Na va rodau kaip panaudojau Chenelles gėlytes dovanos pakavimui
Beje tas pačias gėlytes naudojau žvakės vainikui
Ačiū Chenelle už tokį puikų lankstinuką
[quote=Princese_Leja,2009 11 30, 16:19]
Aš šiemet celofaną rinkausi ne skaidrų, o išmargintą baltomis juostelėmis Dovanėlė supakuota atrodo taip, lyg būtų siūlais apvyta
Tarpkitko labai gražių celofanų ir vyniojimo popieriaus yra Klaipėdoje Tiltų gatvėje esančioje raštinės prekių parduotuvėje. Ten tokia topinė parduotuvytė - visokių grožių
o gal kas žino , kur celofano būtų galima Vilniuje įsigyti
Aš šiemet celofaną rinkausi ne skaidrų, o išmargintą baltomis juostelėmis Dovanėlė supakuota atrodo taip, lyg būtų siūlais apvyta
Tarpkitko labai gražių celofanų ir vyniojimo popieriaus yra Klaipėdoje Tiltų gatvėje esančioje raštinės prekių parduotuvėje. Ten tokia topinė parduotuvytė - visokių grožių
QUOTE(BĖK @ 2009 12 11, 09:57)
Kadangi mačiau įvairių celofanų Klaipėdoje tiek Maximoje, tiek Jyske, tiek Droge, tai manau, kad ir kituose miestuose jų yra. Beje Jyskle labai gražus celofanas su snaigėm 2,99 Lt
Zappy gėles suklijavau tarpusavyje lipalu, tada klijavau su dvipuse lipnia juosta prie celofano, o juostelė atskirai
As niekaip nesugalvoju ka mamai padovanoti... skaitau Jusu visus pasisakymus bet vsitiek jokiu minciu...Nes noriu kazko praktisko, ne tu visu suvenyru...asmeniskai kazka Teveliui jau uzsakiau prenumerata zurnalo keturi ratai, turetu tikrai patikti cia netiketa bus jam...
QUOTE(Princese_Leja @ 2009 12 11, 12:04)
Kadangi mačiau įvairių celofanų Klaipėdoje tiek Maximoje, tiek Jyske, tiek Droge, tai manau, kad ir kituose miestuose jų yra. Beje Jyskle labai gražus celofanas su snaigėm 2,99 Lt
ačiū, reiks paieškoti QUOTE(Princese_Leja @ 2009 12 11, 13:52)
Zappy gėles suklijavau tarpusavyje lipalu, tada klijavau su dvipuse lipnia juosta prie celofano, o juostelė atskirai
aišku Dariau gėles ir galvojau kaip jas reiks pritvirtinti Manau,aš su karštais klijais priklijuosiu tiesiai prie juostelės.
QUOTE(Gitanaa @ 2009 12 11, 21:34)
Sveiki, norėčiau paklausti, kur Šiauliuose būtų galima rasti permatomo popieriaus su snaigėm ar kitais ornamentais? Skubiai reikia, iš anksto labai ačiū.
Sesuo sakė, kad Šiaulių Jyske tokį pirko
Papildyta:
QUOTE(zappy @ 2009 12 11, 21:56)
aišku Dariau gėles ir galvojau kaip jas reiks pritvirtinti Manau,aš su karštais klijais priklijuosiu tiesiai prie juostelės.
Manau tiks ir taip. Pritvirtinti daug ismones nereikia. Jei nebuciau turejusi dvipuses lipnios juostos, buciau su super klijais priklijavusi
QUOTE(BĖK @ 2009 12 11, 11:57)
siandien pirkau Akropolio Maksimoj 2.99 Lt. mokejau
merginos prasau jusu pagalbos - nusipirkau to celafano ir dabar neina man supakuot - kazkaip jo labai daug gaunasi noriu supakuoti du kremukus rankoms gal reikia kazkokia forma iskirpti padekit prasau - nes jau kamuojuos pora valandu ir niekaip
Gal kas uzmatet graziu stiklainiu pirkti, su graziais dangteliais? Planuoju dovana deti i stiklaini