Gal kas turi kokia ideja kaip galima "supakuoti" zurnalo prenumerata? Apart voko niekas i galva nesauna kol kas
QUOTE(rassim @ 2008 12 05, 10:56)
Gal kas turi kokia ideja kaip galima "supakuoti" zurnalo prenumerata? Apart voko niekas i galva nesauna kol kas
Man reikėjo supakuoti pingus. Tai radau parduotuvėje tokį medinį elnią nešantį žvakutę, tokia kalėdinė žvakidė. Pakabinau jam ant peties gražiai perrištus pinigus ir atrodo, kad elnias ir dovaną dar neša. Viską dar įvyniojau į dovanų celofaną. Atrodo visai neblogai.
Galima įdėti į nedidelę dėžutę kokią kvepiančią žvakę, eglutės žaisliuką ar kokių saldainių ir įdėti prenumeratos kvitą. Svarbu, kad atidarius dėžutę padvelktų kalėdų dvasia
per btv, Stilinga! šian rodė kelis pakavimo būdus (butelis, kelios dėžutės), taip pat pakavimą be lipnios juostelės (užlanksto popierių ir perriša atlasine juostele, kad neišsiardytų).
pasak pakavimus demonstravusių konsultančių paskutinis pakavimo mados klyksmas - pakuoti į skrynias, lagaminus. į jų vidų pridėti sukarpyto popieriaus ar kt., ir juose paslėpti dovaną(-as)
pasak pakavimus demonstravusių konsultančių paskutinis pakavimo mados klyksmas - pakuoti į skrynias, lagaminus. į jų vidų pridėti sukarpyto popieriaus ar kt., ir juose paslėpti dovaną(-as)
Keletas įdėjų
Man tai įpakavimas labai svarbu.Patinka gražus pateikimas.
Na pav. kaip čia
http://public.fotki....u/dscn0392.html
http://public.fotki....ktynoms/19.html
Na pav. kaip čia
http://public.fotki....u/dscn0392.html
http://public.fotki....ktynoms/19.html
Sveikos mergaites, prisiziurejau cia jusu grozybiu ir taip uzsimaniau greiciau tas dovaneles pakuot
Viska jau sugalvojau, taciau nezinau, kur ieskoti nusipirkti dezuciu, i kurias galima turini sudeti - pvz naminius sausainius ir visa kita.
Gal kas turi ideju ir mazdaug kainuotu tos dezutes ( jas veliau noriu pakuoti i dovanu popieriu) Vilniuje
Viska jau sugalvojau, taciau nezinau, kur ieskoti nusipirkti dezuciu, i kurias galima turini sudeti - pvz naminius sausainius ir visa kita.
Gal kas turi ideju ir mazdaug kainuotu tos dezutes ( jas veliau noriu pakuoti i dovanu popieriu) Vilniuje
QUOTE(buze @ 2008 12 07, 21:29)
Sveikos mergaites, prisiziurejau cia jusu grozybiu ir taip uzsimaniau greiciau tas dovaneles pakuot
maximoj yra įvairiausių dėžučių, kainuoja po kelis lt prilausomai nuo dydžio:)
QUOTE(Skraidanti Voverė @ 2008 12 07, 20:17)
Dar visai neblogų dėžučių- tik čia jau gal net nereiktų dovanų popieriaus- yra Thomas Philips. Mačiau yra ir tokių geležinių- kaip kad būna sausainius pardavinėja , ir visokių kartoninių dėžučių. Dar yra Ermitaže.
net nereikia ir pakuoti dar papildomai....pacios metalines dezutes tikrai labai grazios
QUOTE(buze @ 2008 12 07, 20:29)
aš galiu pasiūlyti vieną alternatyvą, tik nežinau ar ji tiktų sausainiams sudėti. Aš dėžutes naudojau likusias nuo batų, dar draugės paprašiau kuri dirba batų parduotuvėj apklijavau jas kalėdiniu popieriumi ir gavosi nuostabios dėžutės, man jos nieko nekainavo, tik popierius, bet ir jį pirkau pigiai Tomas Philips parduotuvėje, labai gražus, galėsiu vėliau nuotraukas įdėti kaip aš laukiu Kalėdu