Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

QUOTE(pupa_uoga @ 2006 05 01, 15:40)
todel ir as noriu zinot,kas jame ne taip ?turiu ir dziaugiuosi  ax.gif  Norvegijoj,tai pastebejau,kad jie populiarus .... g.gif  greit sakykit,kas blogai ir koki niekala  as cia turiu ? doh.gif

Viskas jam gerai mirksiukas.gif Mano vyras irgi pats kompus susirinkinėja, man DELL'ą pirko 4u.gif Metus naudojuosi, viskas OK, nepasitaikė jokių problemų, tik jau geresnio noriu blush2.gif
Norvegijoje jie išties be galo populiarūs, bent jau tarp verslininkš tai tikrai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 17 spalio 2006 - 21:39
Čia visi stiprūs kompomanai tai klausiu patarimo.Ką manot apie akcijinį elektromark nešiojamą kompiuterį. ACER TM2482NWXCi
Kompars reikalingas ne žaidimams o paauglei mokinei.Nu aišku ir mamai kad galėtų "supermamą" skaityti, lankyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(lolakola @ 2006 11 21, 20:05)
Čia visi stiprūs kompomanai tai klausiu patarimo.Ką manot apie akcijinį elektromark nešiojamą kompiuterį.  ACER TM2482NWXCi 
Kompars reikalingas ne žaidimams  o paauglei mokinei.Nu aišku ir mamai kad galėtų "supermamą"  skaityti, lankyti  g.gif

Tas akcijinis jau senstelėjęs. Mano nuomone, geriau pridėti kelis šimtus litų ir pasiimtį šį aparatą (irgi akcijinis, tačiau rimtesnis).
Atsakyti
smile.gif+2006 11 21, 19:40-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 11 21, 19:40)
Tas akcijinis jau senstelėjęs

Vytautai, šiaip tai aš nesu geros nuomonės nei apie ASUS, nei juo labiau apie ACER. Asus kažkada buvo geri, bet dabar jų pigesnė produkcija ryškiai pakrito. Šiaip aš orientuočiausi į DELL arba SONY.... na žinoma IBM. SONY dizainas, IBM - kokybė, o DELL - kaina/kokybė.
jei kalbant apie laptopus, tai man aktualu tik ultra-portable, t.y. tik tokie, kuriems nereik atskiro krepšio, gali turėti su savim bet kada ir bet kur. O tampytis 3 kg. plytą - visai ne kaifas. Tačiau joks notebook'elis niekada neatstos normalaus naminio kompiuterio. IMHO
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2006 11 21, 22:57)
ir kiek gi tu 2 gb filmu laikysi tame kompe - bent jau as darau taip. Paziurejau - nepatiko - trinu lauk. Paziurejau- patiko- isirasau i cd arba dvd ( kolekcija kaupiasi), nes tikrai nera man reikalinga visus filmus laikyti kompe. O tokiems, kurie toki poreiki jaucia ir terabaito hdd bus per mazas ( pazistu ir toki).
Del motinos ir proco, tai AMD zada isleisti 4 procesoriu branduoli. Intel gi planuoja seseriu smile.gif. Bet net ir nusipirkus dabar pati naujiausia produkta, tai po keliu metu vis tiek turesi problemu su upgreidu ( cia tuo atveju, jei tikrai isnaudosi kompo resursus)
O va toliau ir aisku pasidaro - tu megsti galingus zaidimus pazaisti, nuotraukas apdoroti, programas isbandyti, bet kiek eiliniu useriu taip daro? Vienetai... todel i nesusikalbam mes. Nu nera man poreikio po ta kompa knistis taip. Darbe atsisedziu tikrai pakankami. Va tik zaidimus kartais norisi pazaisti, tik dazniausiai patingiu instaliuotis ir daryti configa pagal save.

Taip, tu teisi. Man tiesiog pamačius tokius kompų duomenis kokius rekomendavo voveriukas kažkaip keista, nes prie tokio kompo savęs neįsivaizduoju. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lolakola @ 2006 11 21, 20:05)
Čia visi stiprūs kompomanai tai klausiu patarimo.Ką manot apie akcijinį elektromark nešiojamą kompiuterį.  ACER TM2482NWXCi 
Kompars reikalingas ne žaidimams  o paauglei mokinei.Nu aišku ir mamai kad galėtų "supermamą"  skaityti, lankyti  g.gif

o tai kuriu velniu tada yra reikalingas nesiojamas kompiuteris?
Na taip, sutinku yra patogu gulint lovoje narsyti internete, bet jeigu tai vienintele priezastis nesiojamam...
Atsakyti
Pribrendo reikalas ir mums naują kompą pirkti. Senukas mūsų visai nebenori dirbti schmoll.gif Aš pati labiau noriu nešiojamo. Truputį dėl darbo, bet iš esmės, tai tam , kad internete galėčiau tupėti ten , kur man patogu. Bet vaikui tai reikėtų dėl visokių žaidimų, muzikos, filmų , nuotraukų ir tt . Dar kad ir į CD būtų galima įrašinėti.... kaip suprantu tokiu atveju geriausia stacionarus, bet tada man su priėjimu prie kompo šakės tongue.gif

Kompuose neraukiu visiškai, bet itariu, kad nešiojamo su tokiais navarotais kaina būtų labai didelė?
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2006 11 22, 10:14)
o tai kuriu velniu tada yra reikalingas nesiojamas kompiuteris?

je, je aš irgi sakau, kad dabar prasidėjo durniška mada pirktinėt laptopus. nešiojamas reikalingas tik mobiliems žmonėms, o ne pernešimui iš vieno kambario į kitą.
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 11 22, 14:14)
je, je aš irgi sakau, kad dabar prasidėjo durniška mada pirktinėt laptopus. nešiojamas reikalingas tik mobiliems žmonėms, o ne pernešimui iš vieno kambario į kitą.

Na kodėlgi - galima ir šeip nešiojamą pirkt. TIK tada pasiskaičiuokit išlaidas: Nusibos kadanors į mažą monitorių spoksot (o dažnai dar ir prastos kokybės) - galima nusipirkt normalų ir pasijungt - klaviatūra taip pat ne iš patogiųjų (ypač jei numpadas reikalingas) - irgi galima nusipirkt normalią ir pasijungt, ir pelę žinoma, ir kolonėles. Žodžiu - gausit kompiuteri nešiojamą, bet naudojamą kaip stacionarų. Jei laikysit jį atidarytą, jis labai apdulkės, jei uždarytą (prijungtą prie kito monitoriaus) jis labai kais.

Aš deja tokį būtent komplektą ir turiu, bet tokie jau mano poreikiai - prireikia nešiotis kompą. o jau kai sėdžiu namie tai noriu patogiai sėdėt. Ir reikia man vieno kompo - per du dalinti duomenis nepatogu. Yra ir privalumų - su tuo pačiu kompu galima vienu metu vienam dirbt, o kitam galima pvz filmą žiūrėt (irgi išbandyta daug kartų).
Atsakyti
Mes kaip tik ir žadame pasiduoti tai "durniškai" madai ir pirkti laptopą. Turim ir stacionarų, bet jis jau pasenęs, be to, stovėjo kambary, kurį žadame atiduoti paūgėjusiam sūnui. Dukra irgi turi savo kambarį, o kad kompas stovėtų vaikų kambariuose - nenorim. Nenoriu jam ruošti darbo vietos ir savo miegamajam. Todėl audžiam mintį dėl laptopo tik dėl vietos taupymo. Ką manot apie tai? Ar verta pirkti laptopą vien dėl to, kad jam nereikia stabilios specialiai pritaikytos vietos?
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 11 22, 00:12)
Vytautai, šiaip tai aš nesu geros nuomonės nei apie ASUS, nei juo labiau apie ACER. Asus kažkada buvo geri, bet dabar jų pigesnė produkcija ryškiai pakrito. Šiaip aš orientuočiausi į DELL arba SONY.... na žinoma IBM. SONY dizainas, IBM - kokybė, o DELL - kaina/kokybė.
jei kalbant apie laptopus, tai man aktualu tik ultra-portable, t.y. tik tokie, kuriems nereik atskiro krepšio, gali turėti su savim bet kada ir bet kur. O tampytis 3 kg. plytą - visai ne kaifas. Tačiau joks notebook'elis niekada neatstos normalaus naminio kompiuterio. IMHO

Paprastam vartotojui, kuris nori namie turėti nešiojamą kompiuteriuką, manau mano pasiūlytas variantas visai vykęs + prieinama kaina. Na, šiaip pas mane darbe visi ASUS nešiojami supirkti, jokių blogų nusiskundimų.
Atsakyti
QUOTE(Nenuka @ 2006 11 22, 16:43)
Todėl audžiam mintį dėl laptopo tik dėl vietos taupymo. Ką manot apie tai? Ar verta pirkti laptopą vien dėl to, kad jam nereikia stabilios specialiai pritaikytos vietos?

neigiama.
auksciau jau buvo vardinta, kad norint normaliai ir patogiai dirbti prie laptopo reikia kaip minimum bent jau peles ir klaviaturos.

Vytautai smile.gif yra dvi skirtingos savokos kaip Asus ir kaip ekonomines klases Asus.
Va i antraji varianta as irgi ziuriu skeptiskai.
Atsakyti