Gal kas turit originalių idėjų kaip gražiai ,,įpakuot" pinigėlius auklėtojoms
Dovanosim pinigus kiekvienai, bet juk voko nepaduosi
Kas dar ką gali pasiūlyt be to, kad įdėt į gražias dėžutes?
QUOTE(Burtininke @ 2006 12 10, 12:27)
Graziai ipakuoja balionu parduotuveje i mazus balioniukus
as labai nemegstu terliotis su dovanu pakavimu turbut pas mane nera nei vienos meniskos gyslutes Bet kadangi tenka pakuoti, nes pati supakuotas gaunu, tai pakuoju i popieriu.
QUOTE(Burtininke @ 2006 12 10, 12:27)
Kaip matau gyveni Kaune, tai gali nešti į "Savo" prekybos centrą, ten praėjime mergina tikrus stebuklus išdarinėja, manau tikrai turės ką pasiūlyti
Tai, kad neturim tam pinigų Teks į 14 Lt įsitekt ir kažkaip supakuot Tėveliai daugiau pinigų neduoda
QUOTE(Burtininke @ 2006 12 10, 17:43)
Tai, kad neturim tam pinigų Teks į 14 Lt įsitekt ir kažkaip supakuot Tėveliai daugiau pinigų neduoda
Manau, kad jų ir užteks, pasakysi, kad už tiek - už tiek ir supakuos
Jei man reiktų pakuoti pačiai, aš nupirkčiau tokie susukti būna burbulai, lyg nupinti, į vidų įdėčiau pinigus, o patį burbulą padabinčiau kalėdiškai, tie burbulai Senukuose po 2Lt kainuoja, tai ir pinigėlių tikrai užtektų
QUOTE(kastaneda @ 2006 12 10, 17:59)
Manau, kad jų ir užteks, pasakysi, kad už tiek - už tiek ir supakuos
Jei man reiktų pakuoti pačiai, aš nupirkčiau tokie susukti būna burbulai, lyg nupinti, į vidų įdėčiau pinigus, o patį burbulą padabinčiau kalėdiškai, tie burbulai Senukuose po 2Lt kainuoja, tai ir pinigėlių tikrai užtektų
Ačiū už idėją
jei dar kam reikia celofano, tai 70cm x 2.5m- 3 lt maximoj. pati nusipirkau
as labiausiai megstu pakuoti i laikrasti cia jau mano "vizitine" taip pat is laikrasciu is mokau gaminti ir tokias pat gelytes, kurios yra pardavinejamos. zodziu dovanele super atrodo ir originaliai... ir visi siltai jas labai priima...
kitas budas, i folija, o is senos foto juostos padarau gelyte.... ir gi super atrodo...
o ziema, kaledines dovanas praeitais metais pakavau taip:
nusipirkau sintepono, jis graziai sluoksniais dalinasi, atskyriau pirma plona sluoksni ir pribarsciau zvaigzduciu ir snaigiu (maximoj, prie zvagiu pakeliais dardavinejo), tada uzdengiau atgal ta atplesta sintepono sluoksni.. kadangi dovaneles buvo mazos, tai kaip pagalveles padariau, krastus su blizganciu siulu apmeciau.. gavosi mikstos dovaneles.... gaila neturiu kaip tai real atrodo, bet atrode siais metais turvut vel kazka panasaus darysiu...
kitas budas, i folija, o is senos foto juostos padarau gelyte.... ir gi super atrodo...
o ziema, kaledines dovanas praeitais metais pakavau taip:
nusipirkau sintepono, jis graziai sluoksniais dalinasi, atskyriau pirma plona sluoksni ir pribarsciau zvaigzduciu ir snaigiu (maximoj, prie zvagiu pakeliais dardavinejo), tada uzdengiau atgal ta atplesta sintepono sluoksni.. kadangi dovaneles buvo mazos, tai kaip pagalveles padariau, krastus su blizganciu siulu apmeciau.. gavosi mikstos dovaneles.... gaila neturiu kaip tai real atrodo, bet atrode siais metais turvut vel kazka panasaus darysiu...
As dovaneles ir pati pakuoju.... visokiu minciu kyla kai pradedi pakuoti. JURGEETE - sauni pakavimo ideja
liux mintis su sinteponu