Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

QUOTE(Taktas @ 2008 09 26, 17:24)
Visų pirma koks internetas? O namie gali pajungti kiek nori kompų, jeigu nenori kabeliu geriau kurti virelesinį tinklą. Su nešiojamu nebus jokių problemų.
Nustatymai paprasti, tik reikia perskaityti dokumentaciją pridėtą prie įrenginių. Geriausia pasistatai virelesinį rauteriuką ir paleidi.

Dėkui 4u.gif niekaip neapsisprendžiu ko aš noriu blush2.gif doh.gif vyras svajoja, kaip su laptopu eis kur nori doh.gif nors jam tas kompas tiek terūpi tik pasižaisti arba įsijungti muziką blush2.gif o aš sakau kas iš to Omni conect, kurį jis įsikandęs tipo akcija juk tik 69lt doh.gif Jūs man galit paaiškinti kiek žinau ten kažkokius limitus jie nustato juk negalės non stopu būt įjungtas netas, kaip man reikia g.gif
Radau kad yra bevielis maršrutizatorius ax.gif Bet jis tik turbūt tinkamas Laptopui, o tai stacionarus su juo neveiktų? Oi kiek daug klausimų tik nesišaipykit nu noriu suprasti blush2.gif Taktas pas mane Meganetas ax.gif
Tikiuosi neteršiu temos blush2.gif oJūs man pasakykit Tochiba ar Asus nors kiek verti dėmesio Laptopai g.gif
Atsakyti
Siusti technika apsimoka is sitos puslapio:

http://www.bhphotovideo.com/

Arba is ebay, pries tai su pardaveju susitarus, kad numazintu verte, pries siuntima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 09 26, 20:13)
Dėkui 4u.gif niekaip neapsisprendžiu ko aš noriu blush2.gif  doh.gif vyras svajoja, kaip su laptopu eis kur nori doh.gif nors jam tas kompas tiek terūpi tik pasižaisti arba įsijungti muziką blush2.gif o aš sakau kas iš to Omni conect, kurį jis įsikandęs tipo akcija juk tik 69lt doh.gif Jūs man galit paaiškinti kiek žinau ten kažkokius limitus jie nustato juk negalės non stopu būt įjungtas netas, kaip man reikia g.gif
Radau kad yra bevielis maršrutizatorius ax.gif Bet jis tik turbūt tinkamas Laptopui, o tai stacionarus su juo neveiktų? Oi kiek daug klausimų tik nesišaipykit nu noriu suprasti blush2.gif Taktas pas mane Meganetas ax.gif
Tikiuosi neteršiu temos blush2.gif oJūs man pasakykit Tochiba ar Asus nors kiek verti dėmesio Laptopai g.gif

pajungiant bevielius marsrutizatorius reiktu tam tikru ziniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 09 26, 20:13)
Dėkui 4u.gif niekaip neapsisprendžiu ko aš noriu blush2.gif  doh.gif vyras svajoja, kaip su laptopu eis kur nori doh.gif nors jam tas kompas tiek terūpi tik pasižaisti arba įsijungti muziką blush2.gif o aš sakau kas iš to Omni conect, kurį jis įsikandęs tipo akcija juk tik 69lt doh.gif Jūs man galit paaiškinti kiek žinau ten kažkokius limitus jie nustato juk negalės non stopu būt įjungtas netas, kaip man reikia g.gif

Visgi pagalvokite ar jau taip tikrai reikia omnio interneto. Kiek naudosis ne namie? O ir tai yra vietos, kavinės ar kokios vald. įstaigos kur galima prisijungti per bevieli tinklą.
Greičiuasiai meganetas kompus pririša prie mac adreso. Jums reiktu virelesinio rauteriuko Kažko panašaus į šitą.
Stacionarų kompą pajungsite kabeliu o loptopą bevieliu. Ir galėsite nešiotis po namus.
Atsakyti
O o o kiek cia geru atsiliepimu apie DELL'us g.gif Nes iki paskaitant cia komentarus nebuwau nieko gero girdejus apie juos g.gif Na asmeniskai ir nenoreciau isbandyti ju kokybes, neskaitant to kad jie "lietuwiu" gamybos ir pan. Gal tai pletkai bet tada labai juokinga kai parduotuwej i ausi kuzda kad jie SH... g.gif
Apie HP na net nzn mes juo naudojames daugiau kaip 3 m ir pirkom topocentre. Parduotuwe ne is patikimuju ir pan bet tfu tfu tfu labai wiskas thumbup.gif tik gailiuosi kad procesoriu pasiemem ne pentiuma nes po kurio laiko pradejo garsiai wedintis ir "zirsti".
Dabar dairomes naujo "laptopo" ir jau kiek atsilikus nuo tu naudojamu parametru, o kadangi ne LT nelabai turiu su kuo pasitarti... gal galit patarti i kokius parametrus atkreipti demesi, na koks procesorius ir waizdo plokste rinktis g.gif

O del operaciniu sistemu... man asmeniskai XP patinka nors kiek pastebejau labai jau bandoma ispopulerinti ta Wista doh.gif nors tie patys parduotuwiu pardawejai jos nesiulo g.gif PARADOKSAS gaunasi su tuo kompu pirkimu doh.gif
Atsakyti
Sveiki, man iškilo tokia vat problemėlė, teisingiau problema sad.gif nepasikrauna nesiojamas kompiuteris iki galo. Atsidaro juodas langas, o jame vat sitas tekstas:

we apologize for the incovenience, but windows did not start successfully. A recent hardware change might have coused this.

If your computer stopped responding, restart unexpectedly, or was automaticallly shut down to protect your files and folders, choose Last Known Good Configuration to revert to the most recent settings that worked.

If a previous startup attempt was interrupted due to a power failure or becouse the power or reset button was pressed, or if you aren't sure what caused the problem, choose Start Windows Normally.

Safe Mode
Safe Mode with Networking
Safe Mode with Command Prompt
Last Known Good Configuration
Start windows normally

Aišku, pasirinkau Start w.normally, bet po paspaudimo kraunasi vėl ir vėl iš naujo, nesvarbu kurį bepaspausčiau. Viskas prasidėjo nuo to, kad kompiuteris kartais įjungus tik "zirzdavo", bet nieko nerodydavo, patarus pažįstam, šitaip kompiuteriui pasielgus, kaskart išimdavau bateriją, palaukdavau 10min.ir vėl įjungdavau. Tuomet atsidarydavo sitas juodas langas, pasirinkdavau Start windows normally ir viskas veikdavo. Šiandien, vėl kompiuteris "užsiožiavo", tik visiškai. Kokį pusvalandį jis man krovinėjosi vis iš naujo.. Tiesa, prieš imant vėl krautis iš naujo, vienai sekundei atsidaro mėlynas langas su tekstu, kurio, aišku, nespeju perskaityti..

Cia romana prirasiau, bet gal kas turės laiko ir gales man padeti... netekau vilties ka nors dar padaryti su tuo kompiuteriu.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(omny @ 2008 10 02, 17:23)
O o o kiek cia geru atsiliepimu apie DELL'us  g.gif  Nes iki paskaitant cia komentarus nebuwau nieko gero girdejus apie juos  g.gif  Na asmeniskai ir nenoreciau isbandyti ju kokybes, neskaitant to kad jie "lietuwiu" gamybos ir pan. Gal tai pletkai bet tada labai juokinga kai parduotuwej i ausi kuzda kad jie SH...  g.gif 
Apie HP na net nzn mes juo naudojames daugiau kaip 3 m ir pirkom topocentre. Parduotuwe ne is patikimuju ir pan bet tfu tfu tfu labai wiskas  thumbup.gif  tik gailiuosi kad procesoriu pasiemem ne pentiuma nes po kurio laiko pradejo garsiai wedintis ir "zirsti".
Dabar dairomes naujo "laptopo" ir jau kiek atsilikus nuo tu naudojamu parametru, o kadangi ne LT nelabai turiu su kuo pasitarti... gal galit patarti i kokius parametrus atkreipti demesi, na koks procesorius ir waizdo plokste rinktis  g.gif

O del operaciniu sistemu... man asmeniskai XP patinka nors kiek pastebejau labai jau bandoma ispopulerinti ta Wista  doh.gif  nors tie patys parduotuwiu pardawejai jos nesiulo  g.gif  PARADOKSAS gaunasi su tuo kompu pirkimu  doh.gif

aš atvirkščiai apie dell buvau girdėjus tik gerus žodžius ir kad dell ir toshiba geriausias kainos ir kokybės santykis ir žinojau kad tokį ir pirksiu. taip pat, kad hp nepirksiu, nes visi pažystami specai tvirtino, kad jie š. turiu dell džiaugiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
Perskaičiau patarimus apie laptopo pasirinkimą. Bet šiai dienai man vis tiek neaišku, ką pirkti biggrin.gif .Pažiūrėjau internete čia aptartus Dell kompiuterius, bet tie nurodyti modeliai nebegaminami ir nieko gero internetinėj prekyboj neradau.
Mano poreikiai būtų tokie: ,,rašomoji mašinėlė lovoje", nuotraukų redagavimo programa, filmo kokio vieno kito kaime pažiūrėjimas, žaidimų nežaidžiu, bet niekada nesakyk ,,niekada" biggrin.gif . Norėčiau, kad kaina būtų apie 2 000 Lt, nes šis kompiuteris būtų tik papildomas, kai stacionarus užimtas ,,šefo" bigsmile.gif Dar būtų gerai, kad nupirkus kažkokį čia minėtą prietaisiuką ir internetu būtų galima naudotis. Stacionarus kompiuteris priima Skynet'o paslaugas mirksiukas.gif

Aš internete nužiūrėjau šį modelį:
http://www.gerakaina...cts_id=10610285
Gal turite pastabų jam?

Beje, ar galima be problemų jame būtų įdiegti Windos XP OS ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 09 spalio 2008 - 18:47
QUOTE(Vitra @ 2008 10 09, 19:42)
Perskaičiau patarimus apie laptopo pasirinkimą. Bet šiai dienai man vis tiek neaišku, ką pirkti  biggrin.gif .Pažiūrėjau internete čia aptartus Dell kompiuterius, bet tie nurodyti modeliai nebegaminami ir nieko gero internetinėj prekyboj neradau.
Mano poreikiai būtų tokie: ,,rašomoji mašinėlė lovoje", nuotraukų redagavimo programa, filmo kokio vieno kito kaime pažiūrėjimas, žaidimų nežaidžiu, bet niekada nesakyk ,,niekada"  biggrin.gif . Norėčiau, kad kaina būtų apie 2 000 Lt, nes šis kompiuteris būtų tik papildomas, kai stacionarus užimtas ,,šefo" bigsmile.gif Dar būtų gerai, kad nupirkus kažkokį čia minėtą prietaisiuką ir internetu būtų galima naudotis. Stacionarus kompiuteris priima Skynet'o paslaugas  mirksiukas.gif

Aš internete nužiūrėjau šį modelį:
http://www.gerakaina...cts_id=10610285
Gal turite pastabų jam?

Beje, ar galima be problemų jame būtų įdiegti Windos XP OS ?

pastaba apie tavo nuoroda: tavo biudzeta virsija 800 Lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristis: 09 spalio 2008 - 20:10
QUOTE(kristis @ 2008 10 09, 21:10)
pastaba apie tavo nuoroda:  tavo biudzeta virsija 800 Lt smile.gif

Mano biudžetas nėra taip smarkiai apribotas bigsmile.gif Aš čia belaukdama jūsų atsiliepimų ir jo trūkumų internete radau sad.gif . Nu ką gi čia man nusipirkus... Jau ir Mac'us apžiūrėjau, bet nusprendžiau, kad dar iki jų nepriaugau blush2.gif

Na va, kristis suteikė vilčių ir pabėgo blush2.gif
Papildyta:
O kažin šitas:
http://www.bms.lt/lt.../view/?id=36478
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 09 spalio 2008 - 20:22
o motinos, prieš pirkdamos tokį daiktą kaip laptopas labai rimtai pasidomėkite apie firmos reputaciją, kad paskui kilus problemai, neišgirstumėt, kad jūsų rankos kreivos, veidas negražus, ar tiesiog blondinės esant ir todėl kompas sugedo.
pasižiūrėk apie kai kurių firmų reputacijas www.kainos.lt
Atsakyti
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2008 10 09, 21:42)
o motinos, prieš pirkdamos tokį daiktą kaip laptopas labai rimtai pasidomėkite apie firmos reputaciją, kad paskui kilus problemai, neišgirstumėt, kad jūsų rankos kreivos, veidas negražus, ar tiesiog blondinės esant ir todėl kompas sugedo.
pasižiūrėk apie kai kurių firmų reputacijas www.kainos.lt

Nieponial... g.gif
Atsakyti