Cinamono lazdelių yra senukuose prie visokių džiovintų ir dirbtinių gėlių, dvipusės lipnios juostos taip pat senukuose galima rast..
QUOTE(sandrul @ 2007 11 25, 09:56)
et, ipakuoju as dazniausiai suvyniodama i dovanu popieriu, taciau pernai teko papluseti... i super dideli juoda maisa priplesiau smulkiai popieriuku (patikekit, kelis vakarus tikrai turejau ka veikt), tarp kuriu paslepiau dovaneles, kurios buvo mazos... o ant to maiso prilipinau visokiausiu zvaigzduciu ir pan... vaizdas po eglute tikrai buvo
Man patiko šita idėja Reiktų vyresnėliui taip supakuot, tik ne į maišą, o į kokią dėžę
aš pernai pakavau dovanas į baltą sinteponą, perrišinėjau blizgučių girliandomis, tai gana neblogai atrodė tokios baltos, žiemiškos dovanėlės
QUOTE(kukuruze7 @ 2007 12 07, 22:57)
na,gavejas tures vargo kol ispakuos cia kantrybes ugdymu uzsimineji,ane? man labai patiko variantas del atviruko prikabinto tai ir kitas dovaneles taip supakuok,kodel cia taip isskirtinai tik viena tegu kankinasi visi
Čia dukrytės gydytojai. Saviems truputį kitaip
QUOTE(Liudoskis @ 2007 12 09, 16:43)
Supakavau vyrui dovaną čia nužiūrėtu būdu...kaip baltinukai taip atrodo davanytė ir dar kaklaraištį užrišau...nu super duper
gal gali įmesti čia foto kaip reikia daryti tokį įpakavimą
Mano šių metų paruostos dovanos ....
http://s164.photobuc...s/u33/elissima/
http://s164.photobuc...s/u33/elissima/
O besmegeni dar pries visa Kaledini surmuli uztikau Thomas Phillips parduotuveje
Kaip graziai Jus mokat tas dovanas puost
O vat as turiu klausimeli kita - sakykit, kaip pazymit kam kokia dovana. Juk jei visos dovanos po eglute sudetos, o ju nemazai, ir ypac vaiku daug, kaip zinot - kam kokia dovana? Kazkur uzrasot ar kaip?
O vat as turiu klausimeli kita - sakykit, kaip pazymit kam kokia dovana. Juk jei visos dovanos po eglute sudetos, o ju nemazai, ir ypac vaiku daug, kaip zinot - kam kokia dovana? Kazkur uzrasot ar kaip?
QUOTE(Lorenza @ 2007 12 15, 18:50)
Kaip graziai Jus mokat tas dovanas puost
Aš tai pagaminu kokį dailų lapuką ir prikabinu, pvz., su kaspinu, kuriuo dovana perrišta
Anksčiau dar dėdavom šlepetes po eglute, tai dovanas ant šlepečių sudėdavom, būdavo, kad ir susipainiodavo
kaip pasidaryti dezute?
QUOTE(Lorenza @ 2007 12 15, 18:50)
man irgi būdavo tokia bėda, bet šįmet jau sugalvojau kaip padarysiu prie dovanų maišelio/dėžutės ar pan prikabinsiu tokią kaip etiketę su vardu
nerandu tinkamo paveikslėlio pavaizduoti, bet maždaug kažkas tokio