Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

Kai aš pirkau, irgi kai kurių modelių man nepatarė pirkti(būtent dėl garantinio), tik ar tai HP buvo, jau nepamenu g.gif Nes nėra detalių čia, o kol atgabens(jei atgabens), nemažai nervų bus. Pažiūrėk, prie kiekvieno kompo aprašymo yra skyriukas, kokių šalių rinkai jis skirtas. 4u.gif
Atsakyti
As pirkau laptopa pagrinde Office naudojimui ir narsymui Inete blush2.gif Tai pagal santyki kaina/kokybe geriausia radau Asus A3 serijos ax.gif Kol kas neturiu kuo skustis, na gal ryskumo kazkiek truksta, bet pazaidus su parametrais lyg ir pakankamai gerai sureguliavau cool.gif
IBM yra labai geri laptopai, bet jau kainos wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2005 12 20, 17:18)
As pirkau laptopa pagrinde Office naudojimui ir narsymui Inete  blush2.gif Tai pagal santyki kaina/kokybe geriausia radau Asus A3 serijos  ax.gif  Kol kas neturiu kuo skustis, na gal ryskumo kazkiek truksta, bet pazaidus su parametrais lyg ir pakankamai gerai sureguliavau  cool.gif
IBM yra labai geri laptopai, bet jau kainos wacko.gif

Tai kad Toshibos kainos wacko.gif O IBM neblogos.
Atsakyti
o kokį IBM modelį rinktis (kad bent jau 60 GB būtų ir Photoshopą pavežtų smile.gif ? Ir kur pirkti (Vilniuje)?
Atsakyti
Sprendziant is vieno importuotojo (kurio nesakysiu,ner reikalo reklamuot smile.gif ) Didziausia dali surado ASUS, retai perka brangius samsung (idomesnio dizaino) ar LG. Pastaruoju metu perka visus ASUS, nuo pigiausiu iki brangiausiu,rinka atsigavo ir visiem prireike nesiojamo kompo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pazystamo: 06 kovo 2006 - 14:15
IBM ir aš pagirsiu  Dizainas tikrai neišvaizdus-juoda dėžutė ir tiek. Bet ieškojau pagal parametrus gero, ne išvaizdoj ju esmė....

Jeigu, kas matet IBM Z60M, tai nesigincisit, kad isvaizda jis pranoksta daugeli laptopu, pavirsius padengtas titanu ( metalikas ), o ir modelis naujesnis, ne toks, kaip senesni IBM 'ai. Mano vyras ilgai svarste ir nusprende, kad geriau, brangiau, bet geriau, to del, jau siandien dziaugiames siuo sedevru. Tiesa parduotuvese jo nera, atveza kai uzsakai, per pora savaiciu, bet patikekit, daiktas vertas grieko, yra viskas, ko reikia, visi pribumbasai.
Atsakyti
Mano laptopas Acer Ferrari 3400 Man duomenys nebuvo labai svarbūs....patiko dizainas...ir kad jis visas raudonas blink.gif išorėj...beja vyras sakė kad geras...pasisekė nusipirkt už 3500lt (1000e) parduotuvėj kainavo tuo metu 5500lt (1600e)...
Esam abu patenkinti...
Atsakyti
Dell - anksčiau jais prekiavo tik Sonex, dabar jau kas netyngi . Pardaviau šią savaite kelis, tai pasakiau sau, kad nuo šiol pardavinėsiu juos tik per konkursus. Draugui nepasiūlyčiau Dell.

Kodel DELL toks blodas?
Atsakyti
Lietuvoj girdejau tokiu atsiliepimu,kad su garantiniu ilgiau uztrunka,nes bet kokia detale reikia vezt.O toliau ? Ir as noriu zinot silpnas vietas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vladislava @ 2006 05 01, 13:11)
Dell - anksčiau jais prekiavo tik Sonex, dabar jau kas netyngi . Pardaviau šią savaite kelis, tai pasakiau sau, kad nuo šiol pardavinėsiu juos tik per konkursus. Draugui nepasiūlyčiau Dell.

Kodel DELL toks blodas?

g.gif tikrai , kodel DELL toks blogas ? Mes turime DELL ir visiskai patenkinti...tiesa,jis vienas is pigesniu,bet kaina atitinka kokybe...kol kas jokiu problemu...pries tai turejom Toshiba,krito nuo stalo ir tai atsidarius turedavom i ka nors atremti,nebesilaike ekranas (monitorius) lotuliukas.gif bet seip viskas veike OK vienu zodziu - nelabai atsparus smugiams tongue.gif
Atsakyti
todel ir as noriu zinot,kas jame ne taip ?turiu ir dziaugiuosi ax.gif Norvegijoj,tai pastebejau,kad jie populiarus .... g.gif greit sakykit,kas blogai ir koki niekala as cia turiu ? doh.gif
Atsakyti
nelabai nutuokiu kompuose,bet pagal paskutinius atsiliepimus is "consumer report" JAV, uz "Dell B130"notebook (lyginant kaina ir kokybe) duoda auksta ivertinima.

p.s pasidalinu tik tai ka skaiciau...
Atsakyti