Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

Aš pasakysiu, ko mums reikia. Realiai kompas bus naudojamas mokslams - naršymui internete, paštui, darbui su wordu ir exeliu. Taip pat filmams žiūrėti (NE siųstis smile.gif ) Bet šiaip tas kompas kaip ir juridinio asmens bus, na reikia legalių programų visų.
Tai ką patartumėt tokiu atveju? Mobilumas kaip ir svarbu, nes tenka neretai važinėti.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 12 10, 15:08)
aišku, jeigu vogti autorinius kūrinius, tai neapsimoka.

šiaip, kiek žinau, omni greičiai prasti. todėl jei svarbiau greitis, o ne mobilumas, galima sakyti, neapsimoka.
nors mes dabar už paprastą internetą 65 Lt per mėn. mokam.
As irgi kol kas 65, o del piratavimo nereikia pust burbulo.
QUOTE(Lock @ 2007 12 10, 15:29)
Aš pasakysiu, ko mums reikia. Realiai kompas bus naudojamas mokslams - naršymui internete, paštui, darbui su wordu ir exeliu. Taip pat filmams žiūrėti (NE siųstis smile.gif ) Bet šiaip tas kompas kaip ir juridinio asmens bus, na reikia legalių programų visų.
Tai ką patartumėt tokiu atveju? Mobilumas kaip ir svarbu, nes tenka neretai važinėti.
Kaip suprast juridiniam asmeniui? Jei jis bus naudojamas darbovieteje, tada baisu, bet jei firmos savininko asmeniniam naudojimui, nieks be kratos orderio netures teises nagu kist.

O del kompo ka galima patart... Jusu reikmem tinka bet koks kompas rinkoje, galingumo kaip supratau visiskai nereikia.. Lieka kokybe ir ineto greitis. Del kokybes ASUS nerekomenduociau; kalba, jog DELL'ai gera reputacija turi, o del greicio galit pasidometi patys, as neismanau ir nepatarsiu dabar - pasiziurekit kokie pasiulymai, i bites ir omni salonus uzsukit ir bus aisku.
Atsakyti
Sveiki,

Nenoriu kurt atskiros temos, todel klausiu cia. Niekad nesidomejau, taciau siuo metu pribrendo reikalas pirkti automobilini kompiuterio pakroveja. Gal galetumete apsviesti mane, kiek jie kainuoja, kokie lengviausi, geriausi ir t.t. Aciu is anksto.

P.S. mano kompiuteris HP.
Atsakyti
Reiktų pagalbos blush2.gif Pagaliau tėvai suteikė galimybę išsirinkti naują kompiuterį vietoj savo seno tranto biggrin.gif tačiau pati nelabai ką nusimanau apie juos... verysad.gif Galiu konkrečiai išvardinti savo poreikius, tai gal tuomet galesit ką nors paiūlyti mirksiukas.gif
Noriu nešiojamo kompo.Naudosiuosi grafikos programomis bei visokiais movie maker ir t.t. taigi kiek žinau reiktų neblogos viazdo plokštės. Taip pat norėčiau nemažai atminties, nes turiu lb daug visokių foto, be kurių negaliu gyvent (todėl jos retai sugula į cd). Kompas bus skirtas ir mokslui, bei naršymui interne. Žaidimų nežaidžiu, bet filmus pažiūriu kaina apie 3000lt. Tai va, tikiuosi pakankamai aiškiai viską išdėsčiau ir tikiuosi, kad pagelbėsit rolleyes.gif
Atsakyti
jei kas dirbat, kur taiso kompiuterius, kurių firmų pvz mažiausiai genda, ar būna problemų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 01 31, 20:50)
jei kas dirbat, kur taiso kompiuterius, kurių firmų pvz mažiausiai genda, ar būna problemų?  ax.gif

Priklauso nuo to, kas į vidų sukišta.
Atsakyti
ka galite pasakyti apie Toshiba Satellite A200-1G3 NB g.gif http://www.bms.lt/lt.../view/?id=34905
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 01 31, 19:50)
jei kas dirbat, kur taiso kompiuterius, kurių firmų pvz mažiausiai genda, ar būna problemų?  ax.gif

Aš neseniai pirkau kompa iš draugo, kuris jais prekiauja ir taiso. Tai vienareikšmiškai siūlė Dell mirksiukas.gif sakė, kad kiti ne tokie kokybiški. Dar geras pasirinkimas būtų Lenovo, bet tik "ThinkPad" serijos, ne "Lenovo".
Atsakyti
QUOTE(lelytia @ 2008 02 07, 15:24)
Aš neseniai pirkau kompa iš draugo, kuris jais prekiauja ir taiso. Tai vienareikšmiškai siūlė Dell  mirksiukas.gif  sakė, kad kiti ne tokie kokybiški. Dar geras pasirinkimas būtų Lenovo, bet tik "ThinkPad" serijos, ne "Lenovo".

4u.gif dekui , as cia perskaiciau visa tema tai ir maciau kad dauguma dell siulo. kitur pasidomejau irgi, tai jau kai ateis pirkimo laikas rinksiuos is ju 4u.gif
dabar dar tik taupymas vyksta blush2.gif
Atsakyti
ka manot apie si ASUS ? g.gif
Atsakyti
pakomentuokit tarp šių:

1 variantas

Nešiojamas kompiuteris DELL INSPIRON 6400 CD T2450 15.4''
user posted image

user posted image

2 variantas

Nešiojamas kompiuteris DELL 1501 S3600/1/160/DOS
user posted image