Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanėlių įpakavimas

QUOTE(Diwa @ 2009 12 19, 18:00)
O kur tokio radot pirkt? ax.gif 
Reik ir man skubet i parduotuves pirk pakavimo priemoniu biggrin.gif O maximoje dar yra nuolaida? g.gif
Didziausia problema bus su mamos dovana. Nupirkau pagalve ir galva neisnesa kaip ja supakuot. Ar tiesiog deti i maisa kaledini (bet labai jau banalu doh.gif ) ar deti i deze ir tada pakuot.....

Aš pirkau storo tampomo popieriaus (jis būna prie dovanų pakavimo priemonių) ir vyniojau, perrišaus su kaspinu. Tik, jei pagalvė didesnė, tai reiktų 2 rulonų.
Atsakyti
as nupirkau 1 rulona tapeto balto, lyg padengtas sniego busbuliukais su sidabriniu blizguciu. visas dovanas supakavau ir dar gabalas liko. galima taip pat panaudot atvirukams, saldainiu dezutems
Atsakyti
Pas mus po remonto liko plataus auksinio tapeto rulonas, antri metai juo dovanas pakuoju, dėžutes iš jo darau lotuliukas.gif Labai liux dalykas thumbup.gif
Atsakyti
As tai dazniausiai dedu dovanas i maiselius, nes kazkaip nesu pakavimo meistre:)
Atsakyti
QUOTE(raganiukė78 @ 2009 12 20, 12:52)
as nupirkau 1 rulona tapeto balto, lyg padengtas sniego busbuliukais su sidabriniu blizguciu. visas dovanas supakavau ir dar gabalas liko. galima taip pat panaudot atvirukams, saldainiu dezutems

super ideja thumbup.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif
man nerealiai patinka pakuoti dovanas,todel stengiuosi dovanu maiseliu nepirkti schmoll.gif nebent buna koks extra atvejis ir nebuna galimybiu supakuot..bet siaip dovanom ir ju pakavimu stengiuosi pasirupint is anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2009 12 21, 21:44)

Mano sūnėnams - žaidimas ir google enciklopedija, saldainiai

o kas yra google enciklopedija g.gif blush2.gif gal kokią nuorodėlę?
Atsakyti
QUOTE(beibis @ 2009 12 21, 22:38)
o kas yra google enciklopedija g.gif  blush2.gif  gal kokią nuorodėlę?

Spalio mėnesį Pegaso knygyne buvo išpardavimas, tarp jų ir enciklopedija su nuorodomis į www, jau supakuota, tai tik apytiksliai pasakysiu - elektroninė google enciklopedija

Va tokia nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėtrė: 21 gruodžio 2009 - 21:51
QUOTE(raganiukė78 @ 2009 12 20, 13:52)

Papildyta:
smile.gif+2009 12 21, 01:40-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2009 12 21, 01:40)
Pas mus po remonto liko plataus auksinio tapeto rulonas, antri metai juo dovanas pakuoju, dėžutes iš jo darau  lotuliukas.gif Labai liux dalykas  thumbup.gif

labai gera mintis thumbup.gif o as jau sukau galva, kur gauti storesnio popieriaus ax.gif aciu merginos 4u.gif
Atsakyti
Savo dekoruotus burbulus įpakavau pačios darytoje dėžutėje. Jauki dovanėlė gavosi wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
gal kas nors turit nuotraukų,kaip supakavote savo dovanėles įdomu būtų pamatyti. smile.gif newyear.gif
Atsakyti
as tai dedu dovanas i dezutes ir pakuoju i dovanu popieriu, maisiukai man nlb po egle atrodo gražiai schmoll.gif
Atsakyti