jų pirkti prieš ~metus). Tikrai mažas gedimų skaičius. O ir pats šiandien konkrečiai tą modelį, kurį pasiūliau, čiupinėjau, tai likau patenkintas. Na tik žinoma, tie 3kg - nemažai, bet už tokią kainą nėra ko norėt.
Atsakyti
ciupinejau as irgi daug asus kompu - pradedant pigiausiais ir baigiant gan brangiais. Ir tokia nuomone issakiau todel, kad si ekonomisku kompiuteriu linija yra naujove asus. Tai konkurencijos su acer isdava. Ir todel broko procentas tikrai nera realus, nes
A jie per daug trumpa laika yra rinkoje
B jeigu tavo draugas dirba ne ACC techniniame centre, tai jo ziniomis tikrai nereikia remtis, nes sugedus baltam kompui pirkejas gali kreiptis ne i pardaveja, o i igaliota technini centra. Visu pirma jisai taip sutaupo laiko ( atsimena veziojimo is vienos vietos i kita laikas), taip pat gali problemas issakyti tiesiogiai meistrui.
Nors aisku tai jau pakankamos smulkmenos - net ir pasakymas, kad genda 1 kompas is tukstancio atrodo kaip per didelis broko procentas, jeigu tas 1 kompiuteris teko butent tau smile.gif
Atsakyti
O mes prieš savaitę nusipirkom HP Pavilion modeliuką. Bet perskaičius jūsų komentarus, pabūgau, kad netektų greitai dėl to pasigailėti doh.gif
Atsakyti
turiu HP COMPAQ ir labai geras! jei jokiu virusu nepaleidi tai kompui viskas ok bigsmile.gif

Jei prie kompiuterio bus jungama visokiu priedu, kaip koloneles, spausdintuvas, skaneris, internetas ar dar kazkas, geriaus stacionarus, nes laidu kruvo, o jei kazkur nesti reikia viska atjunk, po to vel sujunk, cia tiesiog is praktines puses.

Seip vidutines kokybes nesiojama kompiuteri galima mazdaug uz 3000Lt nusipirkti.
Naujosios technologijos taip greitai zengia i prieki, kad po keliu dienu geras kompas tampa nelabai geru, nes uz ji jau yra geresnis ir kartais net pigesnis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitėlė @ 2006 12 05, 00:45)
turiu HP COMPAQ ir labai geras! jei jokiu virusu nepaleidi tai kompui viskas ok bigsmile.gif

Jei prie kompiuterio bus jungama visokiu priedu, kaip koloneles, spausdintuvas, skaneris, internetas ar dar kazkas, geriaus stacionarus, nes laidu kruvo, o jei kazkur nesti reikia viska atjunk, po to vel sujunk, cia tiesiog is praktines puses.

Seip vidutines kokybes nesiojama kompiuteri galima mazdaug uz 3000Lt nusipirkti.
Naujosios technologijos taip greitai zengia i prieki, kad po keliu dienu geras kompas tampa nelabai geru, nes uz ji jau yra geresnis ir kartais net pigesnis. g.gif

as viena nauja HP pardavyneju skelbimas kur kita yra
naujas su deze su 1 metu garantija tik 2000 lt
jei kas susidomes atsiusiu nuotrauka ir parametrus

Atsakyti
QUOTE(Blobse @ 2005 12 09, 07:10)
apie Acer - nieko gero negirdėjau.

As turiu ACER nesiojama kompiuteri. Tik va, po 3.5 metu uzluzo vargselis, per sventes suzinosiu ar visam ar eis sutvarkyti. Gal ir koks virusas uzpuole, nezinau. Apie ACER is mano puses, tai geriausi atsiliepimai. Kompa tampydavausi rankineje kasdien ir naudodavau istisai. Baterija 3.5 metu kompo dar tebelaike visas 2 valandas ir ilgiau dirbant su keliomis programomis. Cia geriausias pliusas. thumbup.gif

Jei mano senuko nebesutarkys, pati pradedu sukti galva apie nauja kompiuteri. Draugai rekomenduoja APPLE. Man ju dizainas aisku labai patinka, tik bijau truputi del visu Office failu konvertavimo i nauja sistema, ar viska eis atidaryti ir naudoti kaip seniau. Na, ir aisku truputi uztruksi kol priprasi prie nauju dalyku. Gal galit pasidalinti Apple naudojimosi privalumais ir minusais? smile.gif
Beje, kiek jie kainuoja Lietuvoje? Suku minti kurioje salyje pirkti pigiausia.... rolleyes.gif
Atsakyti
Noriu jusu patarimo, mano laptopas kai ijungtas i razeta istisai uzia, ausinasi, atrodo nieko ypatingo nedarau tik narsau po neta, ar koki faila redaguoju tekstini, ausinimo skylutes neuzdegtos, bet tas uzimas, mane jau knisa, nenustoja niekuomet, gal kas negerai? Nustoja uzti tik tuomet kai atsijungia viskas "uzmiega", bet taip ir turetu buti....Gal kas susidurete su tokia problema?
Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2006 12 10, 13:32)
As turiu ACER nesiojama kompiuteri. Tik va, po 3.5 metu uzluzo vargselis, per sventes suzinosiu ar visam ar eis sutvarkyti. Gal ir koks virusas uzpuole, nezinau. Apie ACER is mano puses, tai geriausi atsiliepimai. Kompa tampydavausi rankineje kasdien ir naudodavau istisai. Baterija 3.5 metu kompo dar tebelaike visas 2 valandas ir ilgiau dirbant su keliomis programomis. Cia geriausias pliusas.  thumbup.gif 

Jei mano senuko nebesutarkys, pati pradedu sukti galva apie nauja kompiuteri. Draugai rekomenduoja APPLE. Man ju dizainas aisku labai patinka, tik bijau truputi del visu Office failu konvertavimo i nauja sistema, ar viska eis atidaryti ir naudoti kaip seniau. Na, ir aisku truputi uztruksi kol priprasi prie nauju dalyku. Gal galit pasidalinti Apple naudojimosi privalumais ir minusais?  smile.gif
Beje, kiek jie kainuoja Lietuvoje? Suku minti kurioje salyje pirkti pigiausia.... rolleyes.gif

Dar patarčiau pasidairyti į Dell. Kompaktiškieji modeliai labai tinka moterims mirksiukas.gif
Atsakyti
Pribrendo reikalas ir mums naują kompą pirkti. Senukas mūsų visai nebenori dirbti  Aš pati labiau noriu nešiojamo. Truputį dėl darbo, bet iš esmės, tai tam , kad internete galėčiau tupėti ten , kur man patogu. Bet vaikui tai reikėtų dėl visokių žaidimų, muzikos, filmų , nuotraukų ir tt . Dar kad ir į CD būtų galima įrašinėti.... kaip suprantu tokiu atveju geriausia stacionarus, bet tada man su priėjimu prie kompo šakės 

Kompuose neraukiu visiškai, bet itariu, kad nešiojamo su tokiais navarotais kaina būtų labai didelė?

jei nori kad žaidimai gerai eitų, vaizdas netrūkinėtų, į nešiojamąjį tada teks investuoti ne mažiau 3000 lt, ir siūlau iš kart pirkti dvd-rw, galėsi ne tik cd, bet ir į dvd įrašynėti. o jei vaikas mažas nešiojamojo nerokomenduočiau, nes jo ekraną vaikai su pirštukais labai greit sugadina.
viskas priklauso nuo to kam jis bus skirtas ar darbui ar žaidimams, ir kiek investicijų žadat jame palikti. bet dabar perkant reikia žiūrėti ar turi tv out, kiek usb jungčių, Bluetooth, FIREWIRE, koks kortelių skaitytuvas ir t.t viskas susideda į kainą.
iškart nesiūlau pirkti ACME, FUJITSU-SIEMENS ir tų kurie surinkti lietuvoje.
neblogi yra DELL, HP, pati turiu ASUS ir tikrai džiaugiuosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 12 gruodžio 2006 - 13:35
QUOTE(Lotari @ 2006 12 12, 14:35)
jei nori kad žaidimai gerai eitų, vaizdas netrūkinėtų, į nešiojamąjį tada teks investuoti ne mažiau 3000 lt, ir siūlau iš kart pirkti dvd-rw, galėsi ne tik cd, bet ir į dvd įrašynėti. o jei vaikas mažas nešiojamojo nerokomenduočiau, nes jo ekraną vaikai su pirštukais labai greit sugadina.
viskas priklauso nuo to kam jis bus skirtas ar darbui ar žaidimams, ir kiek investicijų žadat jame palikti. bet dabar perkant reikia žiūrėti ar turi tv out, kiek usb jungčių, Bluetooth, FIREWIRE, koks kortelių skaitytuvas ir t.t viskas susideda į kainą.
iškart nesiūlau pirkti ACME, FUJITSU-SIEMENS ir tų kurie surinkti lietuvoje.
neblogi yra DELL, HP, pati turiu ASUS ir tikrai džiaugiuosi

Nešiojamas PC skirtas žaidimams? Kažkaip nesuderinama schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2006 12 10, 18:59)
Noriu jusu patarimo, mano laptopas kai ijungtas i razeta istisai uzia, ausinasi, atrodo nieko ypatingo nedarau tik narsau po neta, ar koki faila redaguoju tekstini, ausinimo skylutes neuzdegtos, bet tas uzimas, mane jau knisa, nenustoja niekuomet, gal kas negerai? Nustoja uzti tik tuomet kai atsijungia viskas "uzmiega", bet taip ir turetu buti....Gal kas susidurete su tokia problema?

gali buti kad coleris sugedo arba apsinese , reiketu pravalyti. tau geriau pas meistra nunesk ji
Atsakyti
smile.gif+2006 12 12, 15:15-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 12, 15:15)
Nešiojamas PC skirtas žaidimams? Kažkaip nesuderinama  schmoll.gif  mirksiukas.gif

suderinama ir dar kaip, tik aišku tai kainuos
Atsakyti