Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanėlių įpakavimas

QUOTE(_elena_ @ 2008 11 12, 13:31)
Bent jau man, tai karšti klijai nepakeičiamas dalykas dovanų pakavime  thumbup.gif
man taip pat, super dalykas smile.gif
QUOTE(Wilkutea @ 2008 11 18, 22:13)
Nzn as tai dovanas tik i dovanu maiseli idedu ir viskas  bigsmile.gif  kam vargintis vynioti i popierius jai i ji beveik  nekreipia diemesio ir supleso tongue.gif
jei padarytume eksperimentą - padėtume tą patį daiktą (ne)pakuotą, įdomu, kuris pirmas pačiuptas būtų tongue.gif biggrin.gif
QUOTE(ruci @ 2008 11 19, 08:11)
Aš tai vargstu dėl to, kad man patinka vynioti, dėl to, kad jaučiasi, kad Kalėdos, dėl to, kad gražu...
taip, pritariu smile.gif viskas slypi efekte, dėl akimirkos žavesio, staigmenos džiaugsmo sau ir kitam rolleyes.gif
kartais tenka dirbti 55 val., dėl 5 min., efekto. ir ką? jei darai, matyt, verta mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute©: 20 lapkričio 2008 - 11:06
user posted image user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image

stai cia yra keletas dovaneliu mketu, pagal kuriuos galite pasigaminti ipakavimus

o stai cia rasite dar keleta dovanu ir kaip jas pasigaminti
user posted image
Papildyta:
Stai dar vienas budas smile.gif

Подарок для мужчины нуждается в очень продуманном оформлении - оно не должно быть слишком декоративным, но при этом выглядеть празднично и подчеркивать адресность самого презента.

Хорошо упаковать бутылку - настоящее искусство.

1.Для начала ее нужно обернуть бумагой, заклеив ее по месту стыка двусторонним скотчем,

2. Затем аккуратно оформить дно.

3. Ровно подрезаем бумагу поверху.

4. Заворачиваем в сторону стыка сторон - три витка по 1 см.

5. Делаем два надреза на 1/3 ширины бумаги.

6. Отгибаем назад уголки и закрепляем их с помощью степлера.
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Pakavimui:
1, 2, 3, 4
Atsakyti
labai daug sauniu ideju....bet gal kas galite padeti, kaip supakuoti graziai dekoruotas pakabas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfija @ 2008 11 20, 09:07)
kaip nuostabu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif ir eglute jau papuosta? ir keliem zmoniem cia dovanos...ar labai brangiai toks kalnas atsieina  bigsmile.gif as sakiau pasinadosiu siemet vienos mamytes mintim, kad graziai galima supakuoti ir saldainiu, vaisius kir kitas smulkmenas...na atrodo tai nerealiai  wub.gif

Aciu visoms uz ivertinimus bis.gif hihihi.gif .Cia as idejau praitu metu musu pakuotas dovaneles ax.gif .Siemet dar tik kuriasi galvose dovanu pakavimo modeliukai mastau.gif .
Pas mus svencianciu gaunasi daugokai.Kas met,Sv.Kaledas svenciame pas mano tevelius,tai musu gaunasi 9 suauge zm.(teveliai,dvi sesutes su vyrais,as su savuoju ir brolis(dar nevedes,nes studijuoja hi.gif ) ir 4 vaikai(vyresnes sesutes 2berniukai,mano grazuolyte ir jaunesnes sesutes,tik siemet gimusi(1 men.),musu puikioji saulyte-dukryte wub.gif ).Tai viso musu gaunasi 13 zmoniu blink.gif biggrin.gif .Na mums jau daugiau sveciu kaip ir nebereikia,nes kai suguzame visi,tai buna LABAI GERA!!! Si svente mums ir musu seimoms kas met yra IPATINGA!!! Sventei ruosiames kartu,tvarkomes kartu,darome siurprizus,kas met vis kas nors apsirengia KALEDU SENIU ir ateina per sniegus Kaledu popiete vaikiukus ir suaugusius pralinksminti biggrin.gif . Na,o kiek pinigeliu siu svente issileidzia,tai tikrai nemazai,bet juk sios sventes mes laukiame istisus metus tongue.gif .Dovanelems kas met musu seima isleidzia apie 1000Lt. Ppriklauso nuo dovanu kainu.Kas met mes traukiame tarp susaugusiu lapelius su vardais,sutariame pinigu suma uz kuria tais metais pirksime ir ruosiame tam zmogui staigmena.Aisku teveliams perkame dovanas atskirai kiekviena seima nuo saves,nes tevai yra tevai wub.gif .Vaikams dovaneles taip pat kiekviena seima nuo saves,bet jai yra kokia norima brangesne dovana,tai metames i kruvele pinigelius ir perkame ta vienintele.Siemet as butent uz tai ir esu,kad vaikams geriau po viena,bet gera dovana,nes patirtis rodo,kad vaikai per ta dovaneliu gausa,nebesugeba ivertinti dovanos siltumo(perkeltine prasme).Tai stai tokios KELEDOS buna musu seimoje.
Tiesa,dovanas stengiames supokuoti kuo idomiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2008 11 20, 15:52)
labai daug sauniu ideju....bet gal kas galite padeti, kaip supakuoti graziai dekoruotas pakabas? g.gif

pvz., toks var., žinoma reiktų popierio atitinkamo biggrin.gif
user posted image
kai aš dovanojau dekoruotas, vardines pakabas vaikams, tai panaudojau pagal paskirtį t.y. pakabos buvo dekoruotos "Cars" tematika, tai užsakiau marškinėlius berniukams su "Cars". pakabinau markšinėlius ant pakabų, o pastaras - ant spintos rankenėlių ax.gif
Atsakyti
Skorpe, dar vienas būdas, kaip būtų galima pakabas supakuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
dar viena idėja, gal kam patiks. draugei supakavau papuošaliukus į kokoso riešuto kevalą. praskėliau, riešutą lengvai išskaptavau, įdėjau dovanėlę ir suklijavau kevalą. iš džiovintų visokių gėlyčių suklijavau vienoj pusėj mažytę kompoziciją, apipurškiau auksiniais dažais ir perrišau plaušu, na rafija lyg vadinasi. gražiai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linaa_ @ 2008 11 21, 16:50)
draugei supakavau papuošaliukus į kokoso riešuto kevalą. praskėliau, riešutą lengvai išskaptavau, įdėjau dovanėlę ir suklijavau kevalą. iš džiovintų visokių gėlyčių suklijavau vienoj pusėj mažytę kompoziciją, apipurškiau auksiniais dažais ir perrišau rafija ax.gif
manau labai dailiai ir šventiškai atrodė wink_3.gif
aš grandinėlę esu "paslėpusi" graikinių riešutų krūvoje. o kad nebūtų liūdna - "blogame" riešute rasdavo saldainiuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute© @ 2008 11 21, 16:21)
Skorpe, dar vienas būdas, kaip būtų galima pakabas supakuoti mirksiukas.gif

dekui..bandysiu kazkaip pakuoti...turiu jau ir citrinu, apelsinu dziovintu, lazdeliu is fluoristikos parduotuves nusipirkau...zodziu reikia dar kokio popieriaus ir bandysiu kazka kurpti:)
Atsakyti