QUOTE(Taktas @ 2008 09 26, 17:24)
Visų pirma koks internetas? O namie gali pajungti kiek nori kompų, jeigu nenori kabeliu geriau kurti virelesinį tinklą. Su nešiojamu nebus jokių problemų.
Nustatymai paprasti, tik reikia perskaityti dokumentaciją pridėtą prie įrenginių. Geriausia pasistatai virelesinį rauteriuką ir paleidi.
Nustatymai paprasti, tik reikia perskaityti dokumentaciją pridėtą prie įrenginių. Geriausia pasistatai virelesinį rauteriuką ir paleidi.
Dėkui niekaip neapsisprendžiu ko aš noriu vyras svajoja, kaip su laptopu eis kur nori nors jam tas kompas tiek terūpi tik pasižaisti arba įsijungti muziką o aš sakau kas iš to Omni conect, kurį jis įsikandęs tipo akcija juk tik 69lt Jūs man galit paaiškinti kiek žinau ten kažkokius limitus jie nustato juk negalės non stopu būt įjungtas netas, kaip man reikia
Radau kad yra bevielis maršrutizatorius Bet jis tik turbūt tinkamas Laptopui, o tai stacionarus su juo neveiktų? Oi kiek daug klausimų tik nesišaipykit nu noriu suprasti Taktas pas mane Meganetas
Tikiuosi neteršiu temos oJūs man pasakykit Tochiba ar Asus nors kiek verti dėmesio Laptopai