Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

QUOTE(Ruutaa @ 2008 06 14, 18:28)
Sveiki  smile.gif  man reikia labai didelio patarimo,pati apie kompiuterius nenusimanau nieko 4u.gif todel kreipiuosi i jus.Gal gali ka nors pasakyti apie si kompiuteri.Asus X51L,blizgus 15,4 WXGA colio skersmens ekranas,galingas 1,6 GHz "Intel" Dual core T2330 dvieju branduoliu procesorius,160 GB talpos kietasis diskas,2 GB operatyvioji atmintis,irasantis DVD+/-RW  irenginys,bevielio tinklo plokste.
Matot pas mano kaime blush2.gif  nera neto todel turiu tenkintis omni connect-internetu-ir dabar gavau skrajute is omnitelio su reklama kad galiu pasiimt si kompiuteri su internetu ir moketi 99lt.Ar verta?Didelis dekui  4u.gif
Man kompiuteris reikalingas internetu naudotis,su photoshopo pamokele nuotraukas parazintis-laisvu laiku.

Su omniteliu geriau nesusidėk. Rinkis ką nors iš DELL'o.
Atsakyti
tai kad as jau susidejus smile.gif ,pas mus kitas internetas neima tai naudoju omni connect.
Atsakyti
QUOTE(Ruutaa @ 2008 06 14, 20:04)
tai kad as jau susidejus smile.gif ,pas mus kitas internetas neima tai naudoju omni connect.

Tai kam klausti jeigu šaukštai popiet g.gif
Atsakyti
tai pirmiausia perskaityk ko klausiu,klausiu del kompiuterio o ne del interneto 4u.gif
Atsakyti
Sveiki  smile.gif  man reikia labai didelio patarimo,pati apie kompiuterius nenusimanau nieko 4u.gif todel kreipiuosi i jus.Gal gali ka nors pasakyti apie si kompiuteri.Asus X51L,blizgus 15,4 WXGA colio skersmens ekranas,galingas 1,6 GHz "Intel" Dual core T2330 dvieju branduoliu procesorius,160 GB talpos kietasis diskas,2 GB operatyvioji atmintis,irasantis DVD+/-RW  irenginys,bevielio tinklo plokste.
Matot pas mano kaime blush2.gif  nera neto todel turiu tenkintis omni connect-internetu-ir dabar gavau skrajute is omnitelio su reklama kad galiu pasiimt si kompiuteri su internetu [B]ir moketi 99lt.Ar verta?Didelis dekui  4u.gif
Man kompiuteris reikalingas internetu naudotis,su photoshopo pamokele nuotraukas parazintis-laisvu laiku.

Matyt tikrai nemoku skaityti doh.gif
Atsakyti
nieko tokio,visiem visko pasitaiko smile.gif
Atsakyti
nesulaukiu jusu nuomoniu apie si kompiuteri schmoll.gif parasykit smile.gif
Atsakyti
Matot pas mano kaime blush2.gif  nera neto todel turiu tenkintis omni connect-internetu-ir dabar gavau skrajute is omnitelio su reklama kad galiu pasiimt si kompiuteri su internetu ir moketi 99lt.Ar verta?Didelis dekui  4u.gif

kokia vaizdo plokste? jei nori rimciau tuo fotoshopu uzsiimt tai monikas per lievas cia schmoll.gif siaip procesorius geras, ramu uztenka
siaip kai as pirkau tai svarbiausia buvo kad XP draiveriai butu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 15 birželio 2008 - 22:54
Vaizdo posisteme "Intel GMAx3100" jei tu sito klausiai biggrin.gif as su photoshopu nedirbu tik kartai kelias foto pagrazinu. 4u.gif
o XP draiverius turiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruutaa: 15 birželio 2008 - 23:24
QUOTE(Ruutaa @ 2008 06 16, 00:22)
Vaizdo posisteme "Intel GMAx3100" jei tu sito klausiai biggrin.gif as su photoshopu nedirbu tik kartai kelias foto pagrazinu. 4u.gif
o XP draiverius turiu smile.gif

normalus kompas , drasiai imk mirksiukas.gif
Atsakyti
Paprastas kompas, zaidimų galingesniū nepažaisi. O internetui ir darbui pakaks.
Jis komplektuijamas su Vista. Jeigu norei gryžti prie XP winų, reikės draiverių šiam modeliui. Siulau iš anksto pasieškoti. Nes kai kuriems modeliams jų nėra.
Antra, turi omni conectą, irkai supratau siulo sitą kompa kartu su internetu. Gerai jeigu esama sutartis neterminuota ir galima atsijungti. Nes labai abejoj ar duos naują kompą ir paliks esamą interneto sutartį.
Atsakyti
zaidimu as nezaidziu smile.gif .mano interneto terminas jau baigesi,tai dabar jos atsisakysiu ir pasiimsiu kita su komputeriu.
o kristi tavo paslaugom tikrai pasinaudosim kaip prireiks mirksiukas.gif
aciu uz jusu patarimus.
Atsakyti