ir kiek gi tu 2 gb filmu laikysi tame kompe - bent jau as darau taip. Paziurejau - nepatiko - trinu lauk. Paziurejau- patiko- isirasau i cd arba dvd ( kolekcija kaupiasi), nes tikrai nera man reikalinga visus filmus laikyti kompe. O tokiems, kurie toki poreiki jaucia ir terabaito hdd bus per mazas ( pazistu ir toki).
Del motinos ir proco, tai AMD zada isleisti 4 procesoriu branduoli. Intel gi planuoja seseriu
. Bet net ir nusipirkus dabar pati naujiausia produkta, tai po keliu metu vis tiek turesi problemu su upgreidu ( cia tuo atveju, jei tikrai isnaudosi kompo resursus)
O va toliau ir aisku pasidaro - tu megsti galingus zaidimus pazaisti, nuotraukas apdoroti, programas isbandyti, bet kiek eiliniu useriu taip daro? Vienetai... todel i nesusikalbam mes. Nu nera man poreikio po ta kompa knistis taip. Darbe atsisedziu tikrai pakankami. Va tik zaidimus kartais norisi pazaisti, tik dazniausiai patingiu instaliuotis ir daryti configa pagal save.
Taip, tu teisi. Man tiesiog pamačius tokius kompų duomenis kokius rekomendavo voveriukas kažkaip keista, nes prie tokio kompo savęs neįsivaizduoju.