QUOTE(baltė @ 2009 12 29, 10:42)
mititeja, aš supratau, bet nesugalvojau kaip tą padaryti. Neturiu galimybės įdėti apvedžiotą, jis didesnis nei A4 formato. Man įdomu kaip reikia įdėti, nes regis dirbu keliomis programomis, bet nesugalvojau kito būdo, kaip tik nuskanuoti. Pls. pasidalink mintimis, gal kitą kartą kažką teks įdėti.
Kitas būdas - fotografuoti: vienu spragtelėjimu galima ir didesnį nei A4 formato "vaizdą" paversti (tipo) skaitmeniniu. Tiesa, būtų su paklaida, bet manau, kad norinčios tikslios išklotinės tikrai susitvarkytų, svarbu nebereikėtų galvoti paties lankstymo-kirpimo principo.
O skanuotas irgi puikiai tiktų.
Aš pati visokias įdomias dėžutes išlankstau iki išklotinės ir skanuoju. Jeigu išklotinė didesnė nei A4 formatas - sumontuoju kelis skanus (kartais patingiu ir sumontuoju nelabai tiksliai, bet vis tiek prieš gamindama persipaišau vektorine programa, tai netikslumai iš esmės nieko nelemia).
Iš visos krūvos taip nuskanuotų panaudojau gal tik kokias 2 ar 3 išklotines, bet tikslas mano šiek tiek kitas - neapsikrauti dėžutėmis ir kitomis idėjomis.
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 11 06, 00:22)
mititėja, tu esi pats tikriausias trolis...