Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanėlių įpakavimas

Ai, ai visi jau pasiruošę Kalėdoms, o aš nabagėlė tik vieną dovanytę teturiu... Reikia susiimti!Jokio kičo!Daug originalumo!Bet , žinoma, būtų šaunu jei dar pateiktumėte pakavimų ir dovanėlių idėjų nes kasmet iš skurdaus biudžeto visiem dovanot po knygą (kuri gal ir ne visus pradžiugina) ir kvepalus (kurie kasmet kažkaip visus vis pradžiugina) jau pabodo...Laukiu laukiu laukiu jūsų idėjų... newyear.gif
Atsakyti
o mums vienais metais buvo laaaabai didelis trūkumas pinigėlių, tai as surinkus įvairiausių siūliukų galelius nuo rugsėjo mezgiau įvairiaspalves kojinaites, į kurias sudėjau dovanėles. visi buvo sužavėti. įdomiausia tai, kad mapno megztas kojinaites visi įvertino labiau nei ten buvusias dovanas...
Atsakyti
Aš ir jau turiu beveik visas dovanėles. Labai laukiu kada galėsiu pradėt pakuoti. Vis atidėlioju, nes man tai didžiausias malonumas, na kaip desertas prieš šventes. Pakuoju kiekvieną atskirai, taip daugiau atrodo. labai patiko mintis dėl apelsinų riekelių. thumbup.gif
Atsakyti
keletas idomesniu ideju
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Aivara... @ 2008 11 24, 21:32)
Jokio kičo!Daug originalumo!Bet , žinoma, būtų šaunu jei dar pateiktumėte pakavimų ir dovanėlių idėjų nes kasmet iš skurdaus biudžeto visiem dovanot po knygą (kuri gal ir ne visus pradžiugina) ir kvepalus (kurie kasmet kažkaip visus vis pradžiugina) jau pabodo...Laukiu laukiu laukiu jūsų idėjų...
neįsižeisk, bet pasirodė, jog "aš princesė, jūs man siūlykit idėjas, o aš - rinksiuos". norint gauti, reikia mokėti ir duoti mirksiukas.gif

idėja kortelei prie dovanos, reiktų tik foto paieškoti ir įklijuoti smile.gif
user posted image

gėlės vazono įpakavimas
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

wrap it up, handmade gifts
Atsakyti
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image

kaip dekoro detalės - sausainiai smile.gif
user posted image

čia šiaip jaunuolis šaunuolis linksmuolis biggrin.gif
user posted image

idėjos kaip panaudoti kankorėžių "lapukus" dekoravime, taip pat ir pakavime tai puikus var., smile.gif
user posted image user posted image

dovaninių kortelių šablonai, dar viena pagalbos technika - origami. manau daug kas prisimeną ją iš m-klos laikų biggrin.gif šiuo būdu galima pasigaminti dėžučių, gėlyčių, rėmelių ir kt gėrybių wink_3.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivara... @ 2008 11 25, 22:11)
Šiemet šeimos nariai gaus turbūt nuo manęs paketėlių krūvą surištą į piramidę a la siuntinys...
ties šiuo sakiniu mintyse iškilo šis efektingas vaizdas biggrin.gif įsivaizduojat, jei kas gautų tokio dydžio dėžę nuo Kalėdų senelio iš Laplandijos rolleyes.gif
user posted image

QUOTE(Aivara... @ 2008 11 25, 22:11)
kiekvieną kojinytę įpakuoji atskirai...
taip, kuo daugiau supakuotų dovanėlių, tuo smagiau bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

idėjos pakavimui
Atsakyti
dar kelios idejos
user posted image
Atsakyti
Radau labai sauniu ideju smile.gif thumbup.gif Savaitgali eisiu ieskot mazu smulkmeneliu reikalingu pakavimui rolleyes.gif
Cia dar keletas, gal kam pravers :
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esprit: 27 lapkričio 2008 - 13:29
QUOTE(Esprit @ 2008 11 27, 14:25)
Savaitgali eisiu ieskot mazu smulkmeneliu reikalingu pakavimui  rolleyes.gif
kartais pakavimo detalių tenka ieškoti ilgiau nei pačią dovaną biggrin.gif

pavyzdys, kaip panaudota origami technika smile.gifuser posted image user posted image

pakavimas panaudojant vaikų piešinius smile.gif
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Atsakyti