Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 08 29, 19:54)
sakykit kur kainos optimaliausios?BMS megapolyje,topo centre,ICG ar dar gal kur kitur?ir siiap apie kompiuteriu kokybe.nes topo centruose tai girdejau nekokie...gal kitur geriau.. g.gif

taigi laptopai visur vienodi, kaip jie gali buti kazkur prastesni g.gif gal kalbi apie personalinius, kurie buna surinti gatavi ir parduodami nuo lentynos? g.gif kainos visaip gali svyruoti, buna akcijos. ziureti reikia kuriose parduotuvese gali internetu pirkti, kaina siek tiek mazesne. konkreciai mes perkam fortake, dar maniskis sake kilobaite kainos normalios, bet istikimi esam, nesam ten pirke biggrin.gif bet buna, kad butent kazkas yra parduodama tik BMS'e
Atsakyti
stai jau kuris laikas, kai jau isigijusi laptop'a, siek tiek placiau mano dienorasty: http://www.biteplius...24-=(1102428490
DELL 15(1535), pirkau ICG, nepatarciau bms'o ten neapsimoka ten....
deja, pirkau ir kita diena nesiau i garantini-pakeite, nes cdrom'as nereagavo, kai prasau atiduot kompakta ax.gif bet kiek zinau pasitaiko tu broku, tam ir garantinis yra, matyt nelabai ir priklauso nuo parduotuves kur ji perki... tad jei ka issiklausinejau visur koki rinktis ir pan, sis variantas buvo pats tas, tad tik rekomenduot galiu, iki siol dar thumbup.gif (pfiu pfiu pfiu ax.gif )
jei kas domins konkreciau, klauskit.... kuo galesiu , tuo padesiu wink.gif
Atsakyti
sveiki smile.gif norėčiau jūsų pagalbos kas nusimano laptopo pirkimo reikaluose ax.gif nusižiūrėjau tokius 3 kompus :
dell inspiron 1525

dell studio 15 black

dell inspiron 6400

ir va norėčiau jūsų nuomonės apie juos ax.gif kuris galingesnis, geresnis, praktiškesnis ir pan ax.gif aišku būtų geriau kad pasireikštumėt tokia kalba, kurią suprastų nieko nesusigaudantis kompiuteriuose žmogus- aš lotuliukas.gif
Atsakyti
mano reikalavimai:
* geri ramai
* daug atminties
* lengvas
* naudojamas internetui, siuntimuisi, filmų žiūrėjimui, darbui su office, nuotraukų redagavimo programomis

kuris geriausiai tam tinka :
Dell-Studio-15l
Dell-Vostro-1310-2-T9300l
Dell-XPS-M1530-3-
Dell-Vostro-1310
Toshiba-Satellite-U400
Atsakyti
As jau pasikeiciau savo kompa, tik as jam per daug reiksmes neteikiu, nes jis tik daiktas man tarnaujantis, ir po neta palandzioti uztenka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 09 12, 20:36)
mano reikalavimai:
* geri ramai
* daug atminties
* lengvas
* naudojamas internetui, siuntimuisi, filmų žiūrėjimui, darbui su office, nuotraukų redagavimo programomis

kuris geriausiai tam tinka :
Dell-Studio-15l
Dell-Vostro-1310-2-T9300l
Dell-XPS-M1530-3-
Dell-Vostro-1310
Toshiba-Satellite-U400

visi tinka kurie su 15.4 widescreen smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nimbamedė @ 2008 09 12, 15:12)
sveiki  smile.gif  norėčiau jūsų pagalbos kas nusimano laptopo pirkimo reikaluose ax.gif  nusižiūrėjau  tokius 3 kompus :
dell inspiron 1525

dell studio 15 black

dell inspiron 6400

ir va norėčiau jūsų nuomonės apie juos ax.gif  kuris galingesnis, geresnis, praktiškesnis ir pan ax.gif  aišku būtų geriau kad pasireikštumėt  tokia kalba, kurią suprastų nieko nesusigaudantis kompiuteriuose žmogus- aš  lotuliukas.gif

imk Dell 1525 arba studio, ziurint koks dizainas patinka, studio lyg tai dar pultuka turi
Atsakyti
QUOTE(kristis @ 2008 09 12, 23:13)
visi tinka kurie su 15.4 widescreen  smile.gif

o kodėl būtent tokie? tie dideli sunkesni, todėl man nelabai tinka.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristis @ 2008 09 12, 23:13)
Papildyta:
imk Dell 1525 arba studio, ziurint koks dizainas patinka,  studio lyg tai dar pultuka turi

dizainas ir išvaizda man tiesą sakant didelės reikšmės neteikia ax.gif juk ne ant kaklo jį kabinsiuosi biggrin.gif o kas ten per pultukas? g.gif nieko nesu girdėjusi apie tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 09 13, 09:15)
o kodėl būtent tokie? tie dideli sunkesni, todėl man nelabai tinka.. unsure.gif

didesnis ekranas-geresnis vaizdas. kai sau rinkausi ejau i avitela(ten visi ijungti, galima pabandyti), tai apsigalvojau del mazu istrizainiu, nes kuo mazesnis ekranas tuo proporcingai mazeja vaizdas rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.bms.lt/lt.../view/?id=39918

ka manot apie si kopiuteri? man reikia su 3d max ir coreliu dirbti.ar uz tokia kaina galima kazka geriau rasti?ar kaip tik su tokiais parametrais kazka pigiau? unsure.gif

labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 09 13, 14:41)
http://www.bms.lt/lt.../view/?id=39918

ka manot apie si kopiuteri? man reikia su 3d max ir coreliu dirbti.ar uz tokia kaina galima kazka geriau rasti?ar kaip tik su tokiais parametrais kazka pigiau? unsure.gif

labai aciu 4u.gif

Šiap darbui su grafika laptopas nelabai, nu gal paveš, bet ram'ų tai žiauriai mažai.
Atsakyti
http://www.bms.lt/lt.../view/?id=38539

nezinau prie kurios temos priskirt ....

o kaip sitas? aisku nenesiojamas,bet pradejau mastyt gal geriau toks variantas g.gif
Atsakyti