Aš pasakysiu, ko mums reikia. Realiai kompas bus naudojamas mokslams - naršymui internete, paštui, darbui su wordu ir exeliu. Taip pat filmams žiūrėti (NE siųstis ) Bet šiaip tas kompas kaip ir juridinio asmens bus, na reikia legalių programų visų.
Tai ką patartumėt tokiu atveju? Mobilumas kaip ir svarbu, nes tenka neretai važinėti.
QUOTE(Meškuolė @ 2007 12 10, 15:08)
aišku, jeigu vogti autorinius kūrinius, tai neapsimoka.
šiaip, kiek žinau, omni greičiai prasti. todėl jei svarbiau greitis, o ne mobilumas, galima sakyti, neapsimoka.
nors mes dabar už paprastą internetą 65 Lt per mėn. mokam.
As irgi kol kas 65, o del piratavimo nereikia pust burbulo. šiaip, kiek žinau, omni greičiai prasti. todėl jei svarbiau greitis, o ne mobilumas, galima sakyti, neapsimoka.
nors mes dabar už paprastą internetą 65 Lt per mėn. mokam.
QUOTE(Lock @ 2007 12 10, 15:29)
Aš pasakysiu, ko mums reikia. Realiai kompas bus naudojamas mokslams - naršymui internete, paštui, darbui su wordu ir exeliu. Taip pat filmams žiūrėti (NE siųstis ) Bet šiaip tas kompas kaip ir juridinio asmens bus, na reikia legalių programų visų.
Tai ką patartumėt tokiu atveju? Mobilumas kaip ir svarbu, nes tenka neretai važinėti.
Kaip suprast juridiniam asmeniui? Jei jis bus naudojamas darbovieteje, tada baisu, bet jei firmos savininko asmeniniam naudojimui, nieks be kratos orderio netures teises nagu kist.Tai ką patartumėt tokiu atveju? Mobilumas kaip ir svarbu, nes tenka neretai važinėti.
O del kompo ka galima patart... Jusu reikmem tinka bet koks kompas rinkoje, galingumo kaip supratau visiskai nereikia.. Lieka kokybe ir ineto greitis. Del kokybes ASUS nerekomenduociau; kalba, jog DELL'ai gera reputacija turi, o del greicio galit pasidometi patys, as neismanau ir nepatarsiu dabar - pasiziurekit kokie pasiulymai, i bites ir omni salonus uzsukit ir bus aisku.
Sveiki,
Nenoriu kurt atskiros temos, todel klausiu cia. Niekad nesidomejau, taciau siuo metu pribrendo reikalas pirkti automobilini kompiuterio pakroveja. Gal galetumete apsviesti mane, kiek jie kainuoja, kokie lengviausi, geriausi ir t.t. Aciu is anksto.
P.S. mano kompiuteris HP.
Nenoriu kurt atskiros temos, todel klausiu cia. Niekad nesidomejau, taciau siuo metu pribrendo reikalas pirkti automobilini kompiuterio pakroveja. Gal galetumete apsviesti mane, kiek jie kainuoja, kokie lengviausi, geriausi ir t.t. Aciu is anksto.
P.S. mano kompiuteris HP.
Reiktų pagalbos Pagaliau tėvai suteikė galimybę išsirinkti naują kompiuterį vietoj savo seno tranto tačiau pati nelabai ką nusimanau apie juos... Galiu konkrečiai išvardinti savo poreikius, tai gal tuomet galesit ką nors paiūlyti
Noriu nešiojamo kompo.Naudosiuosi grafikos programomis bei visokiais movie maker ir t.t. taigi kiek žinau reiktų neblogos viazdo plokštės. Taip pat norėčiau nemažai atminties, nes turiu lb daug visokių foto, be kurių negaliu gyvent (todėl jos retai sugula į cd). Kompas bus skirtas ir mokslui, bei naršymui interne. Žaidimų nežaidžiu, bet filmus pažiūriu kaina apie 3000lt. Tai va, tikiuosi pakankamai aiškiai viską išdėsčiau ir tikiuosi, kad pagelbėsit
Noriu nešiojamo kompo.Naudosiuosi grafikos programomis bei visokiais movie maker ir t.t. taigi kiek žinau reiktų neblogos viazdo plokštės. Taip pat norėčiau nemažai atminties, nes turiu lb daug visokių foto, be kurių negaliu gyvent (todėl jos retai sugula į cd). Kompas bus skirtas ir mokslui, bei naršymui interne. Žaidimų nežaidžiu, bet filmus pažiūriu kaina apie 3000lt. Tai va, tikiuosi pakankamai aiškiai viską išdėsčiau ir tikiuosi, kad pagelbėsit
jei kas dirbat, kur taiso kompiuterius, kurių firmų pvz mažiausiai genda, ar būna problemų?
QUOTE(grange @ 2008 01 31, 20:50)
jei kas dirbat, kur taiso kompiuterius, kurių firmų pvz mažiausiai genda, ar būna problemų?
Priklauso nuo to, kas į vidų sukišta.
ka galite pasakyti apie Toshiba Satellite A200-1G3 NB http://www.bms.lt/lt.../view/?id=34905
QUOTE(grange @ 2008 01 31, 19:50)
Aš neseniai pirkau kompa iš draugo, kuris jais prekiauja ir taiso. Tai vienareikšmiškai siūlė Dell sakė, kad kiti ne tokie kokybiški. Dar geras pasirinkimas būtų Lenovo, bet tik "ThinkPad" serijos, ne "Lenovo".
QUOTE(lelytia @ 2008 02 07, 15:24)
Aš neseniai pirkau kompa iš draugo, kuris jais prekiauja ir taiso. Tai vienareikšmiškai siūlė Dell sakė, kad kiti ne tokie kokybiški. Dar geras pasirinkimas būtų Lenovo, bet tik "ThinkPad" serijos, ne "Lenovo".
dekui , as cia perskaiciau visa tema tai ir maciau kad dauguma dell siulo. kitur pasidomejau irgi, tai jau kai ateis pirkimo laikas rinksiuos is ju
dabar dar tik taupymas vyksta
pakomentuokit tarp šių:
1 variantas
Nešiojamas kompiuteris DELL INSPIRON 6400 CD T2450 15.4''
2 variantas
Nešiojamas kompiuteris DELL 1501 S3600/1/160/DOS
1 variantas
Nešiojamas kompiuteris DELL INSPIRON 6400 CD T2450 15.4''
2 variantas
Nešiojamas kompiuteris DELL 1501 S3600/1/160/DOS