Ir mums pries dvi dienas sukako 2 metukai. Uzaugome iki 83 cm. ir 10.800 kg. Maza, bet proporcinga ir tik pabandytu kokia gydytoja man pasakyti, kad kazkas negerai Visi mes skirtingi ir nemanau, kad galima vaiku sveikata ar normaluma lyginti pagal lenteles
manoji 1 metai, 9 men, ugis apie 79cm, svoris apie 9kg. iki siol maitinu MP, siandien buvom pas gydytoja, tai ji mane ivare i nevilti, liepe baigti maitinima, kad daugiau pradetu valgyti normalaus maisto, nes kitaip vaikas susirgs mazakraujyste atseit tokia smulkute, tokio amziaus vaikas turi sverti 11-12kg
kai musu pupai sukako 6 men. daktaras pasake kad ji labai mazute ir kudute, kad net i lentele su tokiu svoriu ir ugiu negali irasyti. Labai pergyvenom, bet po biski po biski grizome i ta JU lentele, dabar kazkur per viduriuka. Juokingiausia kad pirkom dabar sauskelnes 22kg, o vakare pasodinau ant svarstykliu: 10.200g jai dabar 18men.
QUOTE(Gabriete @ 2012 07 05, 14:07)
Maniškis atletiškas - 2m.3mėn. 12 kg., 95 cm. Nei nuo manų, nei nuo bulkų nestorėja
oho koks ūgis čia ne į temą truputi, bet maniškis beveik 1m5mėn 86cm ir 13kg tai visi nepažįstami klausia kiek jam metų o kai pasakau kiek tai sako oho atrodo vyresnis, tai atlindau pažiūrėt kokie jau tie dvimečiai būna
QUOTE(Gabriete @ 2012 07 05, 14:07)
Maniškis atletiškas - 2m.3mėn. 12 kg., 95 cm. Nei nuo manų, nei nuo bulkų nestorėja
Jatus...... mano dukra 1.6 metu - 90cm 14kg . Kartais su trimeciais vienoda .
Musu ziogas 2 m ir 1 men 88 cm ir sveria 13 kg. valgo musu maista nuo 1.5 metuku ir tik siuo metu sutriko jo valgymas. vesiu pas gydytoja, nes jauciu, jog gali buti kirminu.
QUOTE(vududu @ 2012 07 05, 14:49)
manoji 1 metai, 9 men, ugis apie 79cm, svoris apie 9kg. iki siol maitinu MP, siandien buvom pas gydytoja, tai ji mane ivare i nevilti, liepe baigti maitinima, kad daugiau pradetu valgyti normalaus maisto, nes kitaip vaikas susirgs mazakraujyste atseit tokia smulkute, tokio amziaus vaikas turi sverti 11-12kg
Nekreipkite demesio i tuos gydytojus!!!! mano dukra 9 men. buvo mazesne 75 cm ir 8.5 kg. Maitinu MP ligi siol. neturejome jokiu problemu su sveikata, tuo labaiu mazakraujystes MP tik pagerina vaiko sveikata!!!!
o maniskui 2 metai ir keturios dienos ugis 90 cm,o svoris13,5
QUOTE(vududu @ 2012 07 05, 14:49)
Nekreipkit demesio i ta gydytoja arba nuveskit dar pasiteirauti pas kita Mano dukryte tikra maista valgo nuo 4-5men, MP nutraukiau 4men. Misinuka mazai tegere, tik du kartus dienoj, o nuo 9men is vis atsisake. 2metu svere 10600gr. O valgo tikra maista, ir neblogai valgo, kai palyginu su draugiu vaikais panasaus amziaus. Tik tiek kad judrumas neispasakytas, tai matyt viska isbegioja Juokas paeme, kai gydytoja pasvere mano dvimetinuke ir sunaiteli kuriam tuo metu buvo 10men. Vienodai sveria
QUOTE(kristiana1*1 @ 2012 07 11, 20:31)
Musu ziogas 2 m ir 1 men 88 cm ir sveria 13 kg. valgo musu maista nuo 1.5 metuku ir tik siuo metu sutriko jo valgymas. vesiu pas gydytoja, nes jauciu, jog gali buti kirminu.
O gal paprasciausiai vaikui uztenka ir maziau maisto? Skaiciau daugelyje knygu ir straipsniu, kad mamytes padaro klaida, kai antrais treciais metais vaikui sumazeja apetitas, tai labai issigasta. O cia normalu. Nes pirmais metais vaikas turi patrigubinti savo gimimo svori, o antrais metais priaugti tik 2-3kg. Yra gal skirtumas? Tai vaikas automatiskai maziau ir valgo Ta pastebejau ant abieju saviskiu. Mazoji pradejo maziau valgyti, bet nematau tame nieko blogo, kol puikiai jauciasi ir gerai naktim miega. O maziuko apetitas pries gera menesi sumazejo, nors buvo edruniukas tai ojojoj. Pasiziurejau, kad jis jau priaugo savo metu norma, tai del to ir negrudu, nesiulau daugiau. Nenori ir nereikia
QUOTE(mammka @ 2012 07 07, 12:08)
Jatus...... mano dukra 1.6 metu - 90cm 14kg . Kartais su trimeciais vienoda .
Radot ko pergyventi
Mano mažoji 1,8 metų - 93 cm. Su trimečiais vienodo ūgio ir ką .
Mano ir abu sūnus gerokai didesni už bendraamžius, bet aš visai nesuku dėl to sau galvos. Svarbiausia, kad ūgis ir svoris būtų proporcingas ir staigių augimo šuolių nebūtų. Na aukšti vaikai auga ir tiek .