Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

Va parduodu nauja laptopa, gal kam idomu. Gavau dovanu,bet turiu kita, kurio nekeisiu.Kaina 2900lt

HP Pavillion DV6525 (GT391EA#ABB)

Įprasta kaina: 3599 Lt su PVM
Vista Home Premium
AMD Athlon 64 X2 TK53 (1,6GHz, 512 KB cache) procesorius
1 GB DDR2-667 RAM
160 GB diskas
15,4’’ WXGA ekranas
SuperMulti DVD Writer (+/-R +/-RW) Double Layer optinis įrenginys
Tinklo sąsaja – 10/100 Ethernet
802.11b/g bevielis tinklas
3 USB jungtys, S-video TV jungtis, infraraudonųjų spindulių sąsaja, VGA jungtis, docking-port, mikrofono, ausinių jungtys
Lietimui jautri plokštelė “touchpad” su “scroll” zona
Svoris 2,8 kg
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 08 22, 19:59)
Na už tokią sumą, tai viskas bus panašiai. Tada reikia žiūrėt kitus dalykus: kad tinkamo dydžio matrica būtų, kuo daugiau ramo, kad Video geriau atskira nei integruota, tačiau už tą sumą kažin ar rasite atskiros video.

rinkčiaus iš IBM, DELL, HP.
IBM - patys gamina čipsetus, geriausias variantas, tačiau brangiausias
DELL - 5 metai garantijos, o kompiuterio kokybė taip pat aukšta.
HP - turi savo recovery programą, kurios pagalba kompiuterį atstatysite į pradinę būseną, jei kompiuteris užsikrės virusais ar kaip kitaip sistema pages.

Kitų variantų manau neverta žiūrėti.

as kaiptik apie dell ir galvojau.. visad maniau, kad HP nieko gero kazkodel, o kas cia per recovery programa? cia kai virusai taip uzeda kompa, kad ji mest reik lauk, tai recovery isgelbeja?ar perinstaliuot nebereik? dundukas as kompu reikale ax.gif
o i laptopa galima ramu dapirkt?
aciu.
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2007 08 22, 21:45)
as kaiptik apie dell ir galvojau.. visad maniau, kad HP nieko gero kazkodel,  o kas cia per recovery programa? cia kai virusai taip uzeda kompa, kad ji mest reik lauk, tai recovery isgelbeja?ar perinstaliuot nebereik?  dundukas as kompu reikale  ax.gif 
o i laptopa galima ramu dapirkt?
aciu.

Į laptopą galima pridėti daugiau ramų, tik dažniausiai laptope būna tik du ram lizdai. Ir kol kas maximum palaiko po 2GB kiekvienas, tai iš viso 4GB.

O ta recovery tai veikia taip: susiinstaliuoji programas tas kurias reikia ir padarai disko kopiją į DVD arba CD. kai jau sistema pareina, galima iš tų DVD atstatyti į pradinę padėtį. Labai patogu. Bet tą patį galima padaryti bet kuriam kompui, tik HP pateikia savo programą kuri patogi.

Kitų kompų atveju reikia naudoti kitas programas, kurios paprastam vartotojui būna sudėtingesnės.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 08 22, 21:52)
Į laptopą galima pridėti daugiau ramų, tik dažniausiai laptope būna tik du ram lizdai. Ir kol kas maximum palaiko po 2GB kiekvienas, tai iš viso 4GB.

O ta recovery tai veikia taip: susiinstaliuoji programas tas kurias reikia ir padarai disko kopiją į DVD arba CD. kai jau sistema pareina, galima iš tų DVD atstatyti į pradinę padėtį. Labai patogu. Bet tą patį galima padaryti bet kuriam kompui, tik HP pateikia savo programą kuri patogi.

Kitų kompų atveju reikia naudoti kitas programas, kurios paprastam vartotojui būna sudėtingesnės.

man regis as jau issirinkau. mazdaug. tik kuo skirias XGA ir WXGA?
latitude geriau uz inspiration, intel geriau uz turion, taip?
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2007 08 22, 22:16)
man regis as jau issirinkau. mazdaug. tik kuo skirias XGA ir WXGA?
latitude geriau uz inspiration, intel geriau uz turion, taip?

XGA tai paprastas monitorius su 3:4 proporcijom.
WXGA tai platusis ekranas, 16:9 proporcijom.

Latitude būna su Intel procesoriais, o inspiron su AMD.
Ir be abejo Intel Pentium geriau nei AMD Turion, tačiau nesu tikras ar Intel Celeron geriau nei AMD Turion. Manau rinkčiaus tokiu prioritetu:

1. Intel Pentium
2. AMD Turion
3. Intel Celeron.
Atsakyti
Sveiki. Pribrendo reikalas ir man laptopą įsigyt. Kaip jums Lenovo 3000 N100? Šiaip man daugiausiai reikalingas internete „sėdėti“, kokį filmą parsisiųsti, kartais - darbui (elementariam, tekstai, PowerPoint...). Žalio supratimo neturiu, ką tie visi skaičiai, raidės, žodžiai reiškia blush2.gif Ir kur geriausiai pirkti - internetinėje parduotuvėje ar gyvoje, kokioje?
Atsakyti
QUOTE(Mytis @ 2007 08 26, 19:05)
Sveiki. Pribrendo reikalas ir man laptopą įsigyt. Kaip jums Lenovo 3000 N100? Šiaip man daugiausiai reikalingas internete „sėdėti“, kokį filmą parsisiųsti, kartais - darbui (elementariam, tekstai, PowerPoint...). Žalio supratimo neturiu, ką tie visi skaičiai, raidės, žodžiai reiškia  blush2.gif Ir kur geriausiai pirkti - internetinėje parduotuvėje ar gyvoje, kokioje?

Lenovo yra grynas kiniečių produktas...

Geriau rinkitės amerikietiškus IBM, HP arba DELL.
Atsakyti

QUOTE(Padėjėjas @ 2007 08 28, 11:56)
Lenovo yra grynas kiniečių produktas...

Geriau rinkitės amerikietiškus IBM, HP arba DELL.

tačiau šitos firmos užsideda gan didelius antkainius, tai ar negeriau ir pigiau yra susikomplektuoti laptopa? pvz mano laptopas kainavo 3200 o viduj 2GB ramu, 160GB hardas, procesorius intelis dvibranduolis, ir pan, tai paemus jei buciau pirkus jau gatava pc kokios Dell firmos tai būčiau suplojus mažiausiai 4000 jei ne dar daugiau... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikule...: 28 rugpjūčio 2007 - 11:38
Sveiki,

reikia patarimo "žaliai" moteriškei blush2.gif
Noriu pirkti nešiojamą kompą. Bus naudojamas daugiausia darbui su word'u, internetu. Nu žodžiu man čia studijoms reikia. Nebūtina kad būtų kažkoks "navarotnas", žaidimų nežaidžiam tongue.gif
Ką rekomenduotumėte?Galiu išleisti 3000-3500lt.

Iš anksto dėkavoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytis @ 2007 08 26, 19:05)
Sveiki. Pribrendo reikalas ir man laptopą įsigyt. Kaip jums Lenovo 3000 N100? Šiaip man daugiausiai reikalingas internete „sėdėti“, kokį filmą parsisiųsti, kartais - darbui (elementariam, tekstai, PowerPoint...). Žalio supratimo neturiu, ką tie visi skaičiai, raidės, žodžiai reiškia  blush2.gif Ir kur geriausiai pirkti - internetinėje parduotuvėje ar gyvoje, kokioje?

na va, nusipirkau: Dell Inspiron 6400. Tik nesakykit, kad negeras, nes tada ir man bus negerai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytis @ 2007 09 03, 18:49)
na va, nusipirkau: Dell Inspiron 6400. Tik nesakykit, kad negeras, nes tada ir man bus negerai  verysad.gif

Su "višta" ?
Atsakyti
Vyksta galvisūkis dėl šių variantų, gal kas galit patart ?
Dell Inspiron 6400N pažiūrėti čia
Toshiba Satellite A200-1AE1GB RAM, pažvelkti čia
Atsakyti