Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

as galiu parekomenduoti HP Pavilion dv9000, ka pati turiu. kokybe+dizainas+vardas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2008 06 30, 17:22)
as galiu parekomenduoti HP Pavilion dv9000, ka pati turiu. kokybe+dizainas+vardas thumbup.gif
user posted image

o man asmenishkai tai sitas 'saldainiukas' -

wub.gif

http://www.gipo.lt/g...104&product=294
Atsakyti
Labas 4u.gif
Gal ir durna klausima uzduosiu ax.gif bet,ar jokio skirtumo del kokybes ,kur pirksiu kompa ar Svedijoj,ar Lietuvoj g.gif
Atsakyti
Turiu toki, labai patenkinta thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2008 07 01, 21:15)
Labas 4u.gif
Gal ir durna klausima uzduosiu ax.gif bet,ar jokio skirtumo del kokybes ,kur pirksiu kompa ar Svedijoj,ar Lietuvoj g.gif

skirtumas pagrinde garantija Lietuvoje negalios , man taip atrodo. O sugenda daznai kas nors doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristis: 01 liepos 2008 - 21:43
Garantija yra tarptautine pas kiekviena gamintoja, aisku jeigu uzpildyti tam tikrus documentus
Atsakyti
Ačiū labai visiems pasisakiusiems šiame forume, nes gavau daug naudingos informacijos aciuks.gif Ir aišku asmeninis didelis ačiū kristis už atsakymus į mano klausimus 4u.gif aciuks.gif
Šiandien įsigyjau Dell XPS M1530
clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
RUDOJI, sveikinu su geru pirkimu 4u.gif Tai tikrai geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2008 07 04, 10:06)
RUDOJI, sveikinu su geru pirkimu 4u.gif Tai tikrai geras daiktas thumbup.gif

as irgi tokiam taupysiu thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena/vakaras,
stai ir vel as su klausimeliu, ar apsimoka pirkti per dabartini bms kaipo ispardavima-akcija si daikta:
http://www.bms.lt/lt.../view/?id=38612 (kiek suprantu ten tik spalvos skirias, nes galima pasirinkt, o paciu sudetis ta pati)
Dekinga uz demesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunutė @ 2008 07 11, 22:01)
Laba diena/vakaras,
stai ir vel as su klausimeliu, ar apsimoka pirkti per dabartini bms kaipo ispardavima-akcija si daikta:
http://www.bms.lt/lt.../view/?id=38612  (kiek suprantu ten tik spalvos skirias, nes galima pasirinkt, o paciu sudetis ta pati)
Dekinga uz demesi smile.gif

Sveiki, paprastam ofisiniam darbui tai pilnai uztektu, t.y. wordui, exceliui, elektroninis pastas, internetas, skype, ICQ, aisku ir muzika galima klausyti ir video ziureti. Bet jei ruosiates zaisti rimtus zaidimus ar galbut dirbti su nuotraukom (Photoshopas), tai jau nelabai sitas kompiuteriukas tinka, nes jame integruota vaizdo plokste. Paprasti zaidimai aisku jame suksis be problemu.
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2008 07 11, 22:09)
Sveiki, paprastam ofisiniam darbui tai pilnai uztektu, t.y. wordui, exceliui, elektroninis pastas, internetas, skype, ICQ, aisku ir muzika galima klausyti ir video ziureti. Bet jei ruosiates zaisti rimtus zaidimus ar galbut dirbti su nuotraukom (Photoshopas), tai jau nelabai sitas kompiuteriukas tinka, nes jame integruota vaizdo plokste. Paprasti zaidimai aisku jame suksis be problemu.

ai is manes zaideja menka, man tik studijoms taip panarsymui, siek tiek travian'ui.... zodziu rekomenduotumet, man dbr idomu ar kaina tokia jau patraukli, nes issimoketinai metams 2500 gaunas... kiek girdejus 1525 is geruju jau....
Atsakyti