Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

QUOTE(kaunutė @ 2008 05 17, 19:45)
noreciau pagalbos, nusiziurejau si dell pc, man jo kasdieniniam naudojimui, bei filmu kartas nuo karto paziurejimui, bei mokslams reiktu, bet nelabai "raukiu" apie vistas, core ir pan, ar sis variantas nera jau toks prastas? skaiciau cia esancius pasisakymus, padariau isimti, kad uztenka 1 gb, o noreciau xp, tai net nzn kaip cia besielgt. Buciau dekinga uz bet kokia informacija. DELL inspiron 1521

neseniai vienai supermamai parinkome Dell 1520 modeliuka, labai patenkinta, aisku jis brangesnis uz tavo , tavo modelis yra biudzetinis, is nebrangesniu, jis turi silpna procesoriu AMD TK-55, , visa kita norma. XP galima idiegti i si modeli, draiveriukus lyg tai maciau. Bet procesorius tai labai silpnas, plius BMS sio modelio nera sandeliuose, kur tu ji suradai?
Atsakyti
QUOTE(kristis @ 2008 05 17, 20:57)
neseniai vienai supermamai parinkome Dell 1520 modeliuka, labai patenkinta, aisku jis brangesnis uz tavo ,   tavo modelis yra biudzetinis, is nebrangesniu, jis turi silpna procesoriu AMD TK-55, , visa kita norma. XP galima idiegti i si modeli, draiveriukus lyg tai maciau. Bet procesorius tai labai silpnas, plius BMS sio modelio nera sandeliuose, kur tu ji suradai?

as ziurejau tik internetu. aisku kolkas, dekui uz info...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaunutė: 17 gegužės 2008 - 20:09
DELL Inspiron 1520

Intel Core2 Duo 2.0GHz WXGA 2GB 160GB HDD DVD+-RW Wireless BlueTooth Camera
Kaina 2500Lt ?
o cia gal Jus kaip vilniete geriau zinotumet ar patikimi pardavejai butu: http://www.nkc.lt/ ?
Atsakyti
QUOTE(kaunutė @ 2008 05 17, 22:52)
DELL Inspiron 1520

Intel Core2 Duo 2.0GHz  WXGA 2GB 160GB HDD DVD+-RW Wireless BlueTooth  Camera
Kaina 2500Lt ?
o cia gal Jus kaip vilniete geriau zinotumet ar patikimi pardavejai butu: http://www.nkc.lt/ ?

sis modeliukas neblogas,
apie NKC negirdejau, nezinau nieko apie juos,
Atsakyti
sveiki visi-supermamos ir tėčiai(matau apsilanko šiame skyrelyje)
Noriu pirkti nešiojama kompa ir svarb reikalingas jame internetas bet esu visiškai žalia sioje srityje man būtų reikalingas intenetas ne vien tik pašto paistikrinumui na, omnitelis girdejau siulo visokias akcijas ,bet sako uztenka tik paštui pasitikrinti
žodžiu-dalinkimės visa turima info bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki nors cia ziuriu kalbat apie suaugusiu loptopus bet as noreciau pasiteirauti ir apie vaikiska loptopa.gal kas zinot kur ju galima isigyt, kokias funkcijas jie atlieka?manasis 5 metis gavo pinigeliu dovanu ir labai nori, jis aisku yra ir mates ir zino kas jame turi but, bet kaip man suzinot apie juos juk visgi pirkti ir ieskoti tai teks man.labai sudetingo nereikia.vaika man aiskina kad ten yra zaidimukai.o as nu mirk atsikelk niekur nerandu, o jei koki ir atkapstau tai ten apie kazkokias korteles kalba ir skaito kad tai jau ir yra tas loptopo zaidimas, bet sunus sako kad tai kaip ir normaliame kompe galima zaist o ne korteles kaisioti ir ziureti.bijau nupirkti is kurio naudos nebus paskui , es jei jie tikrai tik su tom kortelem tai as zinau kad tai ne mano sunui.gal kas galit padeti, tokiai zaliai mamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmamux @ 2008 05 21, 17:02)
Sveiki nors cia ziuriu kalbat apie suaugusiu loptopus bet as noreciau pasiteirauti ir apie vaikiska loptopa.gal kas zinot kur ju galima isigyt, kokias funkcijas jie atlieka?manasis 5 metis gavo pinigeliu dovanu ir labai nori, jis aisku yra ir mates ir zino kas jame turi but, bet kaip man suzinot apie juos juk visgi pirkti ir ieskoti tai teks man.labai sudetingo nereikia.vaika man aiskina kad ten yra zaidimukai.o as nu mirk atsikelk niekur nerandu, o jei koki ir atkapstau tai ten apie kazkokias korteles kalba ir skaito kad tai jau ir yra tas loptopo zaidimas, bet sunus sako kad tai kaip ir normaliame kompe galima zaist o ne korteles kaisioti ir ziureti.bijau nupirkti is kurio naudos nebus paskui , es jei jie tikrai tik su tom kortelem tai as zinau kad tai ne mano sunui.gal kas galit padeti, tokiai zaliai mamai 4u.gif

limpopo zaislu parduotuvej dar kai dirbau tai zinau, kad geras yra (buvo) lietuviu kalba, nueikite ir Jus informauos kompetententingos dirbancios pardavejos. bei apie tai jau yra tema: http://www.supermama...?...104118&st=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaunutė: 21 gegužės 2008 - 17:27
Turiu klausimuką blush2.gif
O ar dėvėtą kompiuterį labai rizikinga pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2008 05 29, 17:11)
Turiu klausimuką blush2.gif
O ar dėvėtą kompiuterį labai rizikinga pirkt g.gif

Be abejo.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 05 29, 17:55)

bet man taip reikia nešiojamo kompo,nu tik tam kad būnant užsieny bendraut su vaikais,noris kažko pigaus ir visai ne mandro.
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2008 05 29, 21:43)
bet man taip reikia nešiojamo kompo,nu tik tam kad būnant užsieny bendraut su vaikais,noris kažko pigaus ir visai ne mandro.

tai kad ir auji nebrangus. Nesenai maciau akcija, lenovo kompas uz 1500 lt. Internetui skaipui , emailui ir oisui daugiau negu pakankama. O pirkti nenauja didele loterija. na nebet imtum is gero pažystamo.
Atsakyti
Sveiki smile.gif man reikia labai didelio patarimo,pati apie kompiuterius nenusimanau nieko 4u.gif todel kreipiuosi i jus.Gal gali ka nors pasakyti apie si kompiuteri.Asus X51L,blizgus 15,4 WXGA colio skersmens ekranas,galingas 1,6 GHz "Intel" Dual core T2330 dvieju branduoliu procesorius,160 GB talpos kietasis diskas,2 GB operatyvioji atmintis,irasantis DVD+/-RW irenginys,bevielio tinklo plokste.
Matot pas mano kaime blush2.gif nera neto todel turiu tenkintis omni connect-internetu-ir dabar gavau skrajute is omnitelio su reklama kad galiu pasiimt si kompiuteri su internetu ir moketi 99lt.Ar verta?Didelis dekui 4u.gif
Man kompiuteris reikalingas internetu naudotis,su photoshopo pamokele nuotraukas parazintis-laisvu laiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruutaa: 14 birželio 2008 - 17:33