Dekoju, saulute, uz informacija.
Kiek geru ideju. Vel norisi pakuoti dovanas...
QUOTE(prieblanda @ 2009 08 10, 10:19)
taisykit nuorodą, nes nenurodėt
oi sorry, klaida ir panašu, kad jau neberasiu kaip ištaisyti
QUOTE(saulute© @ 2009 08 10, 15:44)
oi sorry, klaida ir panašu, kad jau neberasiu kaip ištaisyti
įdėkit iš naujo
QUOTE(prieblanda @ 2009 08 10, 15:07)
įdėkit iš naujo
tai sakau, neberasiu tos nuorodos, kažkur interneto platybėse...
Aš jau apie Kalėdas galvoju. Kartais nusiperku tai popieriaus, tai juostelę kokią, tai dar ką, nes prieš Kalėdas nieko gero nebebūna. Viskas tik su Kalėdine atributika. Popierius - su seneliais šalčiais, eglutėmis, rogėmis...
QUOTE(Hermana @ 2009 08 17, 21:21)
Kartais nusiperku tai popieriaus, tai juostelę kokią, tai dar ką, nes prieš Kalėdas nieko gero nebebūna. Viskas tik su Kalėdine atributika. Popierius - su seneliais šalčiais, eglutėmis, rogėmis...
gerai turėti atsargoje neutralaus popieriaus, juostelių, kt., papuošimų todėl atsargas perku visus metus Iš patirties žinau, kaip sunku būna rasti paprasto popieriaus, kai pakuoji dovanas gruodžio mėn., gimusiems...
QUOTE(Leita @ 2009 08 19, 22:53)
gerai turėti atsargoje neutralaus popieriaus, juostelių, kt., papuošimų todėl atsargas perku visus metus
Iš patirties žinau, kaip sunku būna rasti paprasto popieriaus, kai pakuoji dovanas gruodžio mėn., gimusiems...
Iš patirties žinau, kaip sunku būna rasti paprasto popieriaus, kai pakuoji dovanas gruodžio mėn., gimusiems...
Na po praėjusiu Kalėdu ir aš turiu tokią silpnybę visokiems pakavimo "reikmenims". Tik MB ramina. Jau turėčiau visą sandėlį visokiausio gėrio, jei ne jis. Ir vistiek vis kažkam kažką supakuoti prireikia, tai praverčia. Na o dabar aš jau kokį mėnesį svarstau, ką kam Kalėdoms dovanosiu, tai ir pakavimui aktyviau ruošiuosi.