Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanėlių įpakavimas

o cia mnao beveik visos supakuotos dovanos, aisku ne taip tobulai ir krupsciai supakuotos kaip kitu mamyciu, bet turejau maza nykstuka salia, kuris daugiau trukde, nei padejo lotuliukas.gif

http://public.fotki....e2006/visokios/
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2008 12 23, 11:20)
hmz.. pabandysiu i kita puslapi ideti tada doh.gif
na kaip dabar? g.gif

Dabar matosi bigsmile.gif
Bet man ta juostelė kažkaip nilabai unsure.gif Gal nėra vaizdo, kad nepakirpta dar g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 23 gruodžio 2008 - 10:25
QUOTE(Gardenija @ 2008 12 23, 10:24)
Dabar matosi bigsmile.gif
Bet man ta juostelė kažkaip nilabai unsure.gif Gal nėra vaizdo, kad nepakirpta dar g.gif

Turiu dar balta,bet ji siek tiek trumpoka,tai neuztenka bantui suristi doh.gif nebent surisus balta,o kaspina padarius is raudonos g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Zavinga1* @ 2008 12 23, 10:24)
aistukke paprasta ir originalu thumbup.gif

Dekui mirksiukas.gif labai norejau MB dovana ipakuot i juoda pakavimo popieriu,tai visa miesta isvazynejau beieskodama to juodo popieriaus doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2008 12 23, 11:26)
Turiu dar balta,bet ji siek tiek trumpoka,tai neuztenka bantui suristi doh.gif  nebent surisus balta,o kaspina padarius is raudonos g.gif

Nebus "košė"? Juoda+balta+raudona?
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 12 23, 10:28)
Nebus "košė"? Juoda+balta+raudona?

zinok buvau pridejus man visai nieko lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2008 12 23, 11:31)
zinok buvau pridejus man visai nieko lotuliukas.gif  blush2.gif

Nu tai rodyk bigsmile.gif
Papildyta:
Aistukke, beveik tavo variantas, tik juostelė subtiliai padekoruota. Labai gražiai žiūrisi rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
aistukke, kaspino kilpeles daryk kiek mažesnes. dailiau žiūrėsis, žinoma, galus pakirpti irgi reiktų smile.gif
kaspinų var., ax.gif
Atsakyti
na bandau ikelti smile.gif
user posted image
user posted image
o cia bendras vaizdas, aisku naturaliai graziau atrodo, kazkaip neiseina nufotografuoti graziai doh.gif cia net nelabai matosi kad sakeles apipurkstos sniegu dar smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2008 12 23, 10:48)
na bandau ikelti smile.gif
user posted image
user posted image
o cia bendras vaizdas, aisku naturaliai graziau atrodo, kazkaip neiseina nufotografuoti graziai doh.gif cia net nelabai matosi kad sakeles apipurkstos sniegu dar  smile.gif
user posted image

grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2008 12 23, 10:47)
aistukke, kaspino kilpeles daryk kiek mažesnes. dailiau žiūrėsis, žinoma, galus pakirpti irgi reiktų smile.gif
kaspinų var., ax.gif

aciu labai uz nuoroda 4u.gif
balta ir raudona ziuriu nelabai schmoll.gif
user posted image
darysiu tik raudona ax.gif
dekui labai uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
šian' pirmąkart pabuvojau Schetelig'e, ohohooo karsta.gif user posted image biggrin.gif
asortimentas bei kainos daugiau orientuotos perkantiems urmu smile.gif nors kai ką ir aš nusipirkau bigsmile.gif spirgu, kaip norisi greičiau lėkt pakuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2008 12 23, 09:59)
o cia mnao beveik visos supakuotos dovanos, aisku ne taip tobulai ir krupsciai supakuotos kaip kitu mamyciu, bet turejau maza nykstuka salia, kuris daugiau trukde, nei padejo lotuliukas.gif

http://public.fotki....e2006/visokios/

Labai gražiai supakuotos dovanėlės ax.gif Tikrai kvepia Kalėdomis newyear.gif
Atsakyti