Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 17, 11:50)
Pataisysiu pataisymą: Yra X serija ir X Tablet Serija. Taigi dvi skirtingos X serijos. smile.gif
Tabletų nė neminėjau, dėl jų kainos.

Aš turiu paskutinį T60 tai jis dar su IBM.
Kitą savaitę gausiu T61 ir pasakysiu ar yra tas logo. smile.gif

Dėl X, tu teisus, suklydau. Galvojau jau nebegamina paprastų, tik tabletes paliko.

Logo bus. Logo nebededa Štatuose užsisakant internetu lyg ir.

T61... Hmm... Skaitau jį šiek tiek regresu. Vien tik wide screan (negaliu pakęsti), nėra FlexView monitoriu, nVidia, mikrofono ir ausinių jungtys priekyje (nonsensas kažkoks), kol kas neveža modelių su Robson. Žinoma, yra ir gerų dalykų, bet truputi minoras visa tai. Dviems savo darbuotojams palaiminau pirkimą kažkokių T61 pigesnių, tai spjaudosi vargšai, net downgreidas i XP žmoniškai nepravažiuoja.
Kažkaip mano T60 2007QPG nė velnio nenusileidžia naujiesiems T61, kad ir kaip belyginčiau.
Atsakyti
Perkantiems nešiojamą kompiuterį:

Toshiba atšaukia 10 000 Sony baterijų
2007-07-22 23:20:55
Šaltinis: www.itweek.co.uk/vnunet
Paruošė: punktyras

Trys gaisrai per 10 mėnesių pakankama priežastis reaguoti

Matt Chapman
2007 liepos 20 d.

Toshiba atšaukė 10 000 Sony nešiojamųjų kompiuterių baterijų po įspėjimų, kad jos kelia gaisro pavojų.

Atšaukimą paskatino trys tarpusavy nesusiję per paskutiniuosius 10 mėnesių nuo Toshiba kompiuterių kilę gaisrai, du Japonijoje ir vienas Australijoje.

Kompiuteriuose buvo Sony baterijos, pagamintos 2005-ųjų gruodžio 3 dieną. Toshiba atšaukia visus 10 000 tuo pat laiku pagamintus kompiuterius, nors tik 5 100 jų gali kelti grėsmę.

Toshiba pranešė, kad per incidentus, įvykusius tarp 2006-ųjų rugsėjo ir 2007-ųjų birželio, niekas nenukentėjo.

Pernai Sony, besibaimindama galimo užsiliepsnojimo, atšaukė 9,6 milijono baterijų, kas kompanijai kainavo ketvirtį jos metinio pelno.

Sony atstovas teigė, kad šį kartą atšaukimo finansinės pasekmės bus daug mažesnės. http://www.itweek.co...-sony-batteries

Atkreipkite dėmesį, kad sony baterijos jau ne pirmą kartą atšaukiamos.
Atsakyti
Sveiki, nezinau ar greit sulauksiu atsakymo, nes senokai kas sioje temoje patarinejo 4u.gif Noriu pirkti kompiuteri, nezinau kuris geresnis g.gif

Nesiojamasis kompiuteris HP 67105
Ekranas - 15,4 coliu, procesorius - INTEL CORE 2 DUO T7300-2,0 ghz, atmintis - 1024 MB, Vaizdo plokste - INTEL GMA X3100, kietasis diskas - 160 GB, SUPER MULTI DVD-RW DL, 1GB LAN, WLAN a/b/g, 2xUSB ir BLUEETOOTH jungtys, WINDOWS VISTA HOME BASIC

Nesiojamasis kompiuteris ASUS F5R
Ekranas - 15,4 coliuWXGA, procesorius - CORE 2 DUO T2130(1,86GHz), vaizdo plokste - ATI-M X1100 128 MB, atmintis - 1024MB DD2, kietasis diskas - 160 GB, optinis irenginys - 8xDVD-RW DL, WLAN, EXPRESSCARD, 4xUSB2 jungtys, korteliu skaitytuvas, 1.3 Mpix internetine kamera, WINDOWS VISTA HOME BASIC
lotuliukas.gif krepsys ir pele komplekte 4u.gif
Kainos ju panasios, bet va pirmajam yra Blueetooth kurio man labai reiketu ax.gif
Isanksto aciu uz pasisakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu klausima! jei laptopo reik darbui su coreliais, adobem i ka reiktu atkreipt demesi perkant? (kaina ~3000) tai tebus atsarginis kompas, bet noretus gauti kuo geriau smile.gif
is anksto aciu uz pagalba
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2007 08 20, 13:03)
... laptopo reik  darbui su coreliais, adobem  ...

Nu jau čia ne darbas. Suvargsi su laptopu.
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2007 08 20, 13:03)
turiu klausima! jei laptopo reik  darbui su coreliais, adobem  i ka reiktu atkreipt demesi perkant? (kaina ~3000) tai tebus atsarginis kompas, bet noretus gauti kuo geriau  smile.gif
is anksto aciu uz pagalba

Tokiam tikslui reikia rinktis arba iš HP NW944x serijos (mobile workstation) rezoliucija ant laptopo iki 1920x1200 išriniam monitoriui irgi kosminė.
greitas hardas 7200 rpm. Video 256MB ATI galima iki 512 MB
Arba IBM Z60p arba Z61p taip pat rezoliucija galima 1920x1200, bei greitesnis HDD, Video nuo 256 iki 512 ATI.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 08 20, 13:12)
Nu jau čia ne darbas. Suvargsi su laptopu.

smile.gif tai ir rasiau gi, kad atsarginis, jei prireiktu kur veztis. is bedos tai jau geriau belekoks, nei joks. pati puikiai zinau, kad laptopai ne tam sutverti, o tie kurie sutverti tai kainos galingos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 08 22, 13:17)
Tokiam tikslui reikia rinktis arba iš HP NW944x serijos (mobile workstation) rezoliucija ant laptopo iki 1920x1200 išriniam monitoriui irgi kosminė.
greitas hardas 7200 rpm. Video 256MB ATI galima iki 512 MB
Arba IBM Z60p arba Z61p  taip pat rezoliucija galima 1920x1200, bei greitesnis HDD, Video nuo 256 iki 512 ATI.

aciu, bet kur ju yra? kiek apknisau neradau ne vieno, arba jau visai ziopla. radau tik hp nw8440 ,bet kainos blink.gif
o gal dar kokiu variantu yra?
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2007 08 22, 16:34)
smile.gif  tai ir rasiau gi, kad atsarginis, jei prireiktu kur veztis. is bedos tai jau geriau belekoks, nei joks. pati puikiai zinau, kad laptopai ne tam sutverti, o tie kurie sutverti tai kainos galingos  doh.gif

Imk Apple, aš tavo vietoj tik taip daryčiau, jeigu laptopo prireiktų.
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2007 08 22, 17:02)
aciu, bet kur ju yra? kiek apknisau neradau ne vieno, arba jau visai ziopla. radau tik hp nw8440  ,bet kainos  blink.gif
o gal dar kokiu variantu yra?

na nw8440 tai modelis prieš nw9440, irgi praktiškai tom pačiom savybėm.

O 9 serija dar brangesnė nei 8. O IBM tai reiktų užsakinėti, kad atsivežtų kas. Kaina bus mažesnė nei HP nw serijų manau.

O dėl Apple, tai paskui reikės ieškoti Corel ir Photoshop MAC skirtų.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 08 22, 19:09)
na nw8440 tai modelis prieš nw9440, irgi praktiškai tom pačiom savybėm.

O 9 serija dar brangesnė nei 8. O IBM tai reiktų užsakinėti, kad atsivežtų kas. Kaina bus mažesnė nei HP nw serijų manau.

O dėl Apple, tai paskui reikės ieškoti Corel ir Photoshop MAC skirtų.

visko reiks ieskot macams skirtu... netinka
tu labai brangius siulai, ne mano kisenei kol kas tokie, tuo labiau, kad man reik belekokio laptopo, jei prireikia pataisyt kanors ant staigiu ar pan.
tik norejau suzinot ar uz ±3000 galima gaut kanors labiau pakenciamo uz kitus ar jie visi tas pats velnias mano reikalams?
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2007 08 22, 19:36)
visko reiks ieskot macams skirtu... netinka
tu labai brangius siulai, ne mano kisenei kol kas tokie, tuo labiau, kad man reik belekokio laptopo, jei prireikia pataisyt kanors ant staigiu ar pan.
tik norejau suzinot ar uz ±3000 galima gaut kanors labiau pakenciamo uz kitus ar jie visi tas pats velnias mano reikalams?

Na už tokią sumą, tai viskas bus panašiai. Tada reikia žiūrėt kitus dalykus: kad tinkamo dydžio matrica būtų, kuo daugiau ramo, kad Video geriau atskira nei integruota, tačiau už tą sumą kažin ar rasite atskiros video.

rinkčiaus iš IBM, DELL, HP.
IBM - patys gamina čipsetus, geriausias variantas, tačiau brangiausias
DELL - 5 metai garantijos, o kompiuterio kokybė taip pat aukšta.
HP - turi savo recovery programą, kurios pagalba kompiuterį atstatysite į pradinę būseną, jei kompiuteris užsikrės virusais ar kaip kitaip sistema pages.

Kitų variantų manau neverta žiūrėti.
Atsakyti