Maximose ieskok celofaninio popieriaus, buna supokuota kur dovaneles visos ir popierius dovanoms
QUOTE(babiele @ 2009 10 21, 13:42)
Uzdarymui pirkite grazesnes spalvos vielute plastmaseje, ju buna ir senukuose ir kitose pardese, kur prekiauja elektros prekemis, ar prekemis statybai. Jos metras nekainuos daug. Liks tik susikarpyti norima ilgi
QUOTE(sposa @ 2009 11 28, 18:06)
Uzdarymui pirkite grazesnes spalvos vielute plastmaseje, ju buna ir senukuose ir kitose pardese, kur prekiauja elektros prekemis, ar prekemis statybai. Jos metras nekainuos daug. Liks tik susikarpyti norima ilgi
Šiandien kaip tik atkreipiau dėmesį, kad Akropolio Maximoje daug yra pridėta celofano. Kainos tiksliai nepažiūrėjau, bet šiaip ten kainuoja viski pakavimo popieriai 3-4 Lt
Sveikos Gal mamytes turit kokiu ideju kaip galima orginaliai ir idomiai ipakuoti pagalvele draugei? arba pacios keptos sausainiukus..
QUOTE(Princese_Leja @ 2009 11 28, 17:57)
Šiandien kaip tik atkreipiau dėmesį, kad Akropolio Maximoje daug yra pridėta celofano. Kainos tiksliai nepažiūrėjau, bet šiaip ten kainuoja viski pakavimo popieriai 3-4 Lt
as senukuose pirkau celofana susukti tie ritineliai kaip dovanu popierius, nepamenu litas ar virs lito kainavo
QUOTE(pagieza2 @ 2009 11 28, 15:28)
o kas zinote kur nebrangiai galima to celafano nusipirkti? man reikes ipakuot nemazai dovaneliu, tad noretusi rast nebrangiai veiksmas klaipedoje
mb pirko geliu parduotuvej
QUOTE(mmergyte @ 2009 11 29, 20:12)
mb pirko geliu parduotuvej
Ir aš esu pirkusi gėlių parduotuvėje. Bet man regis, ten pirkti gaunasi brangiau.
QUOTE(sunsetheat @ 2009 11 29, 00:39)
Nezinau kurioje temoje klausti, bet gal kur nors matete nedideliu kaledine tematika grojanciu mediniu dezuciu? Buciau labai dekinga uz atsakyma
Thomas Philipse yra, bet ten ne dezutes, o tiesiog grojancios dekoracijos Dar maciau Europoj Alan Deco ar Im Deco
QUOTE(pagieza2 @ 2009 11 28, 16:28)
o kas zinote kur nebrangiai galima to celafano nusipirkti? man reikes ipakuot nemazai dovaneliu, tad noretusi rast nebrangiai veiksmas klaipedoje
as pirkau Jyske, labai nebrangiai 1,49 visas tas rulonas, yra ivairiu, pasirinkikti galima
Aš šiemet celofaną rinkausi ne skaidrų, o išmargintą baltomis juostelėmis Dovanėlė supakuota atrodo taip, lyg būtų siūlais apvyta
Tarpkitko labai gražių celofanų ir vyniojimo popieriaus yra Klaipėdoje Tiltų gatvėje esančioje raštinės prekių parduotuvėje. Ten tokia topinė parduotuvytė - visokių grožių yra Aš ten kai užeinu tai visko noriu ir vis seilę varvinu
Vėliau gal įkelsiu savo pakuotas dovanėles. Beje aš labai mėgstu įvairias dėžutes paversti Kalėdinėmis daugkartinio naudojimo. Pvz tas, kam padovanoju, vėliau gali padovanoti dovanėlę supakuotą į tą pačią dėžutę, nes ją atidarant ji nesusiplėšo Čia aš kažkodėl esu įsitikinusi daranti gerą darbą, tiems, kas tyngi arba neturi laiko
Tarpkitko labai gražių celofanų ir vyniojimo popieriaus yra Klaipėdoje Tiltų gatvėje esančioje raštinės prekių parduotuvėje. Ten tokia topinė parduotuvytė - visokių grožių yra Aš ten kai užeinu tai visko noriu ir vis seilę varvinu
Vėliau gal įkelsiu savo pakuotas dovanėles. Beje aš labai mėgstu įvairias dėžutes paversti Kalėdinėmis daugkartinio naudojimo. Pvz tas, kam padovanoju, vėliau gali padovanoti dovanėlę supakuotą į tą pačią dėžutę, nes ją atidarant ji nesusiplėšo Čia aš kažkodėl esu įsitikinusi daranti gerą darbą, tiems, kas tyngi arba neturi laiko
QUOTE(Donatuke @ 2009 11 30, 19:11)
O as siemet visas moteriskos gimines atstoves apdovanosiu savo siutom prijuostem, o vyrams pasiusiu saldumynu ir riesuteliu pilnus krepsius, na gal dar po koki ukiska dalykeli pridesiu, kam ko reikia )
Mes su vyru irgi siuvome maiselius i kuriuos pridesiu siltu, savo pacios keptu bandeliu, sausaineliu ar meduolio