Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanėlių įpakavimas

Labai jauku ir paprasta:
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 11 16, 13:51)
Labai jauku ir paprasta:
user posted image

susileidau nuo paprastumo ir mielumo wub.gif Tokiai Agei adgrubnagei kaip aš bumbulai nėra aukštasis pilotažas thumbup.gif Padarysiu thumbup.gif
Bet...kur galima ieškoti tokio ale kepimo popieriaus g.gif Ir dar...gal kur yra parodyti visi žingsneliai, kaip dovaną vynioti į popierių. Man visada gaunasi kreivokai, na pati žiūriu ir nesmagu. Nors kiti gal ir nemato, bet jaučiu, kad noriu tobulai, o gaunasi...kaip visada doh.gif
Atsakyti
Aš šiemet sugalvojau dovanas pakuoti į tą permatomą celofaną (čia kažkuri mamytė foto buvo įmetusi iš Jysk'o su snaigėm ir bugieniais). Kad nebūtų nuobodu prisirinkau prie namų akmenėlių ir juos nudažiau su guašu įvairiom spalvom, taip pat nusipirkau Shetelinge sidabrinių plaušų (čia kur gėlių puokštėse būna). Jau kai ką supakavau, atrodo tikrai įdomiai: ant celofano dėjau plaušų, bėriau tų akmenėlių ir suėmusi celofano kraštus surišau priderinta juostele. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gera52 @ 2009 11 23, 09:26)
Jau kai ką supakavau

Gal gali pasirodyti, tikrai būtų įdomu pamatyti mirksiukas.gif . Ar čia ikikalėdinė paslaptis?
Atsakyti
Nea, ne paslaptis smile.gif vakare pabandysiu nufotografuoti
Atsakyti
QUOTE(gera52 @ 2009 11 23, 10:26)
Kad nebūtų nuobodu prisirinkau prie namų akmenėlių ir juos nudažiau su guašu įvairiom spalvom

o tai guasas nuo akmeneliu nenusivalo? g.gif
Atsakyti
Ne, nenusivalo. Tik reikia leisti išdžiūti gerai. Aišku, jei šlapinsit, tai nubėgs dažai.
Papildyta:
Galima dar dėl visa ko išdžiūvusius nupurkšti plaukų laku.
Aš iš Turkijos šią vasarą keletą saujų akmenų parsivežiau, bet išdžiūvę jie neteko viso savo grožio. Tai nupurškiau laku, jie vėl kaip šlapi tapo. Sudėjau į tokį plaušą kaip valtelę (yra floristikos parduotuvėse) ir padėjau vonioj. Tai kaskart atostogas primena smile.gif
Sorry už of topicą, tik norėjau pasakyti, kad iš pigių medžiagų galima grožių pridaryti
Atsakyti
domintu daugiau pakavimo pavizdziu skaidriam popieriuje, nes per klaida uzsipirkau jo Jyske biggrin.gif
Atsakyti
Keletas idėjų:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gera52 @ 2009 11 23, 11:33)
Ne, nenusivalo. Tik reikia leisti išdžiūti gerai. Aišku, jei šlapinsit, tai nubėgs dažai.
Galima dar dėl visa ko išdžiūvusius nupurkšti plaukų laku.

o tai plauku lakas atstoja kaip ir sintetini laka. Fiksuoja dazus? g.gif
Atsakyti
As, tai va, neriu snaigutes ir pridesiu prie dovaneliu, dar gal koki maza zaisliuka nuo eglutes pririsiu... Neriu jau ir kelioms mamytems, kurios susidomejo blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gera52 @ 2009 11 23, 10:26)
Aš šiemet sugalvojau dovanas pakuoti į tą permatomą celofaną (čia kažkuri mamytė foto buvo įmetusi iš Jysk'o su snaigėm ir bugieniais). Kad nebūtų nuobodu prisirinkau prie namų akmenėlių ir juos nudažiau su guašu įvairiom spalvom, taip pat nusipirkau Shetelinge sidabrinių plaušų (čia kur gėlių puokštėse būna). Jau kai ką supakavau, atrodo tikrai įdomiai: ant celofano dėjau plaušų, bėriau tų akmenėlių ir suėmusi celofano kraštus surišau priderinta juostele. 4u.gif

Man irgi tas celofanas neblogai atrodo, o neatrodo per daug ir akmenėliai, ir plaušas ? Gal aš irgi pamėginčiau taip supakuoti g.gif
Atsakyti