Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanėlių įpakavimas

Na tai stai, pafotografavau savo dovaneles. biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu uz kompimentus! 4u.gif Dabar vaiksciosiu nosi uzrietusi. biggrin.gif
Na o jei rimciau, tai cia dar ne visos dovaneles. Regis issisemiau. Dar supakavau sita ir dabar sedziu, nebezinau, kaip kitas dovaneles supakuoti doh.gif
user posted image

Kazkaip siemet norisi, kad visos dovanu pakuotes butu skirtingos.
Atsakyti
gal kuri žinot kur Vilniuj galima būtų rasti celofano ar peršviečiamo popieriaus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2008 12 21, 00:33)
gal kuri žinot kur Vilniuj galima būtų rasti celofano ar peršviečiamo popieriaus?  4u.gif

pabandyk paklausineti geliu salonuose, jie gal parduos g.gif
Atsakyti
gėlių salone tikrai parduotų mirksiukas.gif

Man tai už dyka net davė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2008 12 21, 10:30)
gėlių salone tikrai parduotų  mirksiukas.gif

Man tai už dyka net davė  blush2.gif

Pardavė ir man doh.gif Už tą standartinio dydžio gabalą (1 m. ilgio) - 2 lt. blink.gif
Atsakyti
akropolu tikrai yra, priesais maxima, yra balioniu salis berots smile.gif 1 m. kainuoja 5 lt doh.gif
Atsakyti
Aš permatomo popieriaus mačiau maximoj. Prie dovanų popieriaus(suvyniotas taip pat ,kaip dovanų popierius) ax.gif
Atsakyti
pernai maximoj jo tikrai buvo prie dovanu popieriaus, na o siemet uzsimusdama neradau doh.gif pirkau geliu skyrely, 1 lakstas 1 litas
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2008 12 21, 12:56)
akropolu tikrai yra, priesais maxima, yra balioniu salis berots smile.gif  1 m. kainuoja 5 lt doh.gif

Aš balionų šaly mokėjau po 3 Lt už metrą. Brangoka, bet kitur neradau... O kaip tyčia to permatomo reikėjo 4u.gif
Atsakyti
[quote=Hermana,2008 12 19, 22:23]
Na tai stai, pafotografavau savo dovaneles. biggrin.gif

Norejau pakalausti kur pirkai popieriu(antroji dovanele)?
Nes labai noriu pasivogti ideja su tuo popierium, apelsinais ir cinamonu... ax.gif
Atsakyti
Pabandyk panaudoti paprastą kepimo popierių, kurio ko gero yra kiekviename prekybos centre...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 21 gruodžio 2008 - 14:25