Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

tai sokaot HP kompai nelabai?as irgi ziuriu kompiuteri mazdaug uz tokia kaina.bet man reikia 17" istrizaine...gal kaz zino geru variantu?buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
Hp tikrai nelabai kokie,arba man kliuvo brokuotas.
Nepraejus metams sugedo vaizdo plokste.Tvarke menesi laiko,gerai kad dar garantinis buvo.Beto po pusmecio kazkur naudojimosi jisai man pastringa.Ismeta melyna ekrana baltom raidem.Ir kompas persikrauna.Labiausiai uzknisa kad daznaiuasiai tai buna vidury darbo doh.gif Ir pastebejau kad tada kai kasnors koki filma pasiziuri.Raso kad kazkas negerai su kietuoju disku.Klausiau kompiuteristu kas jam gali buti,bet nieko gero nepasake.Patys nezino.
Atsakyti
Noriu pasiteirauti, koks interneto planas geriausias nesiojamam kompiuteriui, planuoji ji pirkti ir dabar issirinkti interneto plana didziausiais galvos skausmas tapo. Padekit 4u.gif
Atsakyti
Sveiki ,planuoju ir as artimiausiu metu isigyti nesiojama kompiuteri .. Patarkit ,koki is siuo metu esamu pasisrinkti..kas jame turetu buti,kad tiktu ir darbui ir pramogoms ..kokie parametrai butini,kad po poros metu,jis netaptu tik kalkuliatorium..Skirti galiu iki 2000lt ax.gif ka galeciau isigyti uz tokius pinigus..
Beja ..ka rinktis nesiojama, ar internetini kompiuteri,kokie privalumai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eddy @ 2008 08 25, 14:01)
... internetini kompiuteri...

O kas čia per ..... ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eddy @ 2008 08 25, 13:01)
Sveiki ,planuoju ir as artimiausiu metu isigyti nesiojama kompiuteri .. Patarkit ,koki is siuo metu esamu pasisrinkti..kas jame turetu buti,kad tiktu ir darbui ir pramogoms ..kokie parametrai butini,kad po poros metu,jis netaptu tik kalkuliatorium..Skirti galiu iki 2000lt ax.gif ka galeciau isigyti uz tokius pinigus..
Beja ..ka rinktis nesiojama, ar internetini kompiuteri,kokie privalumai? ax.gif

aš pasiimčiau tavo atveju, kad ir Asus F5Z (Athlon 64 QL-60 1.9Ghz, ATI Radeon HD 3200 HM, 3GB, 250 GB HDD ir t.t smile.gif Tiesa jis kiek brangesnis - 2050 + PVM maždaug

Papildyta:
QUOTE(Palemonas @ 2008 08 25, 13:08)
O kas čia per ..... ?  blink.gif

čia netbook'ai turbūt asus EEE, MSI wind, ir kiti.. Bet juos kaip pagrindinį kompą naudot, nemanau, kad pavyks. Kaip papildomą, tai fantastika.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 08 25, 14:08)
O kas čia per ..... ?  blink.gif

internetiniai kompiuteriai

o ka manot apie siuos?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eddy @ 2008 08 25, 14:56)

Laptopus aš už kompus neskaitau, o čia išviso š .... kažkoks, niekada net į tą pusę nepažiūrėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 08 25, 19:24)
Laptopus aš už kompus neskaitau, o čia išviso š .... kažkoks, niekada net į tą pusę nepažiūrėčiau.

..supratau... blink.gif
Atsakyti
Sveiki ;] Reiktų jūsų pagalbos. Ruošiuosi pirkti naują laptopą, naudosiu daugiausiai muzikai, filmams, darbui su dokais, gal kartais kokiam žaidimui ir tiek, bet vistiek noriu gero, kokybiško kompiuterio, kuris turėtų neblogus duomenis. Kiek žiūrėjau visus, išsirinkau kelis kompus :

1. Toshiba Satellite L350-107
2. ASUS F80L
3.ACER AS6920G 16"
na, dar gal iš bėdos ir koks del'as tiktų..

Esu visiškai pasimetus, nežinau nė ką rinktis. Tikiuosi padėsit ;] Galiu kompiuteriui skirti iki 3000 litų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2008 08 15, 12:56)
Hp tikrai nelabai kokie,arba man kliuvo brokuotas.
Nepraejus metams sugedo vaizdo plokste.Tvarke menesi laiko,gerai kad dar garantinis buvo.Beto po pusmecio kazkur naudojimosi jisai man pastringa.Ismeta melyna ekrana baltom raidem.Ir kompas persikrauna.Labiausiai uzknisa kad daznaiuasiai tai buna vidury darbo doh.gif Ir pastebejau kad tada kai kasnors koki filma pasiziuri.Raso kad kazkas negerai su kietuoju disku.Klausiau kompiuteristu kas jam gali buti,bet nieko gero nepasake.Patys nezino.

HP paviljonu buvo diiidele partija brokuotu, ne vienoj firmoj mums ju nepatare pirkt vien paziureje i grazinima i garantini doh.gif
QUOTE(Eddy @ 2008 08 25, 14:56)

o tu esi macius kaip jis ijungtas atrodo? aviteloj atrodo ziurejom, tai jei akinius nesioji apskritai nieko neiziuresi, ten tik pasizaidimui jis...

as pati pasiemiau benq joybook'a uz pusantro tukstancio, xp draiverius galima rast, skaitinet nete, su wordu dirbt, koki heroes'a pazaist uztenka...
Atsakyti
sakykit kur kainos optimaliausios?BMS megapolyje,topo centre,ICG ar dar gal kur kitur?ir siiap apie kompiuteriu kokybe.nes topo centruose tai girdejau nekokie...gal kitur geriau.. g.gif
Atsakyti