Ai, ai visi jau pasiruošę Kalėdoms, o aš nabagėlė tik vieną dovanytę teturiu... Reikia susiimti!Jokio kičo!Daug originalumo!Bet , žinoma, būtų šaunu jei dar pateiktumėte pakavimų ir dovanėlių idėjų nes kasmet iš skurdaus biudžeto visiem dovanot po knygą (kuri gal ir ne visus pradžiugina) ir kvepalus (kurie kasmet kažkaip visus vis pradžiugina) jau pabodo...Laukiu laukiu laukiu jūsų idėjų...
o mums vienais metais buvo laaaabai didelis trūkumas pinigėlių, tai as surinkus įvairiausių siūliukų galelius nuo rugsėjo mezgiau įvairiaspalves kojinaites, į kurias sudėjau dovanėles. visi buvo sužavėti. įdomiausia tai, kad mapno megztas kojinaites visi įvertino labiau nei ten buvusias dovanas...
Aš ir jau turiu beveik visas dovanėles. Labai laukiu kada galėsiu pradėt pakuoti. Vis atidėlioju, nes man tai didžiausias malonumas, na kaip desertas prieš šventes. Pakuoju kiekvieną atskirai, taip daugiau atrodo. labai patiko mintis dėl apelsinų riekelių.
keletas idomesniu ideju
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Aivara... @ 2008 11 24, 21:32)
Jokio kičo!Daug originalumo!Bet , žinoma, būtų šaunu jei dar pateiktumėte pakavimų ir dovanėlių idėjų nes kasmet iš skurdaus biudžeto visiem dovanot po knygą (kuri gal ir ne visus pradžiugina) ir kvepalus (kurie kasmet kažkaip visus vis pradžiugina) jau pabodo...Laukiu laukiu laukiu jūsų idėjų...
neįsižeisk, bet pasirodė, jog "aš princesė, jūs man siūlykit idėjas, o aš - rinksiuos". norint gauti, reikia mokėti ir duoti idėja kortelei prie dovanos, reiktų tik foto paieškoti ir įklijuoti
gėlės vazono įpakavimas
wrap it up, handmade gifts
kaip dekoro detalės - sausainiai
čia šiaip jaunuolis šaunuolis linksmuolis
idėjos kaip panaudoti kankorėžių "lapukus" dekoravime, taip pat ir pakavime tai puikus var.,
dovaninių kortelių šablonai, dar viena pagalbos technika - origami. manau daug kas prisimeną ją iš m-klos laikų šiuo būdu galima pasigaminti dėžučių, gėlyčių, rėmelių ir kt gėrybių
QUOTE(Aivara... @ 2008 11 25, 22:11)
Šiemet šeimos nariai gaus turbūt nuo manęs paketėlių krūvą surištą į piramidę a la siuntinys...
ties šiuo sakiniu mintyse iškilo šis efektingas vaizdas įsivaizduojat, jei kas gautų tokio dydžio dėžę nuo Kalėdų senelio iš Laplandijos QUOTE(Aivara... @ 2008 11 25, 22:11)
kiekvieną kojinytę įpakuoji atskirai...
taip, kuo daugiau supakuotų dovanėlių, tuo smagiau
dar kelios idejos
Radau labai sauniu ideju Savaitgali eisiu ieskot mazu smulkmeneliu reikalingu pakavimui
Cia dar keletas, gal kam pravers :
Cia dar keletas, gal kam pravers :
QUOTE(Esprit @ 2008 11 27, 14:25)
Savaitgali eisiu ieskot mazu smulkmeneliu reikalingu pakavimui
kartais pakavimo detalių tenka ieškoti ilgiau nei pačią dovaną pavyzdys, kaip panaudota origami technika
pakavimas panaudojant vaikų piešinius