mano pipirui 2m 5men sveria 11 kg,o ugis 91
Mano sunytis 2m svere 12,7 kg, o ugis 88cm
2 metų svėrėm 12 kg
dabar 2 ir 9 mėn. 13 kg
dabar 2 ir 9 mėn. 13 kg
12kg
Mum iki 2ojo gimtadienio truksta poros men. svoris 14,5kg, ugis 82
2m,2 men. 13 kg Labai pergyvenau kad mazai sveria,bet ziuriu,kad visai geras svoris .Labai nevalgo,bet turbut vaikai valgo tiek kiek jie nori,o ne tiek kiek nori mamos
QUOTE(Devintam danguj @ 2010 05 11, 10:50)
Gydytoja buvo visiškai teisi, Jūsų mergaitės svoris yra normalus (atitinkantis vaiko ūgį). Vaikai buna aukšti ir žemaūgiai. Jūsų dukrytė priskiriama prie žemaūgių (gal tiesiog ir patys tėvai nera labai aukšti? ). Tai tikrai ne liga, su svoriu pas ją viskas OK.
Papildyta:
Jūsų panelės svoris šiuo metu irgi aitinka ūgį
Papildyta:
Na o Jūsų sunelio ūgis ir svoris yra IDEALUS (auksinis vidurkis)
Papildyta:
Jūsų panelės svoris šiuo metu irgi aitinka ūgį
Papildyta:
Na o Jūsų sunelio ūgis ir svoris yra IDEALUS (auksinis vidurkis)
tikrai nera ko pergyventi visai normalus ir ugis ir svoris,manoji tai 2 metuku sveria 14.3kg o ugis 92 nors patys esame neauksti taip kad kiekvienas vaikas skirtingu svorio ir ugio svarbu kad butu sveika
QUOTE(agute07 @ 2010 05 07, 16:28)
berniukas 2m 13 kg 90 cm
mano sūnus 2m svėrė 15,5kg ir buvo 94cm ūgio Bet man jis atrodo normalus berniukas, nei storas nei ką
bet žiūriu pagal šitas lenteles, mano vaikas būtų normalaus sudėjimo trimetis
Ūgio ir svorio lentelės
Maniskis 2 metu svere apie 15kg plius minus gramai, bet kai susirgom pametem pora kilogramu, bet ziuriu ir dabar jis dar kaip trimetnukas vidutinis, ugis 94cm. O kaimyninej palatoj buvo menesiu vyresnis berniukas, tai buvo 83cm ir apie 14kg svere. Na atrode gal kiek burbuliukas. Maniskis ir tada normalus tvirtas atrode ir dabar dar pusetinai... na, bet kur ten atrodysi gerai tik piena, kiausinukus ir sokolada bevalgydamas
Papildyta:
tai jau tikrai. Kai valgydavo sveikas maniskis atrode mazai labai valgo, o dabar per pus tiek valgo ir jau dziaugiuosi, kad daug suvalge
Papildyta:
QUOTE(Titute @ 2010 06 03, 15:14)
2m,2 men. 13 kg Labai pergyvenau kad mazai sveria,bet ziuriu,kad visai geras svoris .Labai nevalgo,bet turbut vaikai valgo tiek kiek jie nori,o ne tiek kiek nori mamos
tai jau tikrai. Kai valgydavo sveikas maniskis atrode mazai labai valgo, o dabar per pus tiek valgo ir jau dziaugiuosi, kad daug suvalge
mano mazylei metai ir 5.svoris 14kg ugis 83. tokia putlute,bet greiciausiai nuo to kad dar gauna mamytes pienuko..
1m 11mėn - 14 kg ir 92 cm