Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanėlių įpakavimas

QUOTE(Rasyte0509 @ 2008 12 21, 15:12)

Norejau pakalausti  kur pirkai popieriu(antroji dovanele)?
Nes labai noriu pasivogti ideja su tuo popierium, apelsinais ir cinamonu... ax.gif

Sita popieriu senukuose radau. Buvo ikistas tarp kitu dovanu popieriu ruloneliu. Pamaciau ir nebegalejau palikti. biggrin.gif Siaip gal ir kur kitur yra, nes cia kaip ir pakavimo popierius. Bent jau taip pavadinta. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 12 21, 01:33)
gal kuri žinot kur Vilniuj galima būtų rasti celofano ar peršviečiamo popieriaus?  4u.gif

Mačiau Timari parduotuvėje Panoramoje, rulonas lyg tai 7 lt kainavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2008 12 21, 17:43)
Mačiau Timari parduotuvėje Panoramoje, rulonas lyg tai 7 lt kainavo  smile.gif

Ten geru dalykeliu yra. thumbup.gif Man labai patiko melynas popierius. wub.gif Dar labai norejau balto, bet kai pamaciau, kad kainuoja virs 15 lt, tai padejau i vieta. doh.gif
Atsakyti
dėkui už atsakymus. Nusiprkau gėlių salone smile.gif už 2m sumokėjau 4lt smile.gif
dar prieš tai ieškojau maximose, sakė nebeturi, išpirko. Balionų šaly brangiai ima.

Atsakyti
na va ir as dedu savo dovaneles, visu nesupakavau, siandien kzk rankos nekyla, nuisikaliau sausainius kepdama, foto imetu ax.gif

o cia dovana teciui 4u.gif
user posted image

o cia kolegoms, sausainiukai 4u.gif
user posted image

Atsakyti
As cia taip paziurejau kiek jus mokate uz ta celofano lapa ir gaila man doh.gif Iskart atsiprasau uz reklama, bet manau pravers jums. Konarskio/Basanaviciaus (Basanaviciaus g. esantis) geliu turgelyje yra floristiniu prekiu parduotuve, buvusioje ukiniu prekiu parduotuveje. Uz 100*70cm celogano lapa sumokesite 0.5Lt, dar ten yra mazesnio dydzio 50*70cm bei spalvotu celofanu ir juosteliu ivairiu... Tiesiog man nepatinka kai gelininkai tikrai nachaliskai nuplesineja pinigus (na uz 1Lt dar nieko, bet buna ir 2Lt ir dar daugiau paima, kai patys centus sumoka). schmoll.gif Tikiuosi pravers info ir su artejanciom sventem visas! 000059.gif
Atsakyti
pirmos siemet,padovanotos jau ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
zalias popierius pirktas maximoj,nebepamenu pavadinimo doh.gif
Atsakyti
Paskutines naujienos - http://gyvenimas.del...php?id=19748577
Atsakyti
mano dovanles irgi jau supakuotos:) bet cia ideti nemoku, gal kas pagelbetu? blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
merginos gal kas turi video ar step by step,kaip padaryti grazu kaspina ant dovanos?
Papildyta:
Dedu savo,laukiu nuomoniu 4u.gif nelabai graziai man tas kaspinas atrodo,norisi kitokio doh.gif
user posted image
p.s kaspina pakirpsiu aisku,nes dabar labai ilgas,bet dar tiksliai nezinau ar taip rysiu,tai palikau nenukirpta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukke: 23 gruodžio 2008 - 10:15