Neužtruks tas šurmulys ateiti. Taip pamažu pradedam čia planuoti, žiūrėkit dar savaitė kita, pradės parduotuvės puoštis. Po to vis drąsiau ir drasiau visi pradės ruoštis.
Silstos pasiūlytos idėjos mažų dovanėlių pakavimui ir man patiko reikės pasinaudoti
Sveikutės
Daug kas kitose temose temose rašėt, kad planuojat dovanoti įvairius rinkinukus ;>>
O kaip planuojate juos supakuoti? Galbūt turite kažkokių originalių idėjų?
Daug kas kitose temose temose rašėt, kad planuojat dovanoti įvairius rinkinukus ;>>
QUOTE(Desire*~> @ 2009 10 05, 19:46)
Sveikutės
Aš pakuoju į celofaną. Paprasčiausiai surišu viršuje ir papuošiu kokiu kaspinu ar kompozicija nedidele. Šiemet galvoju reikės parišti kaspinėlius su cinamono lazdele.
QUOTE(Desire*~> @ 2009 10 05, 20:07)
Taip , būtent, taip. Man irgi atrodė, kad jau pabodęs toks pakavimas. Bet vasarą tiesiogiai teko susidurti su dovanų pakavimu, tai po to pakeičiau nuomonę. Į saloną dažnai užsukdavo solidi dama ir vis prašydavo supakuoti į celofaną ir tik celofaną ir nieko daugiau išskyrus celofaną. Sakydavo, kad tai prabangu, iškilminga ir labai trapu tuo pat metu.
Jei celofanas pabodęs, po juo juk tiek visko galima prigalvoti, kad jis pataps tik pagalbine detale ir puošmena.
QUOTE(baltai balta @ 2009 10 05, 20:50)
Taip , būtent, taip. Man irgi atrodė, kad jau pabodęs toks pakavimas. Bet vasarą tiesiogiai teko susidurti su dovanų pakavimu, tai po to pakeičiau nuomonę. Į saloną dažnai užsukdavo solidi dama ir vis prašydavo supakuoti į celofaną ir tik celofaną ir nieko daugiau išskyrus celofaną. Sakydavo, kad tai prabangu, iškilminga ir labai trapu tuo pat metu.
Jei celofanas pabodęs, po juo juk tiek visko galima prigalvoti, kad jis pataps tik pagalbine detale ir puošmena.
Na čia tai super darbeliai tikrai niekada nebūčiau sugalvojus, kad taip gražiai kažką galima padaryt su celofanu
Baltai balta, jau kokį grožį įdėjot
Jūsų darbas?
Jūsų darbas?
QUOTE(Burtininke @ 2009 10 06, 09:32)
Sutinku, kad gražu Deja čia mano tik foto, o pakavimas ne. Man kaip pradedančiai dar nelabai sekasi, bet po truputį įsivažiuoju