Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanėlių įpakavimas

Dar kelio idėjos dovanikių pakavimui
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image
Šią idėją mačiau jau yra įgyvendinusi viena SM mamytė wub.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

nepamirškit, kad Kalėdos nėra joks konkretus laikas. Tai sąmonės būsena. Branginti laiką ir gerumą,
būti pilnam malonės reiškia turėti tikrąją Kalėdų dvasią savyje. - Calvin Coolidge
Atsakyti
Sveikos. Kalėdinius sausainius ir meduolius noriu supakuoti į peršviečiamą dovanų popierių (padaryti „ryšulėlius“, kurių viršus surištas kaspinu). Gal kurioj parduotuvėj regėjot gražaus ir verto dėmesio peršviečiamo dovanų popieriaus?
Atsakyti
Šiandien prisipirkau įvairiausių juostelių, šniūrelių, nėrinukų ir karoliukų wub.gif , jau nekantrauku greičiau tas dovanas pakuoti rolleyes.gif . Tik vat nepavyko šiandien gauti popieriaus vyniojimui lygaus, noriu visiškai paprasto, va tokio
user posted image
Gal galit patart, kur jo nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(Krishtole @ 2008 11 28, 00:27)
Sveikos. Kalėdinius sausainius ir meduolius noriu supakuoti į peršviečiamą dovanų popierių (padaryti „ryšulėlius“, kurių viršus surištas kaspinu). Gal kurioj parduotuvėj regėjot gražaus ir verto dėmesio peršviečiamo dovanų popieriaus?

esu maximoj macius akropolio
Atsakyti
oj man irgi kaip patinka dovaneles pakuot thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif taip grazu po eglute rasti grazei dezutese supakuotas dovaneles, o ne tiesiog ideta i maiseli... ax.gif o ir as visada paprasau, kad nesvarbu dovanele, o geriau kad supakuotu i kuo didesne dezute thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif wub.gif nes kaip smagu ispakuoti dovanas.. rolleyes.gif wub.gif Na tai visoms daug fantazijos, pakuojant mylimies zmogiukams dovaneles mirksiukas.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esprit @ 2008 11 28, 14:25)
Tik vat nepavyko šiandien gauti popieriaus vyniojimui lygaus, noriu visiškai paprasto, va tokio. Gal galit patart, kur jo nusipirkt?
panašaus būna maximose, tik su tokiu popieriu reikia "atsargiai", nes kartais persišviečia dovana doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Esprit @ 2008 11 28, 22:18)
Maximoj pirktas popierius (tas su Kalėdų seniais) labai prastas
džiugu matyti pirmuosius pakavimus thumbup.gif
deja, maxima negali pasigirti popieriaus kokybe doh.gifsenukuose randu Canpol firmos popieriaus, kol kas neteko nusivilti smile.gif
Atsakyti
dar keletas ideju

user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image

o cia mano viena pirmuju pakuotu dovanu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2008 11 30, 21:24)
o cia mano viena pirmuju  pakuotu dovanu... ax.gif

na labai gražu thumbup.gif

na o mano pirmosios supakuotos dovanėlės
user posted image
Atsakyti
jau sugalvojau,kaip pakuosiu dovana savo drauguzei...kadangi ji labai megsta muzika,pati groja gitara,tai nusprendziau dezute,i kuria desiu dovana apklijuoti jos megstamiausiu dainu zodziais ir natom...viska perrisiu zaliu arba raudonu kaspinuku...ka manot..? ax.gif
Atsakyti