Dar kelio idėjos dovanikių pakavimui
Šią idėją mačiau jau yra įgyvendinusi viena SM mamytė
Papildyta:
nepamirškit, kad Kalėdos nėra joks konkretus laikas. Tai sąmonės būsena. Branginti laiką ir gerumą,
būti pilnam malonės reiškia turėti tikrąją Kalėdų dvasią savyje. - Calvin Coolidge
Sveikos. Kalėdinius sausainius ir meduolius noriu supakuoti į peršviečiamą dovanų popierių (padaryti ryšulėlius, kurių viršus surištas kaspinu). Gal kurioj parduotuvėj regėjot gražaus ir verto dėmesio peršviečiamo dovanų popieriaus?
Šiandien prisipirkau įvairiausių juostelių, šniūrelių, nėrinukų ir karoliukų , jau nekantrauku greičiau tas dovanas pakuoti . Tik vat nepavyko šiandien gauti popieriaus vyniojimui lygaus, noriu visiškai paprasto, va tokio
Gal galit patart, kur jo nusipirkt?
Gal galit patart, kur jo nusipirkt?
QUOTE(Krishtole @ 2008 11 28, 00:27)
Sveikos. Kalėdinius sausainius ir meduolius noriu supakuoti į peršviečiamą dovanų popierių (padaryti ryšulėlius, kurių viršus surištas kaspinu). Gal kurioj parduotuvėj regėjot gražaus ir verto dėmesio peršviečiamo dovanų popieriaus?
esu maximoj macius akropolio
oj man irgi kaip patinka dovaneles pakuot taip grazu po eglute rasti grazei dezutese supakuotas dovaneles, o ne tiesiog ideta i maiseli... o ir as visada paprasau, kad nesvarbu dovanele, o geriau kad supakuotu i kuo didesne dezute nes kaip smagu ispakuoti dovanas.. Na tai visoms daug fantazijos, pakuojant mylimies zmogiukams dovaneles
QUOTE(Esprit @ 2008 11 28, 14:25)
Tik vat nepavyko šiandien gauti popieriaus vyniojimui lygaus, noriu visiškai paprasto, va tokio. Gal galit patart, kur jo nusipirkt?
panašaus būna maximose, tik su tokiu popieriu reikia "atsargiai", nes kartais persišviečia dovana QUOTE(Esprit @ 2008 11 28, 22:18)
Maximoj pirktas popierius (tas su Kalėdų seniais) labai prastas
džiugu matyti pirmuosius pakavimus deja, maxima negali pasigirti popieriaus kokybe aš senukuose randu Canpol firmos popieriaus, kol kas neteko nusivilti
dar keletas ideju
o cia mano viena pirmuju pakuotu dovanu...