QUOTE(Ruutaa @ 2008 06 14, 18:28)
Sveiki man reikia labai didelio patarimo,pati apie kompiuterius nenusimanau nieko todel kreipiuosi i jus.Gal gali ka nors pasakyti apie si kompiuteri.Asus X51L,blizgus 15,4 WXGA colio skersmens ekranas,galingas 1,6 GHz "Intel" Dual core T2330 dvieju branduoliu procesorius,160 GB talpos kietasis diskas,2 GB operatyvioji atmintis,irasantis DVD+/-RW irenginys,bevielio tinklo plokste.
Matot pas mano kaime nera neto todel turiu tenkintis omni connect-internetu-ir dabar gavau skrajute is omnitelio su reklama kad galiu pasiimt si kompiuteri su internetu ir moketi 99lt.Ar verta?Didelis dekui
Man kompiuteris reikalingas internetu naudotis,su photoshopo pamokele nuotraukas parazintis-laisvu laiku.
Matot pas mano kaime nera neto todel turiu tenkintis omni connect-internetu-ir dabar gavau skrajute is omnitelio su reklama kad galiu pasiimt si kompiuteri su internetu ir moketi 99lt.Ar verta?Didelis dekui
Man kompiuteris reikalingas internetu naudotis,su photoshopo pamokele nuotraukas parazintis-laisvu laiku.
Su omniteliu geriau nesusidėk. Rinkis ką nors iš DELL'o.