Įkraunama...
Įkraunama...

2metai (svoris)

QUOTE(vududu @ 2012 07 05, 14:49)
manoji 1 metai, 9 men, ugis apie 79cm, svoris apie 9kg. iki siol maitinu MP, siandien buvom pas gydytoja, tai ji mane ivare i nevilti, liepe baigti maitinima, kad daugiau pradetu valgyti normalaus maisto, nes kitaip vaikas susirgs mazakraujyste doh.gif atseit tokia smulkute, tokio amziaus vaikas turi sverti 11-12kg doh.gif

Jeigu mergyte jauciasi gerai,nekreipkit demesio i gydytojos pastabas del maitinimo mp.Kiekvienas vaikas yra individualus,vieni buna aukstesni,stambesni kiti smulkesni.Musu vaikinukas 1m 9men svere lygiai 9kg ir ugis 78cm,visiskai del to nepergyvenu,vaikas yra zvalus,judrus.MP maitinau iki 1m 5men,buciau maitinus ir ilgiau,bet pats atsisake.Musu gydytoja niekada nieko nesake del mazo svorio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrude: 18 liepos 2012 - 12:55
Mes siandien irgi buvom pasisverti ir pasimatuoti smile.gif .Tik , kad jau labai palyginus maziuke pagal savo amziu dukryte .

ugis 79 cm svoris 11,800 g .
Atsakyti
mano dukrytei neuzilgo 2 metukai.siandien pasisvereme 11.500 kg. o ugio nezinau..daktarai jo nematuoja uk...bet nera is aukstuju,is pazistamu bendraamziu maziausia:) na,bet delto nesijaudinu.Sveikas,judrus vaikas.Matosi,kad tiesiog bus smulkaus sudejimo.
Atsakyti
Mano mažius sveria nemažai: 15kg, tačiau turi ir ūgio, tad storuliuko tikrai neprimena lotuliukas.gif

didysis 2 metų buvo 98cm ūgio, svėrė 14,5 (šiaip 15,5kg, bet savaite sirgdamas beveik nieko nevalgė, tai labai sukūdo..)

Abu į tėvelį: dideli berniukai. 4u.gif
Atsakyti
Prisijungsiu prie jusu, kartais irgi buna neramu , kad vaikas mazesnis nei kiti, ar bent taip gal tik atrodo. Pas mane sunelis dabar 1 ir 10 men tai sevria 11.5 o ugi apytiksliai tik zinau, nes senokai matavo, tai manau kad kazkur apie 86 cm
Atsakyti
Mano mergaitę pamatavo, pasverė, kai jai buvo 2 metai 11 dienų, tai sverė 14,600 kg , o ūgis 90 cm. Kažkaip pati nepaklausiau gydytojos, ar esame normos ribose, tai dabar vis panerimauju, sakau, gal per daug sveriame verysad.gif
Atsakyti
Na ir mes šiandien svėrėmės bei matavome ūgį. Mano 2m mergima 94cm/13,5kg. Na svoris normalus sakė gydytoja. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andzvaka: 08 rugpjūčio 2012 - 16:38
mano sunelis 1 metu 11 menesiu sveria 15 kg smile.gif
Atsakyti
1.10men sunelis sveria 11.600,o ugis 87cm
Atsakyti
4u.gif 2metukų svėrėm 13 kg ūgis 98 cm
Atsakyti
Mūsų gydytoja pasižiūrėjo pagal lenteles, tai pagal sūnaus ūgį svoris yra idealus.
Kiekviena juk galit paprašyti ir tada nereikės nerimauti.
Atsakyti
1.7 men. sveria 12 kg,ugis 86 cm. gyd.patikino,kad atitinka vidutine tam amziui riba smile.gif
Atsakyti