Sveiki, man iškilo tokia vat problemėlė, teisingiau problema

nepasikrauna nesiojamas kompiuteris iki galo. Atsidaro juodas langas, o jame vat sitas tekstas:
we apologize for the incovenience, but windows did not start successfully. A recent hardware change might have coused this.
If your computer stopped responding, restart unexpectedly, or was automaticallly shut down to protect your files and folders, choose Last Known Good Configuration to revert to the most recent settings that worked.
If a previous startup attempt was interrupted due to a power failure or becouse the power or reset button was pressed, or if you aren't sure what caused the problem, choose Start Windows Normally.
Safe Mode
Safe Mode with Networking
Safe Mode with Command Prompt
Last Known Good Configuration
Start windows normally
Aišku, pasirinkau Start w.normally, bet po paspaudimo kraunasi vėl ir vėl iš naujo, nesvarbu kurį bepaspausčiau. Viskas prasidėjo nuo to, kad kompiuteris kartais įjungus tik "zirzdavo", bet nieko nerodydavo, patarus pažįstam, šitaip kompiuteriui pasielgus, kaskart išimdavau bateriją, palaukdavau 10min.ir vėl įjungdavau. Tuomet atsidarydavo sitas juodas langas, pasirinkdavau Start windows normally ir viskas veikdavo. Šiandien, vėl kompiuteris "užsiožiavo", tik visiškai. Kokį pusvalandį jis man krovinėjosi vis iš naujo.. Tiesa, prieš imant vėl krautis iš naujo, vienai sekundei atsidaro mėlynas langas su tekstu, kurio, aišku, nespeju perskaityti..
Cia romana prirasiau, bet gal kas turės laiko ir gales man padeti... netekau vilties ka nors dar padaryti su tuo kompiuteriu..