Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanėlių įpakavimas

QUOTE(stafisss @ 2008 12 24, 10:31)
o kaip manote ar pakanka įpakuoti buteliuką tiesiog į popierių
popierius dažnokai plyšta pakuojant nestandartinius daiktus smile.gif siūlyčiau rinktis plėvelę ar gražų kalėdinį audinį wink_3.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2008 12 24, 13:47)
popierius dažnokai plyšta pakuojant nestandartinius daiktus smile.gif siūlyčiau rinktis plėvelę ar gražų kalėdinį audinį wink_3.gif

Tuomet bandysiu iš audinio pasiūti maišelį ir gal ka išsiuvinėti smile.gif o papildomai nereikia dėti to maišelio į dėžutę ar į popierių vynioti? niekad dar neteko tokios dovanos dovanoti tai nelabai įsivaizduoju kaip turėtų būti doh.gif
Atsakyti
stafisss, jei buteliuką dėsi į dėžutę, tuomet pastarąją įpakuok į popierių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2008 12 24, 13:58)
stafisss, jei buteliuką dėsi į dėžutę, tuomet pastarąją įpakuok į popierių wink.gif

Dėsiu į maišelį smile.gif dėkui už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2008 12 23, 21:28)

sitie faini thumbup.gif
Atsakyti
Dekui, merginos, uz saunias idejas!!! Visoms po balioneli smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2008 12 23, 10:58)
Dedu savo,laukiu nuomoniu 4u.gif  nelabai graziai man tas kaspinas atrodo,norisi kitokio doh.gif 

p.s kaspina pakirpsiu aisku,nes dabar labai ilgas,bet dar tiksliai nezinau ar taip rysiu,tai palikau nenukirpta mirksiukas.gif

Kaip man grazu. thumbup.gif Sakyciau, netgi seksualu. blush2.gif Tik aisku, kaspinuko galai trumpesni turetu buti. Bet siaip labai grazus juoda-raudona derinys. Ir ne tik spalvu, bet ir "medziagu" parinkimas man labai patinka. thumbup.gif

Itariu, kad jau visos dovaneles isdovanotos, tad visas su praejusiomis ir dar ateinanciomis sventemis!
Atsakyti
Sveikinu visas ir visus su Kalėdomis bei ateinančio user posted image metais.
o aš nė nespejau savųjų pakavimų nufotkinti user posted image tik į popierių, juostele papuošiau, ir į maišą user posted image kalėdų seneliui biggrin.gif
bus progų dar parodyti savo pakavimus irnesakyk.gif su praėjusiomis, ateinančiomis šventėmis drinks_cheers.gif

šiaip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leita: 29 gruodžio 2008 - 14:27
Keli mano pabandymai 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
AgnĖ.** labai labai grazios ir mielos dovaneles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2009 01 02, 17:19)
AgnĖ.** labai labai grazios ir mielos dovaneles thumbup.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2009 01 01, 23:22)
Keli mano pabandymai  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai grazu!
O kur galima gauti tokiu tinkleliu ir tokios medziagos ar popieriaus, kaip pirmoje nuotraukoje? g.gif Ir as uzsimaniau. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti