Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanėlių įpakavimas

QUOTE(einareja @ 2007 11 25, 10:11)
Na čia tai pavarei  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Aš tai esu gavusi kinderi po egle, o jame buvo papuosalai  biggrin.gif

O kaip papuošalus patalpinti į kinderį? g.gif Nu į tą geltoną tai suprantu, bet koks kinderis be šokolado? biggrin.gif

Buvau komandiruotėj užsieniuos, tai dovanom nusipirkau tokio šiugždančio popieriaus, kuris vadinasi Tissue Gift Wrap, jį taip paglamžai ir įdedi ant viršaus į dovanų maišelį, kad nesimatytų kas viduje. Man patiko smile.gif

Šiaip šiemet dovanos bus supakuotos į popierių, panašų į perdirbtą, Maximoj radau tokio popieriaus ir maišelių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 11 25, 12:57)
Buvau komandiruotėj užsieniuos, tai dovanom nusipirkau tokio šiugždančio popieriaus, kuris vadinasi Tissue Gift Wrap, jį taip paglamžai ir įdedi ant viršaus į dovanų maišelį, kad nesimatytų kas viduje. Man patiko  smile.gif

Šiaip šiemet dovanos bus supakuotos į popierių, panašų į perdirbtą, Maximoj radau tokio popieriaus ir maišelių  ax.gif
Tissue popieriaus galima rasti elstera.lt, tik va vakar lankiausi jų Įspūdžių studijoje ir pirmąkart neradau unsure.gif
o tas "perdirbtas" popierius thumbup.gif
Atsakyti
Man dovanėlių pakavimas didžiausiai malonumas. Šiandien nusiaubiau bazę ir vėl prisipirkau įvairiausių grožybių skirtų pakavimui blush2.gif . Vienaą dovanėlę šiemet supakavau naujoviškai. Pabandysiu paaiškinti: nupirkom gražią medinę dėžutę, įdėjom į ją turinį ir supakavau į permatomą celofaninį popierių, tada ant viršaus prklijavau plastikinių snaigučių (sukarpiau girliandą) ir po to vėl supakavau į antrą permatomą celofaną. Visai įdomiai gavosi ax.gif. tada taip supakuotą įdėjau į dovanų maišelį, o vietoj to popieriuko kur kabo prie maišelio, kad būtų galima kažką parašyt, prikabinau mažą atvirutę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2007 12 07, 19:04)
Man dovanėlių pakavimas didžiausiai malonumas. Šiandien nusiaubiau bazę ir vėl prisipirkau įvairiausių grožybių skirtų pakavimui blush2.gif . Vienaą dovanėlę šiemet supakavau naujoviškai. Pabandysiu paaiškinti: nupirkom gražią medinę dėžutę, įdėjom į ją turinį ir supakavau į permatomą celofaninį popierių, tada ant viršaus prklijavau plastikinių snaigučių (sukarpiau girliandą) ir po to vėl supakavau į antrą permatomą celofaną. Visai įdomiai gavosi ax.gif. tada taip supakuotą įdėjau į dovanų maišelį, o vietoj to popieriuko kur kabo prie maišelio, kad būtų galima kažką parašyt, prikabinau mažą atvirutę wub.gif

na,gavejas tures vargo kol ispakuos doh.gif cia kantrybes ugdymu uzsimineji,ane? lotuliukas.gif man labai patiko variantas del atviruko prikabinto ax.gif tai ir kitas dovaneles taip supakuok,kodel cia taip isskirtinai tik viena rolleyes.gif tegu kankinasi visi thumbup.gif
Atsakyti
http://www.elstera.l....php/pageid/235

http://www.lobis.lt/...index&wx=grupe5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 07 gruodžio 2007 - 22:20
user posted image
user posted image
user posted image

Gal kils kokių idėjų happy.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelyter: 08 gruodžio 2007 - 01:35
siandien buvo bloga nuotaika,tai nusprendziau ja pagerinti supakuodama dovanas,isejo laaaaabai daug ir grazu thumbup.gif (is kuklumo turbut nemirsiu tongue.gif )didziaja dali dovanu pakavau su kalediniu popieriu ir kaspinais,o tai,ka dejau i maiselius,padariau va kaip:iskirpau tuos raistelius medziaginius,atvirukus nukabinau,i likusias tuscias skylutes ikisau siulus tokus,prie kuriu pritvirtinti saldainiai kalediniai,buna parduodama kabanciu tokiu fainu ax.gif zodziu,uzrisau tuos siulus kitoj maiselio pusej,tada uzklijavau kaspinus ax.gif tikrai neblogai atrodo ir kol gavejas prisikapstys prie maiselio turinio,tures pro tuos siulus pralist tongue.gif
Atsakyti
Supakavau vyrui dovaną čia nužiūrėtu būdu...kaip baltinukai taip atrodo davanytė ir dar kaklaraištį užrišau...nu super duper thumbup.gif
Atsakyti
Man jau irgi metas pradet dovanas pakuot smile.gif siemet noriu idomiau kazka daryt, bet as nelabai gaudausi tokiuose dalykuose, todel prasau pagalbos 4u.gif

Gal zinote, kur galima nusipirkti tokiu dalyku:
cinamono lazdeliu;
permatomo celofaninio popieriaus (parduotuvese nemaciau lyg ir);
lipnios juostos ar kokio panasaus dalyko, kad liptu is abieju pusiu?

buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2007 12 11, 11:26)
Man jau irgi metas pradet dovanas pakuot  smile.gif siemet noriu idomiau kazka daryt, bet as nelabai gaudausi tokiuose dalykuose, todel prasau pagalbos  4u.gif

cinamono lazdeliu;

buciau labai dekinga  4u.gif

lazdeliu paieskok saldumynu parduotuvese,gal skonis ir kvapas ar sokolado sostine ax.gif popieriaus gal geliu parduotuvese rasi,jei apie toki kalbi.o lipnios juosteles is abieju pusiu bet kuriam spaudos kioske arba prekybos centre,tik pasiskaityt ant etiketes parasyta ar is abieju pusiu limpa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2007 12 11, 11:26)
Man jau irgi metas pradet dovanas pakuot  smile.gif siemet noriu idomiau kazka daryt, bet as nelabai gaudausi tokiuose dalykuose, todel prasau pagalbos  4u.gif

cinamono lazdeliu;

buciau labai dekinga  4u.gif

Abipuses lipnios juostos as pirkau Norfoje ,Atrodo kaip popierine,baltos spalvos
Atsakyti
as supakavau dovaneles pasinaudojus tampomu popierium ir servetelem ir siek tiek dekoraciju
user posted image
Atsakyti