Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanėlių įpakavimas

Ne taip ir seniai atradau šita tema, bet jau geresnias idėjas išsisaugojau, o artėjant rudeniui, mano draugu ir atrimuju tarpe nusimato nemažai gimtadieniu.
Tik po praito savaitgalio dar karteli isitikinau, kad vaikams dovanojant kažka labai stengtis pakuoti nereikia biggrin.gif paskui pyksta, kad greitai iki dovanos neprieina, smile.gif
Keleta ideju, tikuosi nesikartos.
user posted image
user posted image
Panaši jau buvo šioje temoje, bet man labai patiko, tikrai pasinaudosiu šiais metisuser posted image
sukėlė šypsni
user posted image
Atsakyti
Dzenete, tos paskutinės tikrai sukelia šypsena thumbup.gif manau kuris gautų tokią dovanėlę tikrai patiktų thumbup.gif
Atsakyti
Aš pradėjau kaupti mažas kartonines dėžutes, (nuo vaikišku batuku, vyro žvejybos ričių) Sugalvojau jas apklijuoti dovanu popieriumi ir panaudoti ateityje (kalėdoms ir pan.) dovenėlių pakavimui
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2010 09 11, 12:12)
Aš pradėjau kaupti mažas kartonines dėžutes, (nuo vaikišku batuku, vyro žvejybos ričių) Sugalvojau jas apklijuoti dovanu popieriumi ir panaudoti ateityje (kalėdoms ir pan.) dovenėlių pakavimui

Aš darau taip pat drinks_cheers.gif

Visada renku metus dėžutes įvairias, nuo batų,puodukų,kokių technikų ir panašiai. Ppo to pakavimui naudoju thumbup.gif
Atsakyti
Na jūs čia tiap orginaliai o aš .. blush2.gif Nuperku Popierių įpakavimo,kaspinų iš maximos,ir gražu,ir mažiau laiko užima. blush2.gif ..Į maišeliu nededu schmoll.gif Gražiau yra kaip į popierių dovanos įviniotos . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2010 09 17, 20:03)
turėti tokių dėžučių - super, juk atsarga gėdos nedaro, ale tas sandėliavimas  doh.gif

Tikrai kad. Kartais ir nežinau kur padėti, bet kažkaip vieną į kitą ir sandeliukan. Tada vietos užtenka ir labai netrugdo ax.gif

Šiemet turiu irgi keletą dėžučių pasiruošus, manau turėtų užtekti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2008 12 17, 12:33)

Labai paprasta ir labai grazu.
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute26 @ 2010 09 21, 10:20)
Labai paprasta ir labai grazu.

Pirmas variantas gražiai atrodo ir turėtų skaniai kvepėti. Dar pridėjus kokio džiovinto apelsino riekelę smile.gif
Atsakyti
user posted image
1, 2, 3, 4, štampai, galėtų būti ir LT

QUOTE(zhmogeliukas @ 2010 09 11, 15:10)
Aš darau taip pat  drinks_cheers.gif
turėti tokių dėžučių - super, juk atsarga gėdos nedaro, ale tas sandėliavimas doh.gif

Turbūt didžiausias supakuotos dovanos įvertinimas - nenoras ją išpakuoti biggrin.gif

user posted image
nuotakai, pamergėms:
user posted image
user posted image

user posted image

panaudojant erdvines dėliones - dovanoju tau visą pasaulį idėja smile.gif
user posted image
apvalios dovanos pakavimas, pinigų origami, pakavimas
user posted image
Atsakyti
su delione pasaulio tai super ideja,o idomu gal yra kur popieriaus pakavimo panasaus,tada galima butu padaryt ant baliono,ir pigiau gautusi....
si tema super thumbup.gif aciu visom kurios ideda tiek sauniu ideju... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(umede @ 2010 10 01, 10:35)
su delione pasaulio tai super ideja,o idomu gal yra kur popieriaus pakavimo panasaus,tada galima butu padaryt ant baliono,ir pigiau gautusi....
si tema  super thumbup.gif aciu visom kurios ideda tiek sauniu ideju...  4u.gif

Man irgi labai patiko thumbup.gif Tik dėlionę pirkt per brangu. Jei būtų žemėlapis, vis tiek neitų viršuj ir apačioj gražiai apvaliai suklijuot. Gal kas galėtų patart ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(regermo @ 2010 10 01, 18:31)
Gal kas galėtų patart ?  g.gif
nusipirkti balto šilkinio popieriaus, pritvirtinti dvipuse lipnia juosta prie didesnio popieriaus lakšto, spėju ~A3 formato arba 2x A4 pagooglinam žemėlapių, atsispausdinam ir klijuojam ant baliono. Jei klijuoti papier-mâché, tai idealu, jei spaudintume lazeriniu spausdintuvu, nes jei rašaliniu - gali išplaukti pasaulis...
Atsakyti