Ne taip ir seniai atradau šita tema, bet jau geresnias idėjas išsisaugojau, o artėjant rudeniui, mano draugu ir atrimuju tarpe nusimato nemažai gimtadieniu.
Tik po praito savaitgalio dar karteli isitikinau, kad vaikams dovanojant kažka labai stengtis pakuoti nereikia paskui pyksta, kad greitai iki dovanos neprieina,
Keleta ideju, tikuosi nesikartos.
Panaši jau buvo šioje temoje, bet man labai patiko, tikrai pasinaudosiu šiais metis
sukėlė šypsni
Dzenete, tos paskutinės tikrai sukelia šypsena manau kuris gautų tokią dovanėlę tikrai patiktų
Aš pradėjau kaupti mažas kartonines dėžutes, (nuo vaikišku batuku, vyro žvejybos ričių) Sugalvojau jas apklijuoti dovanu popieriumi ir panaudoti ateityje (kalėdoms ir pan.) dovenėlių pakavimui
QUOTE(Dzenete @ 2010 09 11, 12:12)
Aš pradėjau kaupti mažas kartonines dėžutes, (nuo vaikišku batuku, vyro žvejybos ričių) Sugalvojau jas apklijuoti dovanu popieriumi ir panaudoti ateityje (kalėdoms ir pan.) dovenėlių pakavimui
Aš darau taip pat
Visada renku metus dėžutes įvairias, nuo batų,puodukų,kokių technikų ir panašiai. Ppo to pakavimui naudoju
Na jūs čia tiap orginaliai o aš .. Nuperku Popierių įpakavimo,kaspinų iš maximos,ir gražu,ir mažiau laiko užima. ..Į maišeliu nededu Gražiau yra kaip į popierių dovanos įviniotos .
QUOTE(Leita @ 2010 09 17, 20:03)
turėti tokių dėžučių - super, juk atsarga gėdos nedaro, ale tas sandėliavimas
Tikrai kad. Kartais ir nežinau kur padėti, bet kažkaip vieną į kitą ir sandeliukan. Tada vietos užtenka ir labai netrugdo
Šiemet turiu irgi keletą dėžučių pasiruošus, manau turėtų užtekti
QUOTE(Pakalnute26 @ 2010 09 21, 10:20)
Labai paprasta ir labai grazu.
Pirmas variantas gražiai atrodo ir turėtų skaniai kvepėti. Dar pridėjus kokio džiovinto apelsino riekelę
1, 2, 3, 4, štampai, galėtų būti ir LT
QUOTE(zhmogeliukas @ 2010 09 11, 15:10)
Aš darau taip pat
turėti tokių dėžučių - super, juk atsarga gėdos nedaro, ale tas sandėliavimas Turbūt didžiausias supakuotos dovanos įvertinimas - nenoras ją išpakuoti
nuotakai, pamergėms:
panaudojant erdvines dėliones - dovanoju tau visą pasaulį idėja
apvalios dovanos pakavimas, pinigų origami, pakavimas
su delione pasaulio tai super ideja,o idomu gal yra kur popieriaus pakavimo panasaus,tada galima butu padaryt ant baliono,ir pigiau gautusi....
si tema super aciu visom kurios ideda tiek sauniu ideju...
QUOTE(umede @ 2010 10 01, 10:35)
su delione pasaulio tai super ideja,o idomu gal yra kur popieriaus pakavimo panasaus,tada galima butu padaryt ant baliono,ir pigiau gautusi....
Man irgi labai patiko Tik dėlionę pirkt per brangu. Jei būtų žemėlapis, vis tiek neitų viršuj ir apačioj gražiai apvaliai suklijuot. Gal kas galėtų patart ?
QUOTE(regermo @ 2010 10 01, 18:31)
Gal kas galėtų patart ?
nusipirkti balto šilkinio popieriaus, pritvirtinti dvipuse lipnia juosta prie didesnio popieriaus lakšto, spėju ~A3 formato arba 2x A4 pagooglinam žemėlapių, atsispausdinam ir klijuojam ant baliono. Jei klijuoti papier-mâché, tai idealu, jei spaudintume lazeriniu spausdintuvu, nes jei rašaliniu - gali išplaukti pasaulis...