gal kas patars?
mastau apie si kompiuteriuka Dell Inspiron 1520 Dell Inspiron 1520
arba Dell Inspiron 1521 Dell Inspiron 1521
man jie abu vienas ir tas pats. na procesorius ar kas ten skiriasi tiktai. ;)kuris geresnis kaip manot? ir apskritai kaip sie kompiuteriukai? skaiciau internete kad kazkur sprogo sios firmos kompiuteris. tai taip susimasciau ka cia daryt o iki tol apie dell tik gerus atsiliepimus girdejau.
gal nusimanot ir apie vaizdo plokstes? na kad nebutu prasta labai.
QUOTE(Frutela @ 2008 06 20, 14:14)
gal kas patars?
man jie abu vienas ir tas pats. na procesorius ar kas ten skiriasi tiktai. ;)kuris geresnis kaip manot? ir apskritai kaip sie kompiuteriukai? skaiciau internete kad kazkur sprogo sios firmos kompiuteris. tai taip susimasciau ka cia daryt o iki tol apie dell tik gerus atsiliepimus girdejau.
aisku geresnis yra Dell 1520 (atitinkamai siek tiek daugiau kainuoja), nes procesorius Intel greitesnis ir pan. visi parametrai beveik vienodi. O vaizdo plokstes pas viena ir kita panasios, filmukams pakaks.
Parduodu mazai naudota Dell 1525 tik 1700 vietoje pard.3000.868354727
QUOTE(AusraVMS @ 2008 06 20, 23:06)
Parduodu mazai naudota Dell 1525 tik 1700 vietoje pard.3000.868354727
Sveiki, ar dar parduodat dell 1525?
vis dar mastau apie pirkima ir radau kita varianta. mano manymu labai neblogas pasiulymas. ka manot apie siuos 2 kompiuteriukus (tai kairiam apatiniam kampe 2 esantys) pagal mane tas pigesnis geresnis daug bet kazin kodel ju kainos taip skiriasi? niekaip nesuvedu galu. negi tam pigesniam vaizdo plokste labai bloga? nu bet jame visko dvigumai vos ne.
labai prasau patarkit. aciu is karto.
o beje apskritai dell nieko nebloga firma?
Kompiuteriukai
labai prasau patarkit. aciu is karto.
o beje apskritai dell nieko nebloga firma?
Kompiuteriukai
Sveiki
Na ir aš užklydau čia ieškoti pagalbos, renkantis nešiojamąjį Jau nusprendžiau, kad ieškosiu Dell, bet reikėtų išsirinkti, tad prašau jūsų pagalbos
Štai čia pora variantų (bet dar negalutinių), kuris geresnis? Pati manau, kad Dell XPS (bent jau dėl vaizdo plokštės), bet visgi norėčiau suprantančiųjų komentarų, kas ir kodėl
Ir dar, jei nesunku, gal galite man paaiškinti, kodėl visi taip Vistos nenori, kas su ja ne taip? (norėčiau konkrečių argumentų )
Tiesa, pamiršau paminėti, kam man reikalingas šis kompas Jis būtų naudojamas: mokslams; internetui (bendravimui skype, tinklapių vartymui); muzikos klausymui, siuntimui, įrašymui; karts nuo karto filmų siuntimui, žiūrėjimui, įrašymui; nuotraukų talpinimui, tvarkymui, įrašymui. Jokie Lineage ar kas nors panašaus nebus žaidžiami vyras tam turi stacionarų
Na ir aš užklydau čia ieškoti pagalbos, renkantis nešiojamąjį Jau nusprendžiau, kad ieškosiu Dell, bet reikėtų išsirinkti, tad prašau jūsų pagalbos
Štai čia pora variantų (bet dar negalutinių), kuris geresnis? Pati manau, kad Dell XPS (bent jau dėl vaizdo plokštės), bet visgi norėčiau suprantančiųjų komentarų, kas ir kodėl
Ir dar, jei nesunku, gal galite man paaiškinti, kodėl visi taip Vistos nenori, kas su ja ne taip? (norėčiau konkrečių argumentų )
Tiesa, pamiršau paminėti, kam man reikalingas šis kompas Jis būtų naudojamas: mokslams; internetui (bendravimui skype, tinklapių vartymui); muzikos klausymui, siuntimui, įrašymui; karts nuo karto filmų siuntimui, žiūrėjimui, įrašymui; nuotraukų talpinimui, tvarkymui, įrašymui. Jokie Lineage ar kas nors panašaus nebus žaidžiami vyras tam turi stacionarų
o kaip toks variantas? čia Asus
QUOTE(Frutela @ 2008 06 26, 18:10)
atsiprasau uz double post'a bet pataisau nuoroda. kadangi kazkodel neatsidaro ta o pats post'as nesiredaguoja.
Laptop'ai
Laptop'ai
labas, Dell 1520 ar 1525 tikrai geri modeliia, vienas pigesnis tik del vaizdo plokstes integruotos, bet jos pakaks filmukams. Antras modelis ir diska turi 250 GB bei RAM net 4GB.
Papildyta:
QUOTE(RUDOJI @ 2008 06 30, 03:12)
normalus modeliukas, su video plokste Radeon, ir zaidimukams kai kuriems uzteks
bet jeigu nori sutaupyti, gali imti Dell 1525 drasiai, jis apie 400-800 Lt pigiau ir garantija 5 metai
Mielos forumietes,NEPIRKITE Dell firmos kompiuteriu,siuo metu tai vienas is prasciausiu laptopu surinkeju,kokybe korpusu zemiau bet kokios kritikos,nauji Dell is BMS visi MADE in POLAND:),DELL yra nusivaziavusi firma.Esu paziupinejes beveik visus naujus modelius,isskyrus XPS,visi neverti prasomu pinigu.
QUOTE(kristis @ 2008 06 30, 08:30)
normalus modeliukas, su video plokste Radeon, ir zaidimukams kai kuriems uzteks
bet jeigu nori sutaupyti, gali imti Dell 1525 drasiai, jis apie 400-800 Lt pigiau ir garantija 5 metai
niu va išsiaiškinau: Asus'e nėra Bluetooth ir S-Video jungties.
O kaip ta vaizdo plokštė, kuri yra mano nurodytame Dell 1525?
Man tas XPS labai jau limpa prie širdies gal dėl dizaino
QUOTE(RUDOJI @ 2008 06 30, 12:22)
niu va išsiaiškinau: Asus'e nėra Bluetooth ir S-Video jungties.
tada imk XPS, jis aukstesnes klases ir galingesne video plokste
ir stilingesnis