Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 07 12, 23:27)
o kodel neintegruota geriau? nes integruotos visada buna prastos?ar kaip?sorry uz kvailus klausimus... doh.gif

O neintegruota-tai atskira vaizdo plokste, turinti savo grafini procesoriu ir savo atmintine. O dabar isivaizduok, kad pas tave sukasi 3D max ir kazka apdoroja. Tai va jis (apdorojimas) bus greiciau, kai tai daro kompiuterio pagrindinis procesorius ir grafinis (t.y. vaizdo plokstes) procesorius vienu metu ar tik kompiuterio pagrindinis procesorius? Aisku pirmas variantas. O integruota-tai nereiskia prasta, tavo programos tiesiog veiks lieciau. Todel dazniausiai su integruota vaizdo plokste perka zmones paprastesniem darbam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radulia: 13 liepos 2008 - 09:18
o aciu thumbup.gif dbr jau ir as supratau viska bigsmile.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif
Noriu pirkti nešiojama kompą.Pagrinde naudosiu darbui bet dar norėčiau pažaisti ir vidutinius zaidimus.Patarkite koki procesoriaus tipą geriausiai rinktis?Ar svarbus yra taktinis dažnis ir koks mažiausias turėtu būti?Kokia turėtu būti mažiasia atmintinė MB?Kokia vaizdo plokšte pasirinkti,kokia turėto būti jos atmintis mažiausia?Kaip yra geriau kai naudoja pagrindinę atmintį ar ne?Ačiu
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2008 07 14, 19:51)
labutis  4u.gif
Noriu pirkti nešiojama kompą.Pagrinde naudosiu darbui bet dar norėčiau pažaisti ir vidutinius zaidimus.Patarkite koki procesoriaus tipą geriausiai rinktis?Ar svarbus yra taktinis dažnis ir koks mažiausias turėtu būti?Kokia turėtu būti mažiasia atmintinė MB?Kokia vaizdo plokšte pasirinkti,kokia turėto būti jos atmintis mažiausia?Kaip yra geriau kai naudoja pagrindinę atmintį ar ne?Ačiu

labas, idomu ka reiskia "vidutiniai zaidimai" g.gif; bet kiek supratau tau reiktu laptopo su min. tokia konfiguracija: procesorius: Itel Core 2 Duo min 1.6, min 2 GB RAM, min 120 GB HDD, video min nVidia 8400 GS arba ATI Radeon 2400, geriau kai video yra neintegruota. Dabar beveik visos video plokstes naudoja dali pagrindines atminties, todel RAM min 2 GB. man atrodo lyg tai viska parasiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristis: 14 liepos 2008 - 21:32
sitame linke manau rasi tuos duomenis pateiktus, kokie kaip ir kodel buna, ir dar kainas suzinosi, bet manau geriausia yra pacioje parduotuveje pasiklausti.

http://www.gipo.lt/g...ex.php?type=104

man patys mieliausi apple, tik su programine iranga kazko nelabai priimtina, gal tiesiog nesu ipratusi...
Atsakyti
QUOTE(LauraSAU @ 2008 07 15, 10:43)
sitame linke manau rasi tuos duomenis pateiktus, kokie kaip ir kodel buna, ir dar kainas suzinosi, bet manau geriausia yra pacioje parduotuveje pasiklausti.

http://www.gipo.lt/g...ex.php?type=104

man patys mieliausi apple, tik su programine iranga kazko nelabai priimtina, gal tiesiog nesu ipratusi...

Kad nieko gero tam linke... ir da labai mazai kompiuteriu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristis @ 2008 07 14, 22:30)
labas, idomu ka reiskia "vidutiniai zaidimai"  g.gif;    bet kiek supratau tau reiktu laptopo su min. tokia konfiguracija:  procesorius: Itel Core 2 Duo min 1.6,  min 2 GB RAM, min 120 GB HDD, video  min nVidia 8400 GS arba ATI  Radeon 2400,  geriau kai video yra neintegruota. Dabar beveik  visos video plokstes naudoja dali pagrindines atminties, todel RAM min 2 GB. man atrodo lyg tai viska parasiau  unsure.gif

labas.dar norėčiau patikslinti.''vidutiniai žaidimai''turėjau minti ne patys naujausi na kad viena kita galima būtu pazaisti., ar tam pakanka kad vaizdo plokštės atmintis būtu 128 mb.? ar visos vaizdo plokštės yra integruotos jei ne tai kokios?ka galėtum pasakyti apie Intel GMA 950 vaizdo plokštę?Ir koki gamintoja rekomenduotum.Ačiu.
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2008 07 15, 16:20)
labas.dar norėčiau patikslinti.''vidutiniai žaidimai''turėjau minti ne patys naujausi na kad viena kita galima būtu pazaisti., ar tam pakanka kad vaizdo plokštės atmintis būtu 128 mb.? ar visos vaizdo plokštės yra integruotos jei ne tai kokios?ka galėtum pasakyti apie Intel GMA 950 vaizdo plokštę?Ir koki gamintoja rekomenduotum.Ačiu.

Nu galetum bent sita psl perzvelgt akim, siek tiek auksciau raso apie vaizdo plokstes ir kokios jos buna 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Labadiena biggrin.gif noriu paprasyti pagalbos ax.gif turiu namuose stacionaru kompiuteri gera ir t.t bet labai noriu laptopo... ir nezinau koki pirkti g.gif noreciau, jog galeciau klausyti muzika, ziureti filmus, zaisti zaidimus biggrin.gif ir dar butu vietos kokiom keliom programelem...gal galetumet patarti ka isigyti nedaugiau kaip uz 4000lt 4u.gif buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Labukas, as irgi renkuosi loptopa, bet esu pakankamai zalia. prisiskaiciau forumose ir jau tipo pasikauscius nupedinau iki kompiuterines irangos parduotuviu, pasidomejau paklausiau ir tada visai stogas nuvaziavo unsure.gif pirmiausiai operacine sistema vargo padare. vieni vista siulo kiti peikia, sako xp jau atgyveno, nors vista neisbaigta... tai taip ir nzn ka daryt. g.gif ir vienoj parduotuvej pasiule konkretu varianta su vista, sako tau uztektu ax.gif si ta modeli "NB TM4520 TUR-TL58 14"/2048MB 160GB LX.TLD0X.053 ACER" tik man butu 15coliu istrizaine, ir atminti gali padidint giga ar pora pridet. cia ne kietojo disko, o ta kita atminti. 4u.gif na esu pasimetus ir nebezinau ka daryt. Patarkit blush2.gif aciu wink.gif
Atsakyti
Sveikutes, yra klausimelis, ar yra koks geras pasiulymas kas liestu is ICG dell kompus , bei toshiba kiek zinau dell geriausi, na kazkur girdejau kad ir toshiba mazai teasilieka, o ir dovanu duoda blush2.gif
kaina geriau brangiau, bet kad tik geriau butu, man reik: mokslams, siuntimuisi filmu ir pan, bei siaip nardymui...zinoma, iki 3tukst butu idealu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaunutė: 05 rugpjūčio 2008 - 17:02
QUOTE(kaunutė @ 2008 08 05, 17:52)
Sveikutes, yra klausimelis, ar yra koks geras pasiulymas kas liestu is ICG dell kompus , bei toshiba kiek zinau dell geriausi, na kazkur girdejau kad ir toshiba mazai teasilieka, o ir dovanu duoda  blush2.gif
kaina geriau brangiau, bet kad tik geriau butu, man reik: mokslams, siuntimuisi filmu ir pan, bei siaip nardymui...zinoma, iki 3tukst butu idealu

man patrauklus pasirode Toshiba modelis uz 2699 LT, nes ir RAM 3 GB, ir video labai gera, ir aisku + 5 dovanos cool.gif
Atsakyti