Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanėlių įpakavimas

QUOTE(kristiniuke @ 2008 12 11, 10:58)
O kodel juodai? na nepyk, bet man keistai labai atrodo g.gif

Nepykstu mirksiukas.gif Man kazkaip taip labai prabangiai atrodo,tai sumasciau,kad juodai pakuosiu smile.gif be to ir dovana siais metais nepigi doh.gif
Dar sumasciau,dovana ideti i kokia buitines technikos deze,kad praplesus juoda popieriu matytusi tarkim Lygintuvo deze lotuliukas.gif o toje dezeje,butu kita deze,kur yra dovana biggrin.gif Galvoju apgauti savo MB lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar galvojau,taip padaryti smile.gif
user posted image
Bet cia jau turbut per daug mergaitiska,tai nusprendziau juoda popieriu det 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiniuke @ 2008 12 11, 10:58)
O kodel juodai?
manau skonio, nuotaikos reikalas mirksiukas.gif kam su klasika asociuojasi, prabanga, o kam - su šermenimis smile.gif
asmeniškai man gražu pažiūrėti, bet nei dovanoti, nei pati gauti- nelabai norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiniuke @ 2008 12 11, 11:05)
Sauniai sugalvota thumbup.gif

drinks_cheers.gif gal dar kas kokiu minciu turi,kaip galima suzaisti su dovana? Apgauti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(saulute© @ 2008 12 11, 11:05)
manau skonio, nuotaikos reikalas mirksiukas.gif kam su klasika asociuojasi, prabanga, o kam - su šermenimis smile.gif
asmeniškai man gražu pažiūrėti, bet nei dovanoti, nei pati gauti- nelabai norėčiau ax.gif

Bet,kad jau igryso tie visi margi popieriai doh.gif kazkaip siais metais norejosi kazko isskirtino ax.gif tikiuosi MB juoda spalva neasocijuojasi su sermenimis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2008 12 11, 11:11)
jau igryso tie visi margi popieriai doh.gif  kazkaip siais metais norejosi kazko isskirtino ax.gif tikiuosi MB juoda spalva neasocijuojasi su sermenimis doh.gif  lotuliukas.gif
mirgu-margu yra košmaras doh.gif į tokį popierių supakuotos dovanos nei apriši kaspinu, nei kitaip kaip dekoruosi, nes sviestas sviestuotas ir taip wacko.gif apsidraudžiant, kad nebūtų šermeninių minčių (juoda+balta) doh.gif galima sužaisti su kuo įvairesnėmis spalvomis user posted image kad ir tamstos rodyta rausva spalva, ar sidabrinė, žydra, raudona, geltona. ir nebūtina mąstyti, jog jei rausva (raudona, vyšninė) tinka tik mergaitėms user posted image o žydra (mėlyna) tik berniukams user posted image
juolab, jei dėžutė bus nuo proso mirksiukas.gif

mano akimis vykęs spalvų derinys ir pateikimas nešermeninis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute©: 11 gruodžio 2008 - 11:52
QUOTE(saulute© @ 2008 12 11, 11:46)
mirgu-margu yra košmaras doh.gif į tokį popierių supakuotos dovanos nei apriši kaspinu, nei kitaip kaip dekoruosi, nes sviestas sviestuotas ir taip wacko.gif apsidraudžiant, kad nebūtų šermeninių minčių (juoda+balta) doh.gif galima sužaisti su kuo įvairesnėmis spalvomis kad ir tamstos rodyta rausva spalva, ar sidabrinė, žydra, raudona, geltona. ir nebūtina mąstyti, jog jei rausva (raudona, vyšninė) tinka tik mergaitėms user posted image o žydra (mėlyna) tik berniukams user posted image
juolab, jei dėžutė bus nuo proso mirksiukas.gif
mano akimis vykęs spalvų derinys ir pateikimas nešermeninis biggrin.gif

Galvoju,gal tada apristi raudonu kaspinu ta juoda dezute g.gif

Papildyta:
man va ir cia nieko 4u.gif
user posted image
Papildyta:
reik manau juosteles ryskesnes,kad atmustu ta juoda spalva 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 09 gruodžio 2009 - 15:52
QUOTE(Hoffnung @ 2008 12 11, 15:06)
O gal kas turit mazyciu dezuciu makelteliu? Buciau labai dekinga,nes niekur nerandu  blush2.gif
QUOTE(saulute© @ 2008 12 08, 16:48)
dėžutę gali išsilankstyti mirksiukas.gif
aha, 2 lapai atgal tongue.gif kas ieško, tas randa mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 12 10, 22:36)
gal nelabai įdomu, bet galima supakuoti kaip saldainį. na, suvynioji į popierių, popieriaus galus suriši, ir pati popierių "paveli", nežinau, kaip paaiškint smile.gif
va:
oi, didelė nuotrauka. va čia

arba maždaug taip smile.gif
Atsakyti
popierius + lipni medžio imitacija smile.gif
user posted image

popierius + siūlai
user posted image
Atsakyti
user posted image user posted image

user posted image

man ši idėja labai patiko. gabaliukas vilnonio audinio, siūlas siuvinėjimui, į vidų galima įdėti arbatos, medaus, servetėlių komplektą, ar ką tik sugalvoji bigsmile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image user posted image

user posted image

didelė foto, tai dedu nuorodą - papuošalas, bet manau puikiai tiktų ir kaip dekoro detalė dovanai bigsmile.gif

kai kas gali kartotis 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Manau, svarbiausia dovanos idėja, viena iš tokių galėtų būti ši. Tai paprasčiausia didelė dėžė, imituojanti orkaitę. Ją tereikia nudažyti ir pridėti keletą detalių! Į "orkaitės" vidų galima idėti savo keptų sausainių, pyragą ar net keksiukų. Julija
user posted image
Šaltinis: delfi/namai ir šeima
Atsakyti