Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

gal kas patars?
mastau apie si kompiuteriuka Dell Inspiron 1520 Dell Inspiron 1520
arba Dell Inspiron 1521 Dell Inspiron 1521

man jie abu vienas ir tas pats. na procesorius ar kas ten skiriasi tiktai. ;)kuris geresnis kaip manot? ir apskritai kaip sie kompiuteriukai? smile.gif skaiciau internete kad kazkur sprogo sios firmos kompiuteris. doh.gif tai taip susimasciau ka cia daryt o iki tol apie dell tik gerus atsiliepimus girdejau. g.gif
gal nusimanot ir apie vaizdo plokstes? na kad nebutu prasta labai. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frutela: 20 birželio 2008 - 13:15
QUOTE(Frutela @ 2008 06 20, 14:14)
gal kas patars?
mastau apie si kompiuteriuka Dell Inspiron 1520 Dell Inspiron 1520
arba Dell Inspiron 1521 Dell Inspiron 1521

man jie abu vienas ir tas pats. na procesorius ar kas ten skiriasi tiktai. ;)kuris geresnis kaip manot? ir apskritai kaip sie kompiuteriukai? smile.gif skaiciau internete kad kazkur sprogo sios firmos kompiuteris. doh.gif  tai taip susimasciau ka cia daryt o iki tol apie dell tik gerus atsiliepimus girdejau. g.gif
gal nusimanot ir apie vaizdo plokstes? na kad nebutu prasta labai. schmoll.gif

aisku geresnis yra Dell 1520 (atitinkamai siek tiek daugiau kainuoja), nes procesorius Intel greitesnis ir pan. visi parametrai beveik vienodi. O vaizdo plokstes pas viena ir kita panasios, filmukams pakaks.
Atsakyti
Parduodu mazai naudota Dell 1525 tik 1700 vietoje pard.3000.868354727
Atsakyti
QUOTE(AusraVMS @ 2008 06 20, 23:06)
Parduodu mazai naudota Dell 1525 tik 1700 vietoje pard.3000.868354727

Sveiki, ar dar parduodat dell 1525?
Atsakyti
vis dar mastau apie pirkima ir radau kita varianta. mano manymu labai neblogas pasiulymas. smile.gif ka manot apie siuos 2 kompiuteriukus (tai kairiam apatiniam kampe 2 esantys) pagal mane tas pigesnis geresnis daug bet kazin kodel ju kainos taip skiriasi? g.gif niekaip nesuvedu galu. negi tam pigesniam vaizdo plokste labai bloga? g.gif nu bet jame visko dvigumai vos ne. bigsmile.gif
labai prasau patarkit. aciu is karto. 4u.gif

o beje apskritai dell nieko nebloga firma? unsure.gif

Kompiuteriukai
Atsakyti
atsiprasau uz double post'a bet pataisau nuoroda. kadangi kazkodel neatsidaro ta o pats post'as nesiredaguoja. ax.gif

Laptop'ai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frutela: 26 birželio 2008 - 17:11
Sveiki bigsmile.gif

Na ir aš užklydau čia ieškoti pagalbos, renkantis nešiojamąjį ax.gif Jau nusprendžiau, kad ieškosiu Dell, bet reikėtų išsirinkti, tad prašau jūsų pagalbos 4u.gif

Štai čia pora variantų (bet dar negalutinių), kuris geresnis? Pati manau, kad Dell XPS (bent jau dėl vaizdo plokštės), bet visgi norėčiau suprantančiųjų komentarų, kas ir kodėl ax.gif

Ir dar, jei nesunku, gal galite man paaiškinti, kodėl visi taip Vistos nenori, kas su ja ne taip? (norėčiau konkrečių argumentų tongue.gif )

Tiesa, pamiršau paminėti, kam man reikalingas šis kompas doh.gif Jis būtų naudojamas: mokslams; internetui (bendravimui skype, tinklapių vartymui); muzikos klausymui, siuntimui, įrašymui; karts nuo karto filmų siuntimui, žiūrėjimui, įrašymui; nuotraukų talpinimui, tvarkymui, įrašymui. Jokie Lineage ar kas nors panašaus nebus žaidžiami hihihi.gif vyras tam turi stacionarų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RUDOJI: 30 birželio 2008 - 00:43
bigsmile.gif o kaip toks variantas? bigsmile.gif čia Asus
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RUDOJI: 30 birželio 2008 - 02:16
QUOTE(Frutela @ 2008 06 26, 18:10)
atsiprasau uz double post'a bet pataisau nuoroda. kadangi kazkodel neatsidaro ta o pats post'as nesiredaguoja.  ax.gif

Laptop'ai

labas, Dell 1520 ar 1525 tikrai geri modeliia, vienas pigesnis tik del vaizdo plokstes integruotos, bet jos pakaks filmukams. Antras modelis ir diska turi 250 GB bei RAM net 4GB.

Papildyta:
QUOTE(RUDOJI @ 2008 06 30, 03:12)
bigsmile.gif o kaip toks variantas? bigsmile.gif čia Asus
user posted image

normalus modeliukas, su video plokste Radeon, ir zaidimukams kai kuriems uzteks

bet jeigu nori sutaupyti, gali imti Dell 1525 drasiai, jis apie 400-800 Lt pigiau ir garantija 5 metai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristis: 30 birželio 2008 - 08:33
Mielos forumietes,NEPIRKITE Dell firmos kompiuteriu,siuo metu tai vienas is prasciausiu laptopu surinkeju,kokybe korpusu zemiau bet kokios kritikos,nauji Dell is BMS visi MADE in POLAND:),DELL yra nusivaziavusi firma.Esu paziupinejes beveik visus naujus modelius,isskyrus XPS,visi neverti prasomu pinigu.
Atsakyti
QUOTE(kristis @ 2008 06 30, 08:30)

normalus modeliukas, su video plokste Radeon, ir zaidimukams kai kuriems uzteks

bet jeigu nori sutaupyti, gali imti Dell 1525 drasiai, jis apie 400-800 Lt pigiau ir garantija 5 metai

niu va išsiaiškinau: Asus'e nėra Bluetooth ir S-Video jungties.

O kaip ta vaizdo plokštė, kuri yra mano nurodytame Dell 1525?
Man tas XPS labai jau limpa prie širdies ax.gif gal dėl dizaino tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(RUDOJI @ 2008 06 30, 12:22)
niu va išsiaiškinau: Asus'e nėra Bluetooth ir S-Video jungties.

O kaip ta vaizdo plokštė, kuri yra mano nurodytame Dell 1525?
Man tas XPS labai jau limpa prie širdies ax.gif gal dėl dizaino tongue.gif

tada imk XPS, jis aukstesnes klases ir galingesne video plokste

ir stilingesnis
Atsakyti