Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanėlių įpakavimas

Gal kas turit originalių idėjų kaip gražiai ,,įpakuot" pinigėlius auklėtojoms 4u.gif
Dovanosim pinigus kiekvienai, bet juk voko nepaduosi doh.gif
Kas dar ką gali pasiūlyt be to, kad įdėt į gražias dėžutes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2006 12 10, 12:27)
Gal kas turit originalių idėjų kaip gražiai ,,įpakuot" pinigėlius auklėtojoms  4u.gif
Dovanosim pinigus kiekvienai, bet juk voko nepaduosi  doh.gif
Kas dar ką gali pasiūlyt be to, kad įdėt į gražias dėžutes?  4u.gif

Graziai ipakuoja balionu parduotuveje i mazus balioniukus wub.gif
Atsakyti
as labai nemegstu terliotis su dovanu pakavimu blush2.gif turbut pas mane nera nei vienos meniskos gyslutes unsure.gif Bet kadangi tenka pakuoti, nes pati supakuotas gaunu, tai pakuoju i popieriu.
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2006 12 10, 12:27)
Gal kas turit originalių idėjų kaip gražiai ,,įpakuot" pinigėlius auklėtojoms  4u.gif
Dovanosim pinigus kiekvienai, bet juk voko nepaduosi  doh.gif
Kas dar ką gali pasiūlyt be to, kad įdėt į gražias dėžutes?  4u.gif

Kaip matau gyveni Kaune, tai gali nešti į "Savo" prekybos centrą, ten praėjime mergina tikrus stebuklus išdarinėja, manau tikrai turės ką pasiūlyti smile.gif
Atsakyti
Tai, kad neturim tam pinigų doh.gif Teks į 14 Lt įsitekt ir kažkaip supakuot doh.gif Tėveliai daugiau pinigų neduoda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2006 12 10, 17:43)
Tai, kad neturim tam pinigų  doh.gif Teks į 14 Lt įsitekt ir kažkaip supakuot  doh.gif Tėveliai daugiau pinigų neduoda  doh.gif

Manau, kad jų ir užteks, pasakysi, kad už tiek - už tiek ir supakuos blush2.gif
Jei man reiktų pakuoti pačiai, aš nupirkčiau tokie susukti būna burbulai, lyg nupinti, į vidų įdėčiau pinigus, o patį burbulą padabinčiau kalėdiškai, tie burbulai Senukuose po 2Lt kainuoja, tai ir pinigėlių tikrai užtektų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kastaneda @ 2006 12 10, 17:59)
Manau, kad jų ir užteks, pasakysi, kad už tiek - už tiek ir supakuos  blush2.gif
Jei man reiktų pakuoti pačiai, aš nupirkčiau tokie susukti būna burbulai, lyg nupinti, į vidų įdėčiau pinigus, o patį burbulą padabinčiau kalėdiškai, tie burbulai Senukuose po 2Lt kainuoja, tai ir pinigėlių tikrai užtektų  wub.gif

Ačiū už idėją thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
jei dar kam reikia celofano, tai 70cm x 2.5m- 3 lt maximoj. pati nusipirkau thumbup.gif
Atsakyti
dovanų pakavimo idėjos

Taip pat knygynuose pasirodė dovanų pakavimo idėjų knyga
Atsakyti
as labiausiai megstu pakuoti i laikrasti biggrin.gif cia jau mano "vizitine" taip pat is laikrasciu is mokau gaminti ir tokias pat gelytes, kurios yra pardavinejamos. zodziu dovanele super atrodo ir originaliai... mirksiukas.gif ir visi siltai jas labai priima...
kitas budas, i folija, o is senos foto juostos padarau gelyte.... mirksiukas.gif ir gi super atrodo...
o ziema, kaledines dovanas praeitais metais pakavau taip:
nusipirkau sintepono, jis graziai sluoksniais dalinasi, atskyriau pirma plona sluoksni ir pribarsciau zvaigzduciu ir snaigiu (maximoj, prie zvagiu pakeliais dardavinejo), tada uzdengiau atgal ta atplesta sintepono sluoksni.. kadangi dovaneles buvo mazos, tai kaip pagalveles padariau, krastus su blizganciu siulu apmeciau.. gavosi mikstos dovaneles.... mirksiukas.gif gaila neturiu kaip tai real atrodo, bet atrode thumbup.gif siais metais turvut vel kazka panasaus darysiu...
Atsakyti
As dovaneles ir pati pakuoju.... visokiu minciu kyla kai pradedi pakuoti. JURGEETE - sauni pakavimo ideja thumbup.gif
Atsakyti
liux mintis su sinteponu biggrin.gif
Atsakyti