As pirkau laptopa pagrinde Office naudojimui ir narsymui Inete Tai pagal santyki kaina/kokybe geriausia radau Asus A3 serijos Kol kas neturiu kuo skustis, na gal ryskumo kazkiek truksta, bet pazaidus su parametrais lyg ir pakankamai gerai sureguliavau
IBM yra labai geri laptopai, bet jau kainos
QUOTE(Frosted @ 2005 12 20, 17:18)
As pirkau laptopa pagrinde Office naudojimui ir narsymui Inete Tai pagal santyki kaina/kokybe geriausia radau Asus A3 serijos Kol kas neturiu kuo skustis, na gal ryskumo kazkiek truksta, bet pazaidus su parametrais lyg ir pakankamai gerai sureguliavau
Tai kad Toshibos kainos O IBM neblogos.
o kokį IBM modelį rinktis (kad bent jau 60 GB būtų ir Photoshopą pavežtų ? Ir kur pirkti (Vilniuje)?
IBM ir aš pagirsiu Dizainas tikrai neišvaizdus-juoda dėžutė ir tiek. Bet ieškojau pagal parametrus gero, ne išvaizdoj ju esmė....
Jeigu, kas matet IBM Z60M, tai nesigincisit, kad isvaizda jis pranoksta daugeli laptopu, pavirsius padengtas titanu ( metalikas ), o ir modelis naujesnis, ne toks, kaip senesni IBM 'ai. Mano vyras ilgai svarste ir nusprende, kad geriau, brangiau, bet geriau, to del, jau siandien dziaugiames siuo sedevru. Tiesa parduotuvese jo nera, atveza kai uzsakai, per pora savaiciu, bet patikekit, daiktas vertas grieko, yra viskas, ko reikia, visi pribumbasai.
Mano laptopas Acer Ferrari 3400 Man duomenys nebuvo labai svarbūs....patiko dizainas...ir kad jis visas raudonas išorėj...beja vyras sakė kad geras...pasisekė nusipirkt už 3500lt (1000e) parduotuvėj kainavo tuo metu 5500lt (1600e)...
Esam abu patenkinti...
Esam abu patenkinti...
Dell - anksčiau jais prekiavo tik Sonex, dabar jau kas netyngi . Pardaviau šią savaite kelis, tai pasakiau sau, kad nuo šiol pardavinėsiu juos tik per konkursus. Draugui nepasiūlyčiau Dell.
Kodel DELL toks blodas?
Kodel DELL toks blodas?
Lietuvoj girdejau tokiu atsiliepimu,kad su garantiniu ilgiau uztrunka,nes bet kokia detale reikia vezt.O toliau ? Ir as noriu zinot silpnas vietas
QUOTE(Vladislava @ 2006 05 01, 13:11)
Dell - anksčiau jais prekiavo tik Sonex, dabar jau kas netyngi . Pardaviau šią savaite kelis, tai pasakiau sau, kad nuo šiol pardavinėsiu juos tik per konkursus. Draugui nepasiūlyčiau Dell.
Kodel DELL toks blodas?
Kodel DELL toks blodas?
tikrai , kodel DELL toks blogas ? Mes turime DELL ir visiskai patenkinti...tiesa,jis vienas is pigesniu,bet kaina atitinka kokybe...kol kas jokiu problemu...pries tai turejom Toshiba,krito nuo stalo ir tai atsidarius turedavom i ka nors atremti,nebesilaike ekranas (monitorius) bet seip viskas veike OK vienu zodziu - nelabai atsparus smugiams
todel ir as noriu zinot,kas jame ne taip ?turiu ir dziaugiuosi Norvegijoj,tai pastebejau,kad jie populiarus .... greit sakykit,kas blogai ir koki niekala as cia turiu ?
nelabai nutuokiu kompuose,bet pagal paskutinius atsiliepimus is "consumer report" JAV, uz "Dell B130"notebook (lyginant kaina ir kokybe) duoda auksta ivertinima.
p.s pasidalinu tik tai ka skaiciau...
p.s pasidalinu tik tai ka skaiciau...