Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanėlių įpakavimas

QUOTE(dooovile @ 2007 11 03, 12:45)
Anksciau Kaune IKI parduotuveje (prie pilies) buvo antram aukste floristikos parduotuve. O dabar issikele... Gal zinot kur??? labai reikia ax.gif

buvo išsikėlusi į PC "dainava" šalia Drogo parduotuvės skyriaus... Bet girdėjau kad PC "Dainava" užsidarė visiškai...
Atsakyti
A6 visuomet pati pakuoju -ir dar pažaidžiu, kad ir pakuotė būtų smagi. O maišelių dar ir dabar nuo pernai krūvą turime... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(erikanas @ 2007 11 10, 07:44)
A6 visuomet pati pakuoju -ir dar pažaidžiu, kad ir pakuotė būtų smagi. O maišelių dar ir dabar nuo pernai krūvą turime...  verysad.gif

Pas mane maiseliu irgi visa kruva ir didleiu ir mazu porai metu uztektu lotuliukas.gif cia nuo likusiu dovanu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaliux @ 2007 11 09, 12:24)
buvo išsikėlusi į PC "dainava" šalia Drogo parduotuvės skyriaus... Bet girdėjau kad PC "Dainava" užsidarė visiškai...

nu siaubas..... man zutbutinai tos parduotuves reikia, nes visos kaledines idejos subyres help.gif help.gif help.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
UAB “SCHETELIG LIT”

V.Krėvės pr.43, Kaunas

Tel.8 (37) 202496

Gal šitos čia reikia? Kažkurioj temoj užmačiau..
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 10, 11:21)
Pas mane maiseliu irgi visa kruva ir didleiu ir mazu porai metu uztektu lotuliukas.gif cia nuo likusiu dovanu doh.gif

Pas mane irgi lotuliukas.gif doh.gif

Išorė labai svarbi.Visada dovanas pakuoju į pakavimo popierių arba dedu į maišelius 4u.gif
Atsakyti
Jeigu noriu ka nors nustebinti renkuosi pakavimo popieriu,taip supakuota dovanele man atrodo originaliau ir idomiau, nes negali matyti kas ten yra lotuliukas.gif o smulkiom dovanelem,cekiam, renkuosi dovanu maiselius.
Atsakyti
et, ipakuoju as dazniausiai suvyniodama i dovanu popieriu, taciau pernai teko papluseti... i super dideli juoda maisa priplesiau smulkiai popieriuku (patikekit, kelis vakarus tikrai turejau ka veikt), tarp kuriu paslepiau dovaneles, kurios buvo mazos... o ant to maiso prilipinau visokiausiu zvaigzduciu ir pan... vaizdas po eglute tikrai buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrul @ 2007 11 25, 11:56)
et, ipakuoju as dazniausiai suvyniodama i dovanu popieriu, taciau pernai teko papluseti... i super dideli juoda maisa priplesiau smulkiai popieriuku (patikekit, kelis vakarus tikrai turejau ka veikt), tarp kuriu paslepiau dovaneles, kurios buvo mazos...  o ant to maiso prilipinau visokiausiu zvaigzduciu ir pan... vaizdas po eglute tikrai buvo  thumbup.gif

Na čia tai pavarei lotuliukas.gif thumbup.gif
Aš tai esu gavusi kinderi po egle, o jame buvo papuosalai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2007 11 25, 12:11)
Na čia tai pavarei  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Aš tai esu gavusi kinderi po egle, o jame buvo papuosalai  biggrin.gif

pavaryt, tai pavariau, bet po visko pati sutvarkyt turejau... lotuliukas.gif tiesa pasakius, per visa savo gyvenima nesu tiek suslavusi eglutes spygliu, kiek teko popieriuku pernai...
Atsakyti
QUOTE(sandrul @ 2007 11 25, 09:58)
pavaryt, tai pavariau, bet po visko pati sutvarkyt turejau... lotuliukas.gif tiesa pasakius, per visa savo gyvenima nesu tiek suslavusi eglutes spygliu, kiek teko popieriuku pernai...

O is ko karpei is spalvoto kokio popieriaus ar is kokiu laikrasciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 25, 13:31)
O is ko karpei is spalvoto kokio popieriaus ar is kokiu laikrasciu ax.gif

i vidu maiso tai is laikrasciu priplesiau tu popieriuku. siaip ir geriausia is laikrasciu, nes tada puriau viskas buna smile.gif o pati maisa apklijavau tai jau is spalvoto popieriaus ax.gif
Atsakyti