1 metai 10 men, sveria nepilnai 11 kg - spirgiukas
1m 10 men svoris 15.750 kg ugis 95 cm
Sveikos mamos,
cia truputi ne i tema, bet gal nesupyksit. Nusipirkau savo maziukui per didelius pampersus-trumpikes - 6 dydzio 30 vnt ir nepasiemiau cekio. Na, ziopla as visai.... 40 Lt ismesti nesinori. Gal kas is Vilniaus ir turit dideli vaikiuka, galetumet man pagelbeti, nupirkt is manes?
cia truputi ne i tema, bet gal nesupyksit. Nusipirkau savo maziukui per didelius pampersus-trumpikes - 6 dydzio 30 vnt ir nepasiemiau cekio. Na, ziopla as visai.... 40 Lt ismesti nesinori. Gal kas is Vilniaus ir turit dideli vaikiuka, galetumet man pagelbeti, nupirkt is manes?
QUOTE(sagute2 @ 2010 08 05, 22:34)
Sveikos mamos,
Pardavimams skelbimu skyrius ten tikrai daugiau kas pastebes jusu pasiulyma
O jei i tema , tai dvieju metu svere 12.5 kg
svėrė 14 kg, ūgis 89cm.putloka ta mano panelė.tik iš ūgio auga, o iš svorio nebe, vis tie patys 14 , o jau tuoj 3
Saule 2m. svere 15kg,ugis ~100cm. Del ugio orientuojuosi pagal rubelius,nesiojam 104dydzio rubelius. O pamatuoti nesileidzia niekaip.
2m sveriam 11,5kg, ugis 87cm
mums dar nera dveju jau sveriam 12 kg
berniukas 13.9kg o ugis 90cm
Mano merginai 2 m 1 men sveria 9.6 kg, o ugis 80 cm
QUOTE(fausta32 @ 2010 08 09, 10:43)
Mano merginai 2 m 1 men sveria 9.6 kg, o ugis 80 cm
11,5 kg, 85 cm