Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanėlių įpakavimas

QUOTE(Hermana @ 2009 01 04, 15:09)
kur galima gauti tokiu tinkleliu ir tokios medziagos ar popieriaus, kaip pirmoje nuotraukoje?  g.gif  Ir as uzsimaniau.  blush2.gif  biggrin.gif

Hermana, flizelino prieš šias kalėdas pirkau Schetelig'e, o tinklelio manau rasi floristinėse parduotuvėse user posted image
P.S. user posted imageminėtos medžiagos, ir kontaktai yra, jei ką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2009 01 06, 15:46)
Hermana, flizelino prieš šias kalėdas pirkau Schetelig'e, o tinklelio manau rasi floristinėse parduotuvėse user posted image
P.S. user posted imageminėtos medžiagos, ir kontaktai yra, jei ką smile.gif

Sirdingai dekoju! aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermana @ 2009 01 06, 18:53)
Sirdingai dekoju! aciuks.gif
prašom, kad tik mačyjo mirksiukas.gif
user posted image user posted image
skaitaintiems rusų kalba smile.gif Как упаковать подарок, Упаковка подарков

user posted image

user posted image

user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

plastikas, popierius
p.s. pažaiskit su Google translate išsiversdami raktinius žodžius "dovanų pakavimas", "dovana", "pakavimas", o paskui google tarp paveiksliukų ieškokite rezultatų, o jų - apsčiai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leita: 07 sausio 2009 - 14:35
Čia mano kalėdinė dovana tėvams - kavos virimo aparatas- bandžiau pakavimo dekorui naudoti tikras kavos pupeles, kad dovana kvepėtų kava, ir kavos atspalvių audinius (drobę, liną, medvilnę), kad "skaniai" atrodytų biggrin.gif

Tik apdaila, tvarkingumas kai kur sušlubavo ax.gif

http://i287.photobuc...ba/DSCF2692.jpg

http://i287.photobuc...ba/DSCF2693.jpg

http://i287.photobuc...ba/DSCF2695.jpg

http://i287.photobuc...ba/DSCF2697.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 08 sausio 2009 - 23:08
Orginali idėja ir medžiagos - sveikinu. Puiku.. bigsmile.gif
Atsakyti
oho kiek darbo įdėta, pagarba friends.gif
toks pakavimas puikiai atliktų ir namų dekoro f-ją smile.gif
Atsakyti
Ačiū Jurgita Dekor, Leita:4u: 4u.gif Čia norėjau pagal tą artišokų techniką daryti, kur iš medžiagos trikampiukų, bet trikampiukų gavosi tik po vieną eilę kiekvienoje pusėje, nes medžiagos pritrūko- labai daug suėjo audinio blush2.gif

Dovana jau išpakuota ir naudojama- o dėžute tėvai svetainę pasipuošę ax.gif

Norėjosi man kad kvepėtų kava, daugiau tų kavos pupelių kur nors į tą pakuotę įkomponuoti- bet niekaip nesugalvojau kur jų didelį kiekį įkomponuoti- tai gavosi tik truputį pamėtyta. Pradžioje turėjau mintį iškvėpinti aromatiniu aliejumi, kavos aromato- bet prieš šventes niekur jo neužtikau, tai sukausi taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 01 09, 14:39)
Ačiū Jurgita Dekor, Leita:4u:  4u.gif Čia norėjau pagal tą artišokų techniką daryti, kur iš medžiagos trikampiukų, bet trikampiukų gavosi tik po vieną eilę kiekvienoje pusėje, nes medžiagos pritrūko- labai daug suėjo audinio blush2.gif

Dovana jau išpakuota ir naudojama- o dėžute tėvai svetainę pasipuošę ax.gif

Norėjosi man kad kvepėtų kava, daugiau tų kavos pupelių kur nors į tą pakuotę įkomponuoti- bet niekaip nesugalvojau kur jų didelį kiekį įkomponuoti- tai gavosi tik truputį pamėtyta. Pradžioje turėjau mintį iškvėpinti aromatiniu aliejumi, kavos aromato- bet prieš šventes niekur jo neužtikau, tai sukausi taip ax.gif

kaip tvirtinai kavos pupeles? blush2.gif
Atsakyti
Manau, kad tvirtinti galėjo su karštais klijai, gal klystu...arba su kokiais super glue.
Atsakyti
Jo jo, karštais klijais ax.gif Sper glue ir panašių labai nemėgstu- tručas toks, kad net akis graužia, o dar neduok die kur ant rankų pakliūva, ar tfu tfu tfu, į akis įtrykštų, spaudant tą tūtelę- nu tai be škūros ir be akių likti galima- man košmaras tokio tipo klijai- kiek naudojausi, tiek keikiausi- todėl aš tik karštus naudoju ax.gif Ir ta medžiaga visa, ir tie trikampiukai medžiaginiai irgi su karštais klijais tvirtinti- viskas su jais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 01 10, 21:21)
Jo jo, karštais klijais  ax.gif  Sper glue ir panašių labai nemėgstu- tručas toks, kad net akis graužia, o dar neduok die kur ant rankų pakliūva, ar tfu tfu tfu, į akis įtrykštų, spaudant tą tūtelę- nu tai be škūros ir be akių likti galima- man košmaras tokio tipo klijai- kiek naudojausi, tiek keikiausi- todėl aš tik karštus naudoju ax.gif Ir ta medžiaga visa, ir tie trikampiukai medžiaginiai irgi su karštais klijais tvirtinti- viskas su jais  ax.gif

o kaip tie karsti klijai atrodo?dar reikia pistoleta pirkti prie ju ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 01 10, 20:38)
o kaip tie karsti klijai atrodo?dar reikia pistoleta pirkti prie ju ar kaip? blush2.gif

kiek zinau-karsti klijai tik su pistoleto pagalba gaunasi mirksiukas.gif
bet as galiu nuramint-visai nebrangu-senukuose pirkau uz septynis lt...
o jei ir suges-nebus gaila... irnesakyk.gif
Atsakyti