Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanėlių įpakavimas

user posted image
Atsakyti
Gal žinote kokią nuorodą, kur galima būtų pasižiūrėti, kaip pasidaryti įvairias dėžutes blush2.gif
Atsakyti
Prašau,Dėžutės, gal tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Dovaneliu pati pakuot nemoku blush2.gif ,bet kiekvienais metais nesu i parduotuve,kad graziai supakuotu,man labai patinka,ir grazu,kai dovaneles yra supakuotos.
Atsakyti
As siemet dovanas desiu i medziaginius maiselius ax.gif
Atsakyti
As pati pakuojudovanas, galiu ir jums papakuoti smile.gif tikrai pigiau nei parduotuvese smile.gif
Atsakyti
bandžiau nufotografuoti kaip ten su tais akmenėliais ir plaušu atriodo, bet per telefoną fotografuojant nieko nesimato g.gif .
Čia kažkuri mamytė klausė ar ne per daug palušas ir akmenėliai. Tai jūs galite paeksperimentuoti: pvz pakuojant versace crystal bright kvepalus rausvoj dėžutėj, tai dėjau truputį sidabrinio plaušo ir keletą ružavų akmenėlių ir perrišau ružava juostele. Kai pakavau baltą kosmetikos rinkinį dėjau tą patį sidabrinį plaušą ir įvairiaspalvių akmenėlių.... Čia kievienos fantazijos reikalas, priklauso nuo pakuojamos dovanos išvaizdos.
dar vieną dovaną supakavau taip: paėmiau paprastą juodą dėžutę (nuo piniginės), ant balto popieriaus guašu nupiečiau senių besmegenių, blizgiu nagų laku nupriešiau snaigių, klijais priklijavau po kaklais kaspinukų ir tą dėžutę apklijavau tuo išpieštu popieriumi. Ir suvyniojau į celofaną išpieštą snaigėmis. Atrodo labai orinaliai, toks vaizdas, kad tie besmegeniai kažkur toliau, pūgoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2009 11 25, 20:30)
Dovaneliu pati pakuot nemoku blush2.gif ,bet kiekvienais metais nesu i parduotuve,kad graziai supakuotu,man labai patinka,ir grazu,kai dovaneles yra supakuotos.

bet kad ten uz 1 ipakavima nugriebia ne maziau 6 lt. man reikia supkauot apie 30 dovanu tai doh.gif

as tai stebuklu kazkokiu nemoku bet visada pakuoju nuperku popieriaus, kaspino, aprisu , pririsu atviruka su vardu, nes kitaip pati nezinociau kam ka paduot tokioje gausybeje. ir visada gaunasi grazu. tiesa per nai daug gavom dovanu "seimai" sudetu i viena maisa ar pakuote, tai kazkaip man tokio dziaugsmo nebuvo, gauni maista tas pats kas is parduotuves gauta iskraustyt- cia man, cia tau... blush2.gif
Atsakyti
Na aš tai visas dovanas visada pakuoju pati blush2.gif man ir pigiau, ir širdžiai miela... na o jei ir ne visada gražiai gaunasi, tai tikrai nėra dar niekas priekaišto pasakęs, juk tai nuoširdi rankų darbo dovana smile.gif
Atsakyti
nejaugi niekas neturi skaidraus popieriaus pakavimo pavyzdeliu? g.gif
Atsakyti
pakavimas celofanu, pamoka

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
o kas zinote kur nebrangiai galima to celafano nusipirkti? biggrin.gif man reikes ipakuot nemazai dovaneliu, tad noretusi rast nebrangiai smile.gif veiksmas klaipedoje
Atsakyti