Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanėlių įpakavimas

user posted image
gražu, įdomu, naudinga
tubelių šablonai
dėžučių šablonai
dėžučių šablonai 2
dėžučių šablonai 3
dėžučių šablonai 4
Atsakyti
Dekoju, saulute, uz informacija.
Atsakyti
Kiek geru ideju. thumbup.gif Vel norisi pakuoti dovanas... blush2.gif
Atsakyti
kaspinai
Atsakyti
QUOTE(saulute© @ 2009 08 10, 11:09)

taisykit nuorodą, nes nenurodėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 08 10, 10:19)
taisykit nuorodą, nes nenurodėt  ax.gif

oi sorry, klaida blush-anim-cl.gif ir panašu, kad jau neberasiu kaip ištaisyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute© @ 2009 08 10, 15:44)
oi sorry, klaida blush-anim-cl.gif ir panašu, kad jau neberasiu kaip ištaisyti doh.gif

įdėkit iš naujo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 08 10, 15:07)
įdėkit iš naujo  mirksiukas.gif
tai sakau, neberasiu tos nuorodos, kažkur interneto platybėse... ax.gif
Atsakyti
deko
Atsakyti
Aš jau apie Kalėdas galvoju. biggrin.gif Kartais nusiperku tai popieriaus, tai juostelę kokią, tai dar ką, nes prieš Kalėdas nieko gero nebebūna. Viskas tik su Kalėdine atributika. Popierius - su seneliais šalčiais, eglutėmis, rogėmis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermana @ 2009 08 17, 21:21)
Kartais nusiperku tai popieriaus, tai juostelę kokią, tai dar ką, nes prieš Kalėdas nieko gero nebebūna. Viskas tik su Kalėdine atributika. Popierius - su seneliais šalčiais, eglutėmis, rogėmis...  doh.gif
gerai turėti atsargoje neutralaus popieriaus, juostelių, kt., papuošimų rolleyes.gif todėl atsargas perku visus metus biggrin.gif
Iš patirties žinau, kaip sunku būna rasti paprasto popieriaus, kai pakuoji dovanas gruodžio mėn., gimusiems... heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2009 08 19, 22:53)
gerai turėti atsargoje neutralaus popieriaus, juostelių, kt., papuošimų rolleyes.gif todėl atsargas perku visus metus biggrin.gif
Iš patirties žinau, kaip sunku būna rasti paprasto popieriaus, kai pakuoji dovanas gruodžio mėn., gimusiems... heart.gif

Na po praėjusiu Kalėdu ir aš turiu tokią silpnybę visokiems pakavimo "reikmenims". Tik MB ramina. biggrin.gif Jau turėčiau visą sandėlį visokiausio gėrio, jei ne jis. lotuliukas.gif Ir vistiek vis kažkam kažką supakuoti prireikia, tai praverčia. rolleyes.gif Na o dabar aš jau kokį mėnesį svarstau, ką kam Kalėdoms dovanosiu, tai ir pakavimui aktyviau ruošiuosi. ax.gif
Atsakyti