QUOTE(Delfija @ 2008 11 20, 09:07)
kaip nuostabu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ir eglute jau papuosta? ir keliem zmoniem cia dovanos...ar labai brangiai toks kalnas atsieina
as sakiau pasinadosiu siemet vienos mamytes mintim, kad graziai galima supakuoti ir saldainiu, vaisius kir kitas smulkmenas...na atrodo tai nerealiai
Aciu visoms uz ivertinimus
.Cia as idejau praitu metu musu pakuotas dovaneles
.Siemet dar tik kuriasi galvose dovanu pakavimo modeliukai
.
Pas mus svencianciu gaunasi daugokai.Kas met,Sv.Kaledas svenciame pas mano tevelius,tai musu gaunasi 9 suauge zm.(teveliai,dvi sesutes su vyrais,as su savuoju ir brolis(dar nevedes,nes studijuoja
) ir 4 vaikai(vyresnes sesutes 2berniukai,mano grazuolyte ir jaunesnes sesutes,tik siemet gimusi(1 men.),musu puikioji saulyte-dukryte
).Tai viso musu gaunasi 13 zmoniu
.Na mums jau daugiau sveciu kaip ir nebereikia,nes kai suguzame visi,tai buna LABAI GERA!!! Si svente mums ir musu seimoms kas met yra IPATINGA!!! Sventei ruosiames kartu,tvarkomes kartu,darome siurprizus,kas met vis kas nors apsirengia KALEDU SENIU ir ateina per sniegus Kaledu popiete vaikiukus ir suaugusius pralinksminti
. Na,o kiek pinigeliu siu svente issileidzia,tai tikrai nemazai,bet juk sios sventes mes laukiame istisus metus
.Dovanelems kas met musu seima isleidzia apie 1000Lt. Ppriklauso nuo dovanu kainu.Kas met mes traukiame tarp susaugusiu lapelius su vardais,sutariame pinigu suma uz kuria tais metais pirksime ir ruosiame tam zmogui staigmena.Aisku teveliams perkame dovanas atskirai kiekviena seima nuo saves,nes tevai yra tevai
.Vaikams dovaneles taip pat kiekviena seima nuo saves,bet jai yra kokia norima brangesne dovana,tai metames i kruvele pinigelius ir perkame ta vienintele.Siemet as butent uz tai ir esu,kad vaikams geriau po viena,bet gera dovana,nes patirtis rodo,kad vaikai per ta dovaneliu gausa,nebesugeba ivertinti dovanos siltumo(perkeltine prasme).Tai stai tokios KELEDOS buna musu seimoje.
Tiesa,dovanas stengiames supokuoti kuo idomiau.